Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picicica08

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi klasszikus kórházi Homár-horror, olvasni is rémes, hiába gördülékeny M. L. stílusa: olvasónk feleségénél epekövet találtak, szép nagyot, aztán a magyar egészségügy nyomorultjai jobban megkínozták, mint maga a betegség. M.-né kövét tavaly novemberben találták meg,…..
Gábor rengeteg hibát vétett, amikor egy laza balatoni hétvégére fizette be magát. Gyűjtsd össze mind! A Homár el sem tudja képzelni máshogy a Balatont, meglepő, hogy van, aki még mindig hisz benne. Egy balatonfüredi hétvégére vágytunk a nejemmel, és úgy tűnt, kapóra jön a…..
Péter hibázott, de szerencséje volt. Egy padon felejtette a barátnője táskáját, amit a biztonsági őrök megtaláltak és visszadtak. Igaz, húszezerrel könnyebben. A biztonsági kamera pedig nem mutatott mást, mint az ott dolgozókat. Tehát hol tűnt el a pénz? És mikor? A mai napon…..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Picicica08 2008.08.06 13:13:19
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Picicica08 2008.08.06 10:29:32
Bár nyilván erre sem fog reagálni a UPC, mióta besértődtek valami "valótlan rágalmon", azért megírjuk, hogy bár nagyon korrekten fekete alapon kék apróbetűvel értesítik előfizetőiket törvény adta jogaikról, az előfizetést lemondani mégsem hagynak: Szerettem volna…..
Az oké, hogy étterembe nem megyek piknikkosárral, no de kóser-e, ha egy zenei fesztiválon a droggal - muhaha - és a szúró-vágó fegyverekkel együtt a kapuban elveszik a vizemet is? Hol a határ a fogyasztásra kényszerítésben? Kell-e majd fizetni a Toi-Toiban és kötelezővé teszik-e…..
Az Orange augusztus 7-én Franciaországban piacra dobja az első eldobható mobilt, és ha a készülék népszerű lesz, akkor Európa más országaiban is beindulhatnak az eladások, írja az MTI. A mobil neve BicPhone, de az egyszer használatos golyóstollakra, öngyújtókra, borotvákra…..