Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajléktalanokat a CEUba!

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.  A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai…..
Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.29 20:40:05
Most ez egy vicc? Néhány címmel efölött láttam ezt: index.hu/techtud/2019/03/29/norvegiaban_all_a_bal_az_asztrologiai_kepzes_miatt/ Norvégiában! A világ legklasszabb demokráciájában megkérdőjelezték a hülyeség oktatását! Az már külön szépsége az ügynek, hogy a liberáns hatalom azért nem mer állást foglalni, mert akkor megsértheti a vallásokat is. A világ készen áll a bedarálásra.

Valaki megmondaná, hogy ez a CEU miért ilyen kurva fontos pár embernek?
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13 15:29:03
@Orbán veje: "A retkes fideszes tolvaj kurva anyádnak hazudozzál."

Viseld el demokrata módon, ha valakinek más véleménye van egy hosszúra nyúlt folyamatról. Ez nem hazugság, hanem véleményszabadság, hallottál már a szóról?

@CaptainG: "Mert Soros + Junker = Europa. Van am matek."

Az a baj, hogy Juncker, Merkel, Macron meg még néhány hatalmasság tényleg így érezheti magáról. Meg, ugye, jobban hangzik, ha azt mondják, hogy Európa ezt meg azt kívánja, mint ha azt mondják, hogy én.
Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13 15:46:18
@Orbán veje: Bárkivel fogadok, hogy valójában csak az agresszív kismalac vagy. A másik lehetőség, hogy egy kommentrobot béta változata, azért ilyen korlátozott a válaszkészleted. Egy viszonylag buta ember is érdekesebben reagál mások szavaira.
Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13 14:43:29
@Bravehearth: "»...elárulta a demokrácia, a szolidaritás, az európai integráció és a keresztény értékek igazi híveit.« Szerintem ti ne beszéljetek sem értékekről, sem kereszténységről, sem magyarságról!"

Igen, ez tényleg váratlan fordulat volt egy Liberálisok aláírással kitett posztban. Hiszen a liberálisok négy éve azért küzdenek, hogy Európa minél nagyobb számban telepítsen le olyan országokból érkező és a neveltetésüket számtalanszor igazoló afrikai és közel-keleti embereket, amely országokban hagyomány a nők elnyomása, esetenként megerőszakolása, a halálbüntetés, lincselés, csonkításos büntetés. Szóval Orbán az európai értékeket tiporja, amikor egy külföldi alapítvány által fenntartott, magát egyetemnek hívó intézmény mutassa meg, hogy nem csak egy látszategyetem, ugyanakkor Orbán az európai értékeket képviselné, ha hajlandó lenne egy csomó szutykos, erőszakos bunkónak lakást, munkát, ellátást adna, úgynevezett szolidaritásból. A kettős mérce fogalmának és az ostobaságig elmenő, szégyen nélküli önellentmodásoknak egészen új dimenzióit mutatták meg a nyugati liberális hatalmak az évek során.

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Hitler is évekig hülyének nézett mindenkit, utána pedig úgy pofára esett, hogy a fal adta neki a másikat."

Azért azt én nem "úgy pofára esésnek" nevezném, hogy Hitlert a fél világ egy hat évig tartó háborúban elég keservesen, de legyőzte.
Chrudinák Alajos, Antal Imre és Vitray Tamás – a szocialista televíziózás ikonikus férfi-alakjaira emlékezünk. Szórakoztatás és informálás mesterfokon...
Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13 13:50:25
@pit.stop.boys: "Budapesten vették fel statisztákkal a háborús helyzeteket."

Igen, emlékszem én is. Direkt ezért szétbombázták a VI. kerületet, hogy mindenhol több emeletes romok és törmelék volt, sőt, mindenfelé bambuszt, mangróvét és nyakig érő aljnövényzetet ültettek.

"Igaz, hogy mára elszoktunk ezeknek a tempójától, túl lapos, és lassú lenne"

Amikor ma azt látom, hogy egy vetélkedőnél percekig elhúznak egyetlen kérdést, és "drámai feszültség" van, visszasírom a régi vetélkedőket a ketyegő negyven centis stopperórával.
Nem került be magyar egyetem a világ legjobb 400 intézménye közé – ilyen és hasonló felütésekkel olvashattuk a legutóbbi globális rangsorról szóló híreket. Elsőre valóban nem túl szép eredmény, de vajon tényleg rossz is? Hogyan kell jól értékelni az egyetemi rangsorokat? A Corvinus egyetem eközben…..
Sokszor kérdezik tőlünk ismerőseink, hogy hogyan jutunk ki a budapesti reptérre az utazásaink alkalmával. Felmerül a lassú és körülményes BKK járat, vagy a horror árú megoldásnak gondolt közvetlen reptéri parkolás. Kipróbáltuk már szinte az összeset. Most bemutatunk nektek 6 lehetőséget, ahogyan ki…..
Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.02 18:10:01
@altimus: "egy sor ocska hazat kellene imren ehhez kisajatitani"

El tudod képzelni, hogy ezt hogyan lehetne ténylegesen megvalósítani? "Orbán elrabolja az emberek házát." A TASZ, a DK, a Momentum, minden faszkalap előugrana az üregéből, az eljárás elhúzódna úgy nagyjából tizenöt évig, aztán az Alkotmánybíróság új eljárásra utasít.
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01 15:20:25
@illiberális: "kb. 60 éve még USA is fasiszta állam volt tekintettel arra hogy..."

Szerintem ez stimmel is. A Ku-Klux-Klan sem egy maroknyi mozgalmár gyermeteg mobilmutogatásával vett részt a közéletben.
Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01 22:55:44
@math0: "nácik. TÉNY."

Ja, az más, akkor neked van igazad.
Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.02 15:56:49
@math0: "ott volt az érv"

Ott? Akkor ha megadnád annak az érvnek az időpontját, megpróbálnám újra értelmezni.
téveszmék "Falun volna jó" 2018.10.31 02:23:22
  A népi-urbánus egymásnak feszülés immáron évszázados múltra tekint vissza. E két világ közt számos ideológiai, filozófiai, értékrendbeli eltérést érzékelünk. Itt ütközik össze legnyilvánvalóbb módon a közösségi és az individualista szemlélet; illetve a konzervatív és liberális világlátás. Amiről…..
Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01 22:48:47
@midnightcoder2: A mi házunkban is vannak efféle problémák, de tudnánk még sorolni. Ebből most csak annyi érdekes, hogy többen mondták már, hogy vidéken mindez nincs, oda kell költözni. Éltem már nagy faluban, és sajnos ott sem jobb. A zaj okozta stresszel már sok kutatás foglalkozott. Sajnos vakszerencsén múlik, hogy az ember talál-e viszonylag nyugalmas helyet. Még egy tanyára költözés sem oldja meg biztosan a problémát, mert ott még az életed sincs teljes biztonságban, a házadról vagy ingóságaidról már nem is beszélve.
Gyurcsány Ferenc közszereplő kiállt a hajléktalanok mellett, a maga sajátos módján. Akcióját többféle kritika érte, ki demagógnak nevezte, kinek tartalmi kifogása volt ellene. Utóbbiak közé tartozott Jámbor András, a Mérce főszerkesztője, aki nyilvános ámde nem hivatalos facebook-profilján…..