Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nashy

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
nashy 2015.04.23 10:30:24
@Gia Gianea: Múlt héten együtt teszkóztam Adrival a Fogarasi úton, csávóval volt, de marhára nem Pacával...
hogyvolt Éden hotel - 2x31 2012.04.26 06:40:00
Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt…..
nashy 2012.04.26 08:56:31
@Banyus83: Na igen, csakhogy nem is erkölcsi példák állítása volt a célja a műsornak. Most, hogy Melák sincs már, muszáj valamivel pörgetni az eseményeket. És bár Máté valóban egy szarcsimbók, amiért félrekavar, azért Edinát sem kellett megerőszakolni. És abból amennyit mutatnak nekünk, én nem érzem, hogy hitegetné őt Máté. Ő nagyon is tartja a távolságot érzelmileg, nem csöpög lépten nyomon a romantikától és a szerelmi vallomásoktól Edinával ellentétben. Dehát miért is lett Naiva a neve... :-)) Szerencsétlen kislány, a szüntelen nyafogással pedig egyre csak ássa a nemlétező szerelmük sírját.

Viszont tény, hogy így mégiscsak érdekesebb a műsor, mintha mindenki mintaszerűen, őszintén és erkölcsösen viselkedne.
Az előző adásban letudtuk a mostani adag első két lagziját, Ozorán falusi, Tel Avivban meg meleg esküvőn voltunk, illetve az utóbbit nevezzük inkább egy jól (közepesen?) sikerült házibulinak, már csak a tisztesség kedvéért. A mostani kanyart Nikivel nyitjuk, aki Ajkán házasul,…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
nashy 2011.05.12 10:48:02
@Antipók: Még a végén kiderül, hogy ugyanarról beszélünk, de jobbnak láttuk közben sárt is dobálni egymásra? :-DD
Tulképp azt nem értettem, hogy pontosan kinek is gratulálsz ahhoz, hogy a nagyjából jól lefestett jellemrajzod alapján szimpi neki Pók.
nashy 2011.05.12 11:46:21
@Benyeszke: modell a becsületes foglalkozása a műsor szerint.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
nashy 2011.04.28 09:15:58
@mani07: hát ha azon mérjük a homokszintet odabent, hogy ki pettingelt vagy dugott már, akkor a lányok közül csak Szandra meg Niki nem leszbi... ugyan már, fárasztó ez a buzizás.
Ennyire biztos és egyértelmű politikai állásfoglalás még sosem volt a blogon. Nem csupán bejelentek és közlök, de agitálok is.Idén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kapja meg az ajánlószelvényemet és a szavazatomat is, illetve mindazokét, akikre még ezügyben hatni tudok.Hiszem,…..
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
Nem találtam eddig a blogon félrefordítást a Két pasi meg egy kicsiből, de Flanker (TSR) most megnyitja a sort: Elkezdtem nézni a "2 pasi meg egy kicsi" (Two and a Half Men), című vígjáték sorozatot, nagyrészt szinkronosan. Nekem tetszik a szinkron, persze érezni hogy…..
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
nashy 2009.07.13 13:30:40
@Borsószem: Én örömmel szakítok veled sokkal hamarabb is. Még össze se kell jönnünk. :-)))

BREAKING! Nashy dobta Borsószemet!
"Nem kellesz, mert zöld a fejed, és orrod sincs!"- vágta oda foghegyről nashy jól bevált lekoptatós szövegét. Borsószem lelki állapotáról lapzártáig nincs információnk.
 Gondoltam folytatom, hátha lesz egy 1 a 2-ben felállásban részem. Helló szakítósblog. Nem állom meg, hogy ne meséljek én is. Előre szólok, jó hosszú lesz. Voltam mindkét oldalon. Volt, hogy leráztam én is (amit azóta meg is bántam, hogy mindezt dugás nélkül, pedig már…..
Nem értem, hogy a fiú miért nem kapaszkodott abba a kiskapuba, amit a végtelenben való találkozás jelent.Hello, Rövid de velős, én mondtam. :-)Helyszin: házibuli, szinészpalánták, barátnőm és én, frissen végzett közgazdászok.Sosem birtam nagyon az ilyen elvont egyéneket, és…..
nashy 2009.05.26 15:22:17
Soha egy szia, hogy vagy, mit iszol, netán egy tánc... Néha összenézünk. Látom h figyel, de nem tesz semmit. A kép innenSziasztok,bár az én történetem nem tipikus szakítós történet, de elmesélem... Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá:)Elég friss sztori... Kezdődött ez év…..
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
 Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni. Kedves Blog! A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt -…..
nashy 2009.04.01 09:46:23
@Nandi29: köszönjük szépen, Nándi, tényleg általában ennyit kell tenni ahhoz, hogy meg lehessen dönteni minket, te legalább ennyit tudsz :-)) Meg hát pont ezért is vagyunk pofára ejthetők, neked már ott a fegyver a kezedben :-))
Sokkal több gomb van a nőkön, mint rajtatok, és lássuk be nem könnyű kitalálni, mikor melyiket kell megnyomni, h célt érj...
nashy 2009.04.01 09:59:31
@Nandi29: ne folytasd, mert hamarosan fürtökben fog lógni rajtad a kommentelő nősténycsorda :-)))))
Az örök kérdés: Miért mondta, hogy amit tud rólam az szimpatikus neki, ha nem akar találkozni? Kedves Blog szerkesztők! Következőkkel bővíteném az oldal tartalmát: Nem olyan rég óta, és nem is olyan sokat olvastam az oldalon, de azért egy dolog nekem úgy látszik, hogy sok…..
"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..
nashy 2009.02.11 16:21:05
@Rebelde:
isteneeem, hát ez kell az olvasóknak, ezen tudnak csámcsogni, te is épp ezen csámcsogsz.
Nem azért van ilyen népszerűsége a blognak, mert imádjuk a mások kiteregetett szennyesét falni a szemünkkel? De. Az ilyet meg még inkább.
Nem elég a boldogsághoz ha csak az egyik fél érzi jól magát.A kép innenKét éve élek a világ vége után két utcával egy szigeten, ahonnan már fél lábbal elköltöztem (bár imádom a helyet, de tudom hogy nem lennék boldog itt) Hónapok óta magányosan éltem amikor…..
Szomorú történet, sok tanulsággal. A kép innen.Sziasztok!Az én történetem önmagában talán nem nagy dobás, de öblös nagytanulságokat tartalmaz, ami újabb muníciót szolgáltathat aszakításlélektan megszállott kutatóinak. Lesz itt vérző szív,kotnyeles anyós,…..
nashy 2009.01.23 09:28:58
@Caddy:
17 évesen miért az interneten ismerkedik?? Még továbbra is tartja magát ez a begyöpösödött hiedelem, h az internet csak azoknak ismerkedési forrás, akik vének, defektesek, és már nincs más reményük új embert megismerni? Szerintem 17 évesen lehet h tökjó bulinak tűnik, aztán lehet belőle komoly is, ld itt.
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..