Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bereczki

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig sjnos nem hozhattuk nyilvánosságra ezt a beszámolót;  mely kórlapja az elmúlt időszak magyar közéletének. Orbanisztánban mégsem működik minden úgy ahogy az a gránitszilárdságú nagykönyvben meg van írva.   Tisztelt Bereczki! Füttyögés és harosgás töltötte meg…..
A rektortól megtanultuk, hogy  "Ki a gazdag?", a kancellártól az 5-ös lottószámokat hallanánk, Szabados úrfi viszont pályát tévesztett - mivel statiszta szeretne lenni az Aranyéletben". Íme a tények, amelyek ezt bizonyítják. November elején a Diákjóléti Bizottság a szavahihető Hallgatói…..
A Corvinus hallgatói fórum sokakat megihletett!..
Bereczki Blog Botrány a Corvinuson 2018.11.18 23:43:51
Mi történt a Corvinuson? Ezen a héten csütörtökön tartotta meg a HÖK és az egyetemi vezetés(Lánczi András rektor és Pavlik Lívia kancellár duó) azt a hallgatói fórumot, amely során az ártatlanságés a kitettség habfürdőjében próbálták magukat mosdatni az egyetemisták előtt. Már a fórumkezdetén…..
Bereczki Blog 73 év, 73 gyertya 2018.11.02 01:57:59
Palkovics László bejelentette, Lánczi aszitált hozzá... a Corvinus 2020-tól magánegyetem lesz.   Ma meglátogattam az egyetemet. Álltam ott és néztem, tudtam 73 évnyi áldozatos munka van előttem, amit oktatók és hallgatók generációi építettek fel. Tudom, hogy az egyetem ennél nagyobb tisztességet…..