Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacsistvangabor

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Demokratikus körülmények között az ombudsman a jogvédő civilek legfontosabb állami partnere és viszont. Amit a kormánytöbbség és a Magyar Nemzet az elmúlt két hétben az alapvető jogok biztosával művelt, az ékes bizonyítéka annak, hogy ők nem tekintik a viszonyokat demokratikusnak. VIDEO..
ÚJ CÍMÜNK: http://ezerkolibri.444.hu/..
Bágyi Balázs a magyar jazz-élet meghatározó, külföldön is rendszeresen koncertező művésze, aki húszas évei óta vezeti saját zenekarait. Új együttesében, a Bágyi Balázs New Quartetben, a magyar jazz fiatalabb korosztályának jeles képviselői a partnerei, az elsöprő…..
A TASZ Drogriporter munkatársai idén márciusban Új-Zélandon forgattak arról, hogy miért döntött úgy az ottani kormány, hogy az eddigi tiltó megközelítés nem alkalmas a dizájner drogok visszaszorítására, és hogyan próbál legális, ellenőrzött piacot teremteni néhány alacsonyabb kockázatú szer…..
takacsistvangabor 2014.05.14 17:50:49
@DrGonzo: Köszönjük! javítottuk!
Büszkén mutatjuk be a morningdeer koncertjét, amelyet a Toldi Moziban vettünk fel. Dányi Krisztina 2010-ben elkezdett egyszemélyes "hálószobaprojektjét" quartetté alakította, az együttes további tagjai: Mészáros Ádám, gitár; Halmos András, dobok, sample pad; Bolcsó Bálint,…..
Az Ezer Kolibri blog második számában egy nagyon izgalmas és szép koncertet mutatunk be. A Trio á la Kodály Kodály Zoltán műveit dolgozza fel. A Kodályi témákra íródó művek egyrészt tisztelgést fejeznek ki Kodály munkássága és zenei szelleme előtt, másrészt a már ismert…..
A Dzsindzsa zenekar koncertfelvételével indítjuk útjára Ezer Kolibri - Mil Colibríes blogunkat. A blog azért jött létre, hogy a (többnyire) Budapesti éjszakában elhangzó nagyszerű koncerteket megörökítse, és a kevésbé ismert (vagy ismert) zenészek nagyobb közönséghez jussanak…..
A Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete és a Magyar Nők Szövetsége közös szervezésében került sor arra a rendezvényre, amelyen bemutatták az ENSZ CEDAW Bizottság megállapításait a magyarországi szexmunkások helyzetéről és az őket érő diszkriminációról. A rendezvényen…..
A TASZ jelenti Nem jelképes ügyek 2013.04.23 06:54:10
A kormány az országgyűlés elé terjesztette a törvényjavaslatot, amely büntetné a horogkereszt, az SS-jelvény, a nyilaskereszt, a sarló-kalapács és az ötágú vörös csillag használatát. Bár ez eddig is benne volt a Büntető törvénykönyvben, de mivel azt az Alkotmánybíróság…..
„Ha valaki egy pékségben dolgozik, ő kenyeret árul, én szexmunkás vagyok, én a testemet árulom.” A TASZ 40 perces kisfilmet készített a szexmunkáról Magyarországon, és arról, hogy a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete (SZEXE) hogyan nyújt segítséget az érintetteknek...
takacsistvangabor 2012.12.17 14:56:06
gombapresszó Jogtalanul 2009.11.12 11:09:00
A TASZ új filmje a romák helyzetéről Magyarországon. Miért hoz egy önkormányzat rendeletet arról, hogy tíz után minden szórakozóhelynek be kell zárnia ott, ahol egyetlen szórakozohely nyílt, amely történetesen roma? Hogyan vádolnak meg valakit azzal, hogy 700 kiló fát tolt a…..