Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MegaTron963

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
MegaTron963 2018.10.31 20:08:42
@csillagporszem: Arra céloztam, hogy semmi olyat nem írtak amit alapból ne tudhatna, ehhez nem kell levélhez folyamodni :) Egyszerű srác. Mindenesetre megmosolyogtató mikor ő mondja mindenki előtt ő egyenes, nem taktikázik, amit mond az úgy is van...aztán szavaz egy ilyet :D
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
MegaTron963 2018.10.30 20:21:08
@csillagporszem: Feltűnt...már számolni is nehéz hány belenyúlás volt és még lesz is. Ezek a napi szintű pálfordulatok is...várják már nagyon a végét, mert a 30 + napból 10 % ha volt értékelhető. Ez a napi szintű adás tényleg nem kifizetődő ha hagynák magára a dolgokat. A belenyúlással inkább az a gond, hogy ezt tagadják és lényegében hülyének nézik a nézőt. Meg ha belenyúlás akkor már ne beszéljünk játékról..játékban az nyer aki (legerősebb, legtaktikusabb, legjobban simul)...nem egy külső tényező dönt róla. Amúgy ez a "legerősebb vagy erős" játékos nem tudom mi alapján alakul ki a fejekben, mert játékot alig nyer aki magáról azt állítja :)
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..