Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeauhe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Mindig meg tudok azon lepődni, amikor tévésorozatokban teljesen véletlenszerűen feltűnnek magyar utalások (a Brooklyn 99 például elég jó ebben), de még furább ez a The Good Place-ben, a Netflix sorozatában, aminek a sztorija egy mennyország és egy pokol között pingpongozik. Nem, Magyarország ebben…..