Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandy86

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény, hogy világunk tele van mindenféle alkalmazásokkal, melyek észrevétlenül is, de mindennapi életünk részesei lettek. Nincs ez másképp a társkeresésben sem. Ma, talán a legmegosztóbb és emellett a legtöbb felhasználóval rendelkező társkereső alkalmazás a tinder, avagy a „szexpartner…..
Ma este, az amerikai elnökválasztás előtt 3 nappal adja le a Comedy Central az Égessük le Donald Trumpot! című 2011-es roastot, amiben többek között Seth MacFarlane (Family Guy), Mike „Situation” Sorrentino (Jersey Shore) vagy éppen Snoop Dogg fogja szívatni Trumpot meg a többi…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Egyelőre csak egy kép, aminek hangsúlyozottan SEMMI KÖZE a Nagy Dologhoz, amiről csak az ugrás után számolunk be, mert csak, azért. Naszóval. A tegnap felvett, és a téli szünet előtti utolsó epizódban, ami majd december 17-én kerül adásba, ledől az utolsó fal is azután,…..
1956 nyara: egy elszabadult vörös robotgép Amerika felett! Üldözés! Légiharc! Rakéták!  Következzék a  palmdele-i légicsata  története.   "On a dark desert highway, cool wind in my hairWarm smell of colitas, rising up through the air" 1956 június 16., Point Mugu…..
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
A retrofuture szónak nincs jó magyar megfelelője. Jelentése kb. "a múltban elképzelt jövő" lehetne. Természetesen csakúgy mint ma, rengetegen képzelték el az eljövendőt a huszadik század elején is. A következő lapok közös jellemzője, hogy a jól ismert városi háttérre az akkori átlagember által…..
Bandy86 2015.02.01 07:14:43
A "Nyíregyháza a jövőben" című képpel összehasonlítva azt ami valójában lett: www.panoramio.com/photo/60126303 Pár apró részlettől eltekintve, akár száz évvel ezelőtt is készülhetett volna a kép.
Azt, hogy a jövő elképzelésével mennyire mellé tudnak(tak) lőni, jól példázza a Vissza a jövőbe II. része is (1989).
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
Bandy86 2012.08.23 22:03:39
youtu.be/nDYcfycWVOk -itt nem vascső cserél gazdát a végére...
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
Bandy86 2012.07.28 22:47:51
@EsteeSatmary: Dettó ugyanaz. Nyíregyháza, Digikábel F1 előtt sötét képernyő. Egész hétvégén akadtak problémáik a technikával.
Az évad egyik legjobban várt sorozata, legalábbis számomra, mert az a Shawn Ryan készíti, aki a Kemény zsarukkal megújította a zsarus sorozatok műfaját (igaz kábelen) és kinevelte a SOA-t készítő Kurt Suttert. A scifi egy atomtengeralattjáróról szól, aminek a parancsnoka nem…..
Bandy86 2012.05.22 02:21:06
Subba Időutazás: Új Btk. 2012.05.08 11:11:00
"Szakértők úgy látják, önmagában az elrettentés nem lesz elegendő ahhoz, hogy érdemi előrelépést lehessen elérni a drogkérdésben. Sőt, az előzetes tanulmányok, valamint a szakmai szervezetekkel való egyeztetés nélkül kidolgozott szigorítások nagyon rossz…..
Kerékagy Ne légy állat! 2012.04.05 12:14:00
Ne bringázz a járdán! ..
Bandy86 2012.04.05 17:25:54
@croc: "Az Erzsébet-hídra nem jó ötlet felmenni biciklivel. Tábla nincs, de ha volna se segítene: se a percenként két csuklósbuszos buszsáv, se a nyolcvanas tempóban haladó középső sáv nem vállalható,
Viszont szerencsére általában üres a járda :-)))" Kivéve az épen fényképezgető (gyk. "nemfigyelő") turisták :)
Meglepő, de manapság már hírnek számít, ha egy olyan csatorna, aminek a nevében is benne van a műfaj (a SyFy-t korbban ráadásul Sci-Fi Channelnek hívták), amivel foglalkozik, scifi-sorozatot rendel a szellemvadászos rality-műsorok, a pankráció és hasonló faszságok mellé. A SyFy a…..
Bandy86 2011.11.12 22:15:46
Pár nappal azt követően, hogy a hatodik, hatrészesre tervezett, és eleinte még nem is utolsó évadként aposztrofált Eureka-etapot is elkaszálta volna a SyFy, és ezzel a most forgó, a tévében valamikor 2012-ben látható ötödik évadot tette befejező szezonná, az öltönyösök…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
Bandy86 2011.07.26 14:49:11
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
  Biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy vajon mi volt száz-kétszáz éve azon a helyen, ahol most él vagy amerre nap mint nap jár. Nos nem is olyan nehéz megtudni. Magyarországról három katonai felmérés készült, az első még az 1700-as évek végén, az utolsó Ferenc…..
Bandy86 2010.09.10 11:34:50
Az OTP-ügyben vagy más holokausztperben az amerikai bíróság döntése lavinát indíthat el. Magyarországon ugyanis a zsidók után a nem-zsidó polgárságot és a parasztságot is kifosztották. Holokausztper az OTP ellen? Az OTP pergátló kifogást nyújtott be abban az Egyesült…..
Nincs is fontosabb az életben, mint a boldog, kiegyensúlyozott család. Ehhez hozzá tartozik, hogy hétvégére lemenjenek a Balatonra, hogy kipihenten, mosolyogva térhessenek vissza elcseszett fővárosunkba. Persze már az úton is eldurran néhányak agya, mert nincsenek rá felkészülve,…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Az SfPortal.hu idén is megrendezi közönségtalálkozóját az AXN Sci-Fi támogatásával, melyre ismét sikerült két fanfavorit karaktert elhívni - pedig nem egyszerű meló ez, tessék csak ezt elolvasni a Sorozatjunkie-n - akikkel lehet majd találkozni július 10-én. A program egyébként…..
Bandy86 2010.07.02 18:54:43
@macskasno: valóban
  Az „Egészítsd ki a mondatot: A képen látható épület...“ - feladatra valószínűleg senki nem írná a "díjat nyert" megoldást, sőt abban sem vagyok biztos, hogy egy magyartanár elfogadná-e azt egyáltalán megoldásnak. Pedig ez az igazság: a Veszprém…..
Chris Nashawaty az Entertainment Weekly veterán megmondóembere, kijelentette, történjék bármi, ő bizony nem fogja nézni az Osbourne család ma este a Foxon induló új varietéműsorát. A poén az, hogy ha akarta se tehetné, mert Floridában, ahol Nashawaty lakik, a helyi kábeltársaság…..