Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A posztíró

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cinóber levele félig közlekedéssel, félig közbiztonsággal foglalkozik, de mindenképpen érdekes kérdést boncolgat. Élete párját nemrég megbüntették, de nem is ez verte ki nála a biztosítékot, hanem az, hogy úton-útfélen azt hallani, hogy kevés a rendőr, bírságolni mégis…..
A posztíró 2010.02.21 23:48:36
@107!: A sárga csekken és a zöld példányon is a kerületi kapitányság van feltüntetve, utóbbin pecséttel. De felőlem a tiszai flotilla egysége is ellenőrizhet meg büntethet is a Bercsényi utcában. A lényeg hogy dolgozzanak, azért fizetjük őket. Ehelyett fényes nappal, egy forgalmas helyen, hogy minél több laikus is láthassa, látványosan kerülik a munkát. Ugyanaz mint ahogy írtam is, évekkel ezelőtt az Erzsébet híd budai hídfőjénél volt szokásban, hónapokon át! A hátsó üléseken valószínű két járőr melegedhetett amíg egy rádióadásban valaki nem kifogásolta...
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
A posztíró 2010.02.20 11:26:22
@untermensch: Gratulálok, Ön a 25. jubileumi hozzászóló, aki megtalálta ugyanazokat a gyöngyszemeket a posztban! Egyúttal itt hívnám fel a figyelmét a nyelvművelő szaktársaknak, nyissunk vitát arról, helyes-e az élmény szót negatív kontextusban használni?
A posztíró 2010.02.20 12:14:01
@Pdudas: Pár éve lebontották a vasfüggönyt, a "belföldre szakadt" hazánkfiainak is van lehetősége a határon túli vendéglátás színvonalába belekóstolni! A bejelentkező mondataid vágták ki nálam a biztit, és már ott is említetted, hogy belülről is ismered a szakmát. Nos, ki kell ábrándítsalak: enélkül is objektíven megitélhető ez a terület.(szem, száj, ízlelőbimbók stb.) Ugyanakkor, ha minden szinész (aki ugye a mi pénzünkön szerzett diplomát) elmenne Londonba pizzafutárnak, ki játszana a Vigszinházban?
Bigyóblog Oszd meg a mobilneted! 2009.12.15 07:37:00
Képzeljük el a következő jelenetet: ülünk egy kávézóban/faházban síelés után/tengerparton ebéd után/strandon, beszélgetünk, híreket és emaileket olvasnánk, de csak egyikőnknek van mobilnete. Az egyik megoldás, hogy az illető körbeadja a telefonját vagy a laptopját és…..
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Nem akartam írni a koncertről, de tegnap este azért cikáztak a gondolataim... Semmiképp sem kritikát akarok megfogalmazni (bár a kritika lehet pozitív is, és ezt sokan el szokták felejteni...), csak leírni, hogy nekem milyen volt a tegnapi DM koncert. Egy emlék, szóval ez tényleg…..
A posztíró 2009.06.24 19:47:03
@puppet-master: ha már meg lettem szólítva:))
maximálisan egyetértek, kiegészítve még azzal, ha 2 méterrel magasabb lett volna a szinpad, talán lábujjhegyre állás nélkül is láthattunk volna valamit a pénzünkért, a végén a világítást hamarabb is felkapcsolhatták volna, és furcsa hogy a küzdőtérről milyen nehezen lehet kimenni, pedig az ajtókat kis átalakítással kétszeresére lehetne nyitni...
Szégyellheti magát mindenki, aki a Penny Market féle vasárnapi sajtbalhéban részt vett!Nem akarom a Penny Market felelősségét elbagatellizálni, mert azért az ő olcsójános marketingstratégiájuk váltotta ki az emberekből ismételten a vadállatot, de azért nem lenne fair már megint…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
A posztíró 2009.05.27 11:21:16
A posztíró 2009.05.27 11:29:25
@ártánd: szerintem fogyóban vannak az alanyok, fehér bőrű már pénzért se akar a tv-ben szerepelni, ezeket a szerencsétlenek még át lehet verni, ilyen-olyan ürüggyel még be lehet őket rángatni a stúdióba - ingyen.
megtörtént, az alany véletlenül meglátta a felvétel előtt a haragosát, akire persze nem számított, egész más történettel csábították be (ingyen), azonnal leesett a tantusz: nem akart szerepelni, rögtön elkezdett licitálni a tv munkatársa, de azt hiszem pénzért se vállalta a felvételt
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
A posztíró 2009.04.08 07:43:14
@Ro3: tényleg nézzétek meg az eüs doboz lejáratát, mert a benne lévő folyadék miatt csak 3-4 évig jó. Pár hónapja 30 ezerre büntették egy barátomat emiatt. A tescoban most akciós, 1890 -ért vettem én is a minap. MÁS: A kötszeres aluminium ládák tartalma szétszórva az árokban. Közelebbről megnézzük, hát csupa min. 5 éve lejárt kötszer. Először azt hittük valaki ily módon selejtezett. Aztán pár hét múlva olvassuk a kerületi újságban, ismét feltörték a Szamaritániusok mentőautóját, a kár nagyon sok...Nekik lehet, ez is Magyarország.
Már azt hittem, hogy a korábbi balhék és lebuktatások után a benzinkutak kasszásai behúzták fülüket-farkukat és nem is gondolnak már arra, hogy lehúzzák a gyanútlan autóst, hisz már tavaly ősz eleje óta nem kaptunk ilyesmiről levelet. VSz most mégis a témában kényszerült…..
A posztíró 2009.03.14 15:46:51
Ajánlom figyelmetekbe az Index fórumát:
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006870&la=81768652
(Problémák a shellnél, közel 1600 hozzászólás az elmúlt évekből...
Tényleg miért nem bojkottáljátok azt a kutat ahol átvágtak már titeket???
Az alábbi eset is egy autó-állat különös kapcsolatról szól. Ha az ügyből ha tárgyalás lenne, biztos, hogy bírósági tudósítót küldene a Zugügyvéd.  Tisztelt Zugügyvéd! Talán esetünk egyedi, kérem ha módjában áll segítsen. Kérem foglaljon állást az…..
A  Fővárosi  Állat- és Növénykert szakemberei a berlini Állatkerti és Vadállatkutató Intézet (Leibniz-Institut für Zoo- und Wildtierforschung, IZW) szaporodásbiológiai csoportjával közösen, altatásban vizsgálták meg az Állatkert két jegesmedvéjének…..
Annak azért mindig van valami sajátos bája, amikor valamelyik celebről két különböző helyen egy napon jelenik meg két egymásnak tök ellentmondó hír. A bulváruniverzum mai skizofrénnek tűnő szereplője Győzi, aki a Bors és a Story szerint teljesen készen van, mert bulémiás és…..
A posztíró 2008.11.28 12:47:20