Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Francba már megint nem az Orbán bukott meg.

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Besokallt a Néppárt, hogy már megint hülyére akarja venni a Fidesz.  Hosszú távra eldönti a Fidesz (és Magyarország) helyét Európában, miként dönt most a miniszterelnök.  Piros sarokban: Macron, kék sarokban: Orbán az európai választások előtt...
A strukturált párbeszéd diplomatanyelven azt jelenti, le se hajlandó hányni. ..
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2019.03.05 16:03:02
@István Tamasi: "immár 12 néppárt akik kérik a kizárását az EPP-ből, ugye? "

Aminek pontosan tudjuk, hogy mi lesz a vege. Orban ezt a csatat is folenyesen megnyeri, mint az elmult 10 evben mindent. Megerosodve kerul ki a kuzdelembol,O lesz a neppart nem hivatalos vezetoje. Es vegul Orban fogja megmondani, ki maradhat a neppartban es ki nem.
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2019.01.07 15:54:35
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2019.01.07 15:54:35
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...
Kiderült, hogy a király meztelen. Amikor Szabó Tímea Orbán Viktor arcába sípolt, idegesen reagált a miniszterelnök, vagyis zavarba lehet hozni őt is. A lenézett, partvonalra száműzött ellenzék miniforradalmat robbantott ki a parlamenti padsorokban, ami aztán kiterjedt előbb Budapest, később a vidéki…..
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.12.18 08:38:02
@Zoltán Rádi: "Ez nem nyugati hadjárat, hanem a magyar dolgozók tiltakozása. "

Ez kurvara nem a magyarok tiltakozasa, hanem a kulfoldrol idevezenyelt anarchistak balheja.
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.12.18 14:18:01
@m.t.: "Es mi akkor miert nem trollkodunk az origon meg a pesti sracokon? "

Mert az igazsag a mi oldalunkon all. Es az igazsaggal nem lehet annyira trolkodni, mint a nevetseges demagog, primitiv hazugsagokkal, amivel kulfoldrol iranyitott baloldal operal.
Ezenkivul sokkal tobben vagyunk, MI VALOBAN A TOBBSEG VAGYUNK.
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Ma a rabszolgatörvényhez kapcsolódóan éles ellenzéki tiltakozás folyat az Országgyűlés plenáris ülésén. Az MSZP vezette ellenzéki, több mint 2900 módosító indítványt terjesztett be, hogy ezzel akadályozzák a fideszes szavazóhenger munkáját. Miután a Fidesz úgy alakította, hogy erről a rengeteg…..
A Fidesznek ma jó napja volt. Sikerült összehoznia egy jó kis csapatépítő foglalkozást. Ráadásul úgy, hogy felébresztette Csipkerózsika álmából a szakszervezeteket, és - nem mellékesen - a pártok is hülye feltételek nélkül jelentek meg. Ha hinni lehet a felméréseknek - és miért ne lehetne - akkor…..
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
A miniszterelnök szavai felülírhatnak minden jogszabályt, ha Orbán Viktor szükségét érzi ennek. Lényegében ez derül ki abból az eseménysorból, melynek tanúi voltunk az elmúlt napokban. Ma már nem csupán nyomokban bírálja felül a törvényeket pártunk és kormányunk vezetője, hanem szisztematikusan…..
A Fidesz utóbbi nyolcéves kormányzása alatt nagy előszeretettel állított elő olyan konfliktusokat, melyek célja kizárólag az volt, hogy a lényegi problémákról tereljék el a választópolgárok figyelmét. Manapság azonban már a törvényalkotást kizárólag a propagandának rendelik alá, ami komoly közjogi…..
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.11.01 00:41:23
@pepin_nymburk: "hogy számodra a kormány lopásai és hazudozásai elfogadhatóak. "

Eloszor is nem tudok rolla, hogy lopnanak.
Masodszor ha lopnanak sem erdekelne, amig ilyen jol vezetik az orszagot, mint most. Sosem gondoltam volna, hogy 8 ev alatt ilyen durvan fellehet javitani a gazdasagot.
Kit erdekel mennyit lopnak. Lopjanak evi 500 milliardot, de 10000 milliarddal emelkedett a GDP. Vagyis az orszagnak NAGYON megeri az Orban kormany.
Es akkor ott van meg a kulpolitika amit szinten jol csinalnak, a bevandorlas kezelesben egyertelmuen Orban gyozott, mar Merkelnek is vege, de Makron sem huzza mar sokaig, Orbannak meg meg mindig ATOMBIZTOS a ketharmada.
Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.11.01 12:41:03
@math0: Koalicito ?? Egy lofaszt !!!!!
Kivel , SZEMKILOVETO GYILKOSOKKAL ? (dk)
Az ISZLAM FANATISTA ALLATOKKAL ? (jobbik)
A KOMMUNISTA UTODPARTOKKAL ? (mszp)
Es egyebb VICC partokkal ? (lmp)
Ezekkel a kulfoldrol penzelt megelhetesi partokkal sehova nem jutnank, mint ahogy 2010- ig, CSAK LOSZAR volt az orszagban. Szegenyseg, nyomor, munkanelkuliseg, sehova nem jutott az orszag 21 ev alatt.