Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GerySan

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SuperNatural TanÉvnyitó 2019.09.30 22:32:22
Igen, az újév óta rengeteg idő eltelt csöndben. A tavasz még simán csak elcsúszott, de a nyár sajnos mást is hozott. Nicole (nevezzük így őt, ami természetesen egy fiktív név), nincs már velem. (…)...ez történt és ezzel nagyon sok minden megmutatkozott és meg is változott. Nem panaszkodom, mert…..
SuperNatural Évnyitó 2019.02.25 15:52:46
#újévújéletevör...avagy véget ért az év első (és lassan második) hónapja, így ideje egy kicsit számot vetni - hiszen még mindig maradt 10-11 hónap mindarra, amit idénre kitaláltunk..!Marha nagy divat lett halálba degradálni az újévi fogadalmakat, meg úgy eleve mindenfajta életvitel változtatást,…..
SuperNatural Évzáró 2019.01.15 23:45:27
Adós vagyok már egy ideje ezzel poszttal, mert kicsit bedarált az év vége majd elkapott az újév. De most itt van és sorban követi majd a többi is, hogy én is tegyek egy meggondolatlan újévi "fogadalmat"..!2018Szóval, tavaly tengernyi dolog történt aminek végső kicsúcsosodása e blog indulása és…..
SuperNatural Test 2018.11.16 02:57:27
"Csillagok alatt alszik a test, éget a föld, olyan hideg,akár a szegecselt acélfalak, fogva tartják az álmaimat..!"( Kovács Ákos, Test /Csillagok alatt/ ) Világunk jellegéből adódóan a fizikai testünkben végbevitt változásainkon keresztül tudunk a leghatékonyabban fejlődni számos szempontból. Talán…..
Megadtam a módját, ahogy kell egy diétás életmódváltó program indulása előtt közvetlenül. Amint a képen látható, nem spóroltam a szénhidráttal és a szemét kajával /piával. Junk food, gátlások nélkül - ez jellemezte e napot, mondhatni, hogy már a hagyományoknak megfelelően. Rendben is van ez persze…..
SuperNatural "Ideát" 2018.11.01 22:49:20
Hogy rögtön az elején tisztázzam: a névazonosság dacára, ez itt nem egy bugyuta TV-sorozat blogja. Szóval, ha valami ilyesmire vágysz, jobb ha tovább is állsz. Sőt, ha egyébként jellemzően a sorozatok - meg úgy általában a TV nézés (és közben vég nélkül zabálás) - tölti ki az életed jelentős részét,…..
Supernatural-Odaát 121.rész 2009.10.06 19:16:00
Én kb. egy fél óra múlva el is aludtam. Igazából eléggé ideges voltam, szóval fogalmam sem volt, hogyan bírtam elaludni. De talán csak nem volt kedvem társalogni Sam-ékkel. Arra ébredtem, hogy nagyon világos van, mikor aztán kinyitottam a szeme, rájöttem, hogy már talán dél is…..