Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the as

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mellrák egyike a legmegrázóbb betegségeknek, különösen, ha a mell elvesztésével jár, hiszen az alapvetően határozhatja meg a nőiséget, a beteg önképét. Ebben sokat segíthet, ha az ember képes szembenézni a történtekkel. Kelly Davidson esete példát mutathat. A 34 éves…..
the as 2013.04.20 22:37:26
Most kéne nyílt levelet írnom unortodoxia pénzügyi pápájának, hogy Figyi mán Gyuri!, de ennek több okból sincs értelme, mert egyrészt nem olvassa, másrészt nem érti, sem az emberek, sem a gazdasági folyamatok működését. Én például az idén nem ettem görögdinnyét. Azon…..
Nem hittünk benne, de adtunk neki egy esélyt, mert tudományosan hangzott. Az eredmény majdnem mindenkit meglepett… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
the as 2012.04.12 10:49:24
Nesze!szer 2 in 1 szépülés 2011.08.18 18:02:00
   Kiszúrt veled az élet, mert elmentél nyaralni és nem jutottál el plasztikáztatni? Sebaj, arcizmod se ránduljon, mert itt a megoldás! Botox a parton. (Hogy ne a nap szúrjon meg.)  Ez garantálja, hogy tényleg kisimult ábrázattal térj haza a vakációról... Na…..
the as 2011.08.18 20:56:28
A Yiddishe Mamma Mia a Gozsdu udvar negyedik udvarában nyíló étterem, már nevében is poénnal indít, később ez fokozódik, miközben a fúziós pastám igen korrekt volt.Vajon miért nincs zsidó gyorskaja sehol a világon? A zsidó diaszpóra miért nem mindennapi gasztronómiai…..
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
Időnként mindig előjön a vita az elfogyó sávok használatáról. Vannak, akik nem merik használni, mert szerintük pofátlanság, holott más országokban elfogadott a "cipzár-elv". Sokan pedig egyetértenek abban, hogy ha már ott az aszfalt, akkor használjuk már, amíg lehet,…..
Mikor a facebookon az egyik olvasó elküldte ezt a Google Adwords hirdetést, először nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Annyira meglepett az egész, hogy hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy egy ügyes húzás volt-e a hotel részéről, hogy így lecsaptak az aktualitásra, vagy egyszerűen…..
the as 2010.11.25 19:16:07
Egy kutatócsoport pár nappal ezelőtt az alábbi videót juttatta el a Szkeptikus Társasághoz: A film készítői állítják, hogy semmilyen mesterséges fényforrást, elektromos berendezést, radioaktív vagy speciális anyagot, illetve filmtrükköt sem alkalmaztak. Amit látunk, az pusztán emberi képesség.…..
the as 2010.11.22 09:14:26
Aki kicsit is konyít a játékiparhoz, tudja, hogy Dél-Koreában a Starcraft hihetetlenül népszerű nemzeti sport, az ország szinte a Starcraft vallási központja. A Blizzard világszerte több mint tízmilliót adott el a játékból, ennek nagyjából felét Dél-Koreában, ami azt jelenti,…..
Praxis Szimulánsnak tartottak 2010.10.25 06:00:00
Előre bocsánat, de nem élek Mo.-on Érdemben csak azért szolok a témához, mert én is pontosan ilyen szépen le lettem írva a "nem szimuláns" betegek közül...Minden szép, minden jó. Egy nap arra ébredek, hogy az egyik szememmel homályosan látok. Kb. 3 nap után nyomás a…..
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
Geekblog Predator 1+2 2010.08.18 11:30:00
Az a legcoolabb, ahogy Arnold kiszáll a helikopterből. Előreengedi a többieket, közben szivarozik. Kidobja a zsákját, és csak aztán ugrik ki ő is. Ezt tanítani kellene a színművészeti egyetemeken - filmben ezentúl csak így lehet kiszállni helikopterből. Vagy meghalni. Ahogy a…..
Négy svéd szent őrült elhatározta, hogy egy ültő helyükben végigjátsszák a teljes Final Fantasy sorozatot, amit streamelnek is azoknak, akik ezt hajlandók végignézni. Aki esetleg nem tudná, a FF-széria most a 13. részénél tart, és darabjába simán bele lehet tenni 50-60-100…..
the as 2010.07.24 16:31:57
Appleblog Az iPhone és a CSI 2010.07.16 14:45:00
the as 2010.07.16 17:21:50
  Első napom nagyon nehezen indult. Korábbi munkahelyem 5 percre volt tőlünk, elég volt 1/2 10 körül kelnem. Ehhez képest most 7-kor bombázza szét álmaimat két darab ébresztő óra. Kínkeservesen beértem 9-re. Hát nem éppen a legkedvesebb arcomat ismerték meg…..
Félrefordítások Cél a fém! 2010.06.19 07:57:00
Crazymokus március 14-i beküldésében nem volt épp optimista a várólistát illetően. Hát, némi joggal, legyünk őszinték, bár a gépek egyelőre nem vették át a hatalmat. Igaz, a blogmotor próbálkozik keményen.Március 14., 2010-ben. Csak hogy hű legyek a sorozathoz, egyúttal…..
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..