Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagolymaki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Tavaszi műsorrendet jelentett be az RTL a Déryné Grillben lazac és vöröstonhal szeletek felett/mögött, egy zsúfolásig megtelt helyiségben, amiben minden szem Az Év Szórakoztató Előadójára, ÉNB Lalára tapadt. Nem csoda ha valaki elkéri a nagyanyjától a brokátfüggönyt, majd zsakettet szabat belőle, és…..
bagolymaki 2019.01.31 14:47:21
@Tesztelo.hu: Nem értem, hogy hogy forrt össze Bence nevével a Survivor.., egy krumpli is lehetne ott, kb annyi szerepe van benne. Az, hogy emiatt marad el jó nagy kamunak tűnik, pedig egész jó volt :((
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
bagolymaki 2018.11.09 19:26:15
bagolymaki 2018.11.09 20:07:21
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..