Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wulfie

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „Mit adjunk uzsonnára?” kérdés nyomán kedvenc receptünket elevenítettük fel. Ízlik a gyerekeknek, ráadásul hasznos tápanyagok tárháza. Mivel teljesőrlésű búzalisztből készül, a cukoranyagcserét támogatja, egyenletesen adagolja az energiát. Tartalmazza a B1 vitamint, amit…..
Nagyon örülünk a szilva szezonnak, egyre többször kap Marci szilvát délelőtt, és délután is. Ma a tízórai körtés szilvapép volt. Egy szilvamag sajnos tönkretette a gyümölcsprésünket, ezért ma gyümölcslé nem, csak püré jutott a babának.Négy körtét és 20 szem szilvát…..
Minden olyan esetre ajánlom a következő receptet, amikor "gyorsandevalamibaromicsokisat" szeretnénk. Igazából nem is recept,hamarabb elkészül, mint amíg leírom: Kell hozzá 1 db mélyhűtött banán, egy érett avocádó, kevés kakaópor, kb. 1-2 dl kókusztej v. vmi hasonló tej, pici édesítés( nálam most…..
Néha vannak olyan dolgok, amik fogalmam nincs honnan de egyszer csak bevillannak. Egy ilyen villámlás csapott meg pár hete: márpedig nekem fejhallgatóra van szükségem! Van egy kis előzménye ennek: amikor a moziszobát megszűntettem és zeneszobaként egy külön kis épületben kapott helyett a mindenféle…..
  Figyelem, a látszat csal, ez kéremszépen itt nem valami kis "lájtos" édesség, ez egy alattomos kis golyócska, amit nem bírsz befejezni, hiába győzködöd közben ezerrel magadat, hogy abba kellene már hagyni! :DDD  Ez egy abbahagyhatatlan desszertecske, ezt…..
Wulfie 2019.09.18 15:29:16
Ez az édesség az, amiből akár kilószámra is meg tudnék enni, ha úgy alakulna. www.ujsagomat.hu/lidl/akcios-ujsag-csutortoktol-12-09-2019/ Ezt az oldalt használom, amikor recepteket bújok, átlátom, hogy mi akciós és miből lehet érdemes ételt készíteni.
Ha manapság valaki azt mondja, hogy „ütésálló telefon”, akkor jó eséllyel mindenkinek a Caterpillar készülékek ugranak be. Ezek valóban „elpusztíthatatlanok”, és olyanok számára ajánlottak, akik olyan munkakörnyezetekben dolgoznak, ahol az átlagos készülékek nem bírnák sokáig a porosodás, ütődések,…..
Akik követnek facebookon ill. instagramon, azok láthatták, hogy idén nyáron részt vettem egy 7 hetes pilates kihívásban, aminek az volt a lényege, hogy nyáron se hanyagoljuk el a tornát, hetente legalább négy alkalommal iktassuk be a napirendünkbe. Nem feltétlenül szükséges mindig egy órát…..
A mai nap streetfood receptje a Csirke Pad Thai egytál étel! Ez a recept egy thai szakácstól ered, egyszerű és nagyszerű is. Amilyen hozzávalók kellenek hozzá, megtaláljátok a sima hypermarketek polcain. Ugyan különlegességnek számít a halecet, mégis elérhető a legtöbb Tescoban, vagy…..
  Egy hete tesztelem az DM saját márkás, vegán alverde termékeit, melyeken hivatalos plecsni is található.  Kipróbáltam egy citrusos habfürdőt, gyermekeknek szóló zöldalmás tusfürdőt és egy levendulás testápolót, az alverde élményről pedig részletek a kattintás után. ..
Kicsit több mint egy éve ismerkedtem meg az Aliexpress-szel. Vannak, akik szeretik, és vannak, akik megvetik, én az előbbi kategóriába tartozom. Sokszor (sokkal) olcsóbban lehet beszerezni innen ugyanazokat a dolgokat, amiket itthon is vennénk. Igaz, hogy pár hetet várni kell (két héttől két hónapig…..
Bemutatom az egyik kedvenc hideg nyári salátámat. Passzol grillhúsok mellé, de magában is mennyei egy pohár fehérborral. Jöttek elém saláták mostanában, amiket egyszerűen imádtam – valahogy úgy rakták össze őket, hogy öröm volt nézni és enni. Az egyik ilyen volt pár hónapja a Vapiano egyik…..
899 forint. Ennyibe kerül négy, darabonként 2500 milliamperórás nikkel-metálhidrid akkumulátor, használatra készre töltve a sarki Lidlben. És ennyibe kerül egy kilencvoltos akku, két bébi- vagy egy góliát-méretű akku is. Ki a fene vesz még hagyományos alkáli vagy szén-cink…..
Egyszerű saslikGrúz saslikon tanultam, Isten bizony. Ott, a Rica-tó közelében az út mentén árulták, parázson sült, illatos volt, vettem, és ettem a finom, füstölt, ízes báránysaslikot.Akkorkóstoltam meg a kindzát, a koriandert, a tkemáli szószt (a fene gondolta volna, hogy…..
Múltkor már elkészítettem ezt a vanília proteines mini palacsintát, amit akkor gyümölccsel, és paleo vanília pudinggal tálaltam. Most ezt turbóztam fel egy kicsit, hogy a tésztájába bele kevertem egy kis áfonyát, és úgy sütöttem meg. A tetejét most sárgabarackkal, áfonyával, waldenfarms cukormentes…..
Pörög már a nyári szezon, megnyitottak a strandok és a nap is egyre erősebben süt! Mindenből sugárzik az élet, mindenfelé vidám mosolyok és biztosan sokan vagytok, akik javában tervezgetik már a nyári kiruccanásotokat. Hogy mivel lehetne még jobban feldobni ezt az időszakot? E heti…..
Wulfie 2019.06.19 17:00:18
  Folytatva a pár hete megkezdett makramé sorozatot, ebben a bejegyzésben azt szeretném Nektek összefoglalni, hogy milyen lakberendezésben használatos tárgyakat tudtok elkészíteni a csomózás segítségével. Mint ahogy azt a korábbi bejegyzéseimben már említettem (itt és itt), a makramé az elmúlt…..
Abban a szerencsés helyzetben van a blogunk, hogy Bede Peti beszámolói kedvet csináltak Kocsis Dézinek is ahhoz, hogy klaviatúrát ragadjon. Témájául nem meglepő módon a Spinninget választotta, amiről ugyan már írtunk, de szakember "tollából" azért mégiscsak pontosabb…..
Szeretnék egy kis sorozatot indítani a (többek között) manga rajzolásról, ennek keretében mennék bele a digitális rajz témában való tanácsadásra. Ha valaki elhatározza, hogy hamarosan beszerez magának egy digitális rajztáblát, nem árt, ha tudja, milyen kínálatból is válogathat. Nem mindegy az sem,…..
A nyers étkezés élő enzimekben gazdag táplálkozást jelent, amely szinte a legegészségesebb étkezési forma. Elsősorban gyümölcsök, zöldségek, magvak fogyasztását jelenti többnyire természetes formájukban vagy maximum 40 °C körüli hőmérsékleten történő feldolgozásukat követően, aszalva vagy szárítva.…..
Akad aki imádja, van aki retteg tőle, de olyan is, aki nem tudja milyen rövidnadrág illik az alakjához. Ha Ön az utóbbi kategóriába tartozik, olvasson tovább, mert eláruljuk, hogy melyik testalkatra milyen shortot érdemes húzni.Alacsony hölgyeknekHiába nem született kosaras…..
Megszokhattuk már, hogy minden év tavaszán nagy bejelentést tesz közzé a H&M. Fontos hír a divatvilágban de legfőképpen a svéd fast fashion márkának és szerelmeseinek. A hír pedig, hogy melyik designerrel kollaborált és alkottak közös kollekciót, amit meghatározott üzletekben tesznek elérhetővé…..
Wulfie 2019.06.12 09:32:09
Aktuális cikkünkben egy 35W-os Siemenshid szettet tesztelünk. A csomagolás a 35W-osnál, az 55W-osnál és a top szettnél is ugyanaz. Úgy vélem a Siemenshid szetteket talán senkinek nem kell bemutatni. Megbízhatóságát tekintve az egyik legjobb, erről talán a garanciális feltételek…..
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
A tévé-, monitor- és panelgyártóként is számon tartott LG nem hagyhatta ki a ziccert, hogy olyan PC-s kijelzők gyártásába kezdjen, melyekben a tévétuner is helyet kap. A koreai vállalat már viszonylag hosszú ideje jelen van ezen a piacon, monitortévéi már nem egy modellváltáson…..
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..