Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matteo79

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán belefutott abba a nyomorult módszerbe, amikor a kereskedő leakciózza a terméket, ami nincs is, vagy csak kevés van belőle, vagy csak úgy csinál, mintha nem lenne. A végeredmény minden esetben ugyanaz: az akciós napon hiába keressük a cuccot kedvezményes áron, ám az akció után az eredeti…..
Mennyivel kevésbé terheli a környezetet egy elektromos autó, mint egy hagyományos? Nem könnyű kérdés, mert mindenkinek megvan a maga hite és az ezt alátámasztó statisztikája. Az egyik értelmezés szerint óriási a különbség, a másik szerint pedig nincs is érdemi differencia. Minden számsor igaz lehet…..
A sztori mellé nem árt elindítani a fenti videót, hogy a halk zene, a víz kellemes csobogása és a lapátok forgásának finom surrogása hatékonyan csendesíthesse az elmét közben. Olvasónk csalódott, és minden oka meg is van rá. Szia Homár, Szeretném, ha segítenél abban, hogy…..
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
Matteo79 2018.01.15 21:57:36
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Matteo79 2018.01.09 11:20:41
@Péter 2: nem mondunk magyarul ilyet. Így egyeztünk meg - ez a helyes
Mosolyország Tesók 2017.12.08 17:18:49
Karácsony előtti de nem kifejezetten karácsonyi családi fotózás képeit hoztam ma. Szeretem a karácsony hangulatát, az illatokat, a gyertyák pislákoló lángját és a várakozás semmivel nem helyettesíthető érzését. Ennek ellenére úgy érzem a karácsonyi fotók mindössze egy rövid időszaknak szólnak és az…..
Matteo79 2017.12.08 18:51:14
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
Pált az teljesen hidegen hagyta, hogy a Kikában karácsonyi művirágnak tituláltak egy 180 centis műfenyőt, a dobozról nem túl diszkréten arcába vigyorgó 10,96 eurós VS. 9900 forintos ár viszont írásra ösztökélte. De vajon ez tényleg gáz? Megkérdeztük. Kedves Homár! A…..
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
Matteo79 2017.10.24 10:36:24
@Crazy 1zenkáttű: mi bajod van ezzel te nagyon okos?
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
Nem vagyok pénzügyi szakértő, ezt szögezzük le a legelején, sőt, távol áll tőlem a számok világa. Azonban a büdzsénk kezelése a mindennapjaink része, hiszen vásárlunk, fogyasztunk, dolgozunk. Íme egy kis szösszenet arról, hogy mit állapítottam meg a pénzről zöldfülű pénzkeresőként. Kezdetben…..
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
  Ha valaki megkérdezné, hogy mi jut eszembe először a sorozatról, piszok nehéz helyzetbe hozna. Először is ott van Michael fekete bőrdzsekis plusz piros felsős kombója, aminek egyetlen nő sem tudott ellenállni. Aztán a spéci órája, amin keresztül KITT-el kommunikált.  De még is,…..
Matteo79 2017.09.14 13:46:31
@Lobo Marunga: A KITT egy mozaikszo, a magyar szinkronban az autot is csak KITT nèven emlegetik. Nem hinnem hogy a mozaikszobol a Knight szemelyneb lenne onmagaban ;)
Matteo79 2017.09.14 14:52:07
@Lobo Marunga: Tessèk?
Attiláék egy vagyont hagytak ott az Euronicsban, többek közt egy F energiaosztályú porszívóért, ami nem működik szőnyegen. Nem tűnik nagy fogásnak. Naná, hogy a bolttól a hatóságig mindenhol próbáltak igazságot keresni maguknak. Ebből a hatóság mérsékelten jó ötlet, egyedi esetekkel ugyanis nem…..
Az ember az idők kezdete óta talál módot arra, hogy kifejezze egy csoportba tartozását vagy éppen ellenállását. Piercingek, kirívó öltözködés vagy hajviselet, és valószínűleg ugyanilyen célt szolgáltak a tetoválások is. Arra voltak hivatottak, hogy megmutassák, viselője olyannyira azonosul…..
Az emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára nemrég egy sajtótájékoztató kijelentette: augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre. Ezután persze minden portál lehozott egy dupla családi pótlékról szóló cikket valami hangzatos…..
Matteo79 2017.08.23 07:13:06
Es itt az indexes:
index.hu/gazdasag/2017/07/29/augusztusban_ketszer_jon_a_csaladi_potlek/

Erdekes a megfogalmazasbeli kulonbseg
Es tevedtel mert itt is irjak az ingyenes tankonyveket.
Matteo79 2017.08.23 12:46:42
@Dorottya Veres: De tehet rola a mindenkori kormany. A buta tomeg donti el a valasztasokat, teljesen irrelevans, megalapozatlan es befolyasolo media kommunikacio alapjan.
Igy a nagy tomegek hulyeve tevese minden partnak erdeke.
Ha megfigyeled, te is csusztattal amikor azt mondtad hogy az ingyenes tankonyvrol nem esik szo ellenzeki mediaban, amit keresedre egy cikkel cafoltam. Na ezt miert is nem reagaltad le?
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Matteo79 2017.08.19 07:08:16
@Rugovicsvalagba: de komolyan gondolom. Rohadt mindegy hogy nagyker e vagy sem
Gondolkodni èr.
Alapelv szamit nem a jogi es gazdasagi statusz.
Barmit megvehetsz barhol hogy aztan tobbert megprobald eladni. Mindegy h nagyker e vagy sem.
Régre nyúlik vissza a nézetkülönbség: romantizáljuk-e a karácsonyi ünnepeket, vagy maradjunk tárgyilagosak. A romantizálás hívei az ünnepek varázslatosságát tartják fontosnak, és torkon harapják azt, aki a beleegyezésük nélkül felborítja az illúziót, azok pedig, akik nem akarnak hazudni a gyereknek,…..
Reditio Az abortusz és a jövő 2016.05.02 17:58:31
A lengyelországi események, miszerint még az anya túlélése okán sem engednék az abortuszt a fanatikusok, érthető ellenállást szült; ölés árán nem ölni majdnem annyira elvakult, mint a hit nevében hitetlent ölni. De persze ez a gondolat nem új, ahogy az sem, hogy az abortusz…..
Az Egyesült Királyság környezetvédelmi államtitkára, Michael Gove nemrég bejelentette, hogy 2040-ig meg kívánják tiltani az új benzin- és dízelautók értékesítését Nagy-Britanniában. Az ilyen autókban működő belső égésű motorok okozta károsanyag-kibocsátást teszik az ország növekvő mértékű, emberre…..
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
Egy ideig nem jelentkeztem a bloggal. Mert írtam egy könyvet. De most, amikor még a szentendrei piacon is a fociról beszélnek a méz-, rebarbara- és tojásárusok, újra kedvem van szólalni. Ha már a kecskesajtos asszony is kifejti a véleményét. Jó. Ez meglehetősen sarkított véleménye volt. Néhány…..
30/40 Szakadékban - jegyzet 2017.06.10 01:51:41
El lehet gondolkozni azon, hogy miért nem kenjük be arannyal ezeknek a drága focistáinknak a lábát. Volt egyszer egy EB siker csaknem egy éve. Mit csináltak akkor a szurkolóink? Megállították a forgalmat és a villamosokat, dáridóztak az utcán és végre átélhették azt, hogy a magyar válogatott…..