Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sialbo

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos elérkezett ez a nap is, az alapszakasz utolsó mérkőzése. Az idei év igazán különleges volt számunkra és reméljük egy méltó befejezése lesz ennek a remek évnek. Ezen a héten Baltimore városába látogatnak a srácok és megpróbálnak egy-két hollót levadászni, reméljük tele zsákkal jönnek majd…..
Kérem szépen így játszik egy igazi NFL csapat. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen hihetetlen munkát vittek véghez a tegnapi napon. Pontosan 8 éve volt utoljára olyan, hogy nem az utolsó helyen végeztünk az AFC North-ban. Tegnap este ez a sorozat megszakadt és reméljük, hogy nem is nagyon fog…..
A 16. játékhéthez érkeztünk és sajnos igen még egyetlen egy mérkőzés maradt hátra. A tavalyi évben ilyenkor 0-14-el vártuk ezt a mérkőzést, most pedig sokkal jobb a helyzet. A 2018-as év számunkra nagyon jónak mondható. Igaz, hogy már nincsenek esélyek a Playoff-ra, de most komolyan kit érdekel?…..
Az NFL 15. játék hetén a kedvenc csapatunk Denverbe látogatót ezen az idegen Saturday Night special football dolgon. A mérkőzés nagyon fontos volt számunkra mivel még mindig van esély a Playoff-ra. A győzelem nem maradt el. Hadd kezdjem azzal, hogy nem is tudom mit érzek. Számomra az egész dolog…..
Az igazi Browns rajongók nagyon sok éven keresztül nem is gondolkodtak azon, hogy a csapatunknak bármilyen esélye is lesz januárban focizni, viszont idén bármennyire is hihetetlen még mindig van esély.  Na nem azért mintha nem lennénk elégedetek, az idei év már így is sokkal több pozitív dolgot…..
Szinte hihetetlen de már a 14. hét következik és a következő ellenfél a Carolina Panthers lesz. Egy remek esély arra, hogy elfelejtsük az egész múlt heti kudarcot és visszatérjünk a sikerek tengerére. Ezen a hétvégén Cam Newton és a párducok érkeznek meg a szeles és hideg kis városunkba, reméljük,…..
A kedvenc csapatunk a Cleveland Browns már most túlteljesítette minden egyes kívánságunkat és már most teljes mértékben elégedettek lehetünk velük. Viszont ezen a héten egy másik szintre léphet a csapat, beléphet abba a szobába, ahol már mások is elismerik. A soron következő mérkőzés egy igazi…..
Az NFL 12. fordulójában a csapatunk a Cincinati-ba tett egy kis utazást és tényleg úgy tértek vissza mint Leonidász a “300” c. filmben: A hátukon a bengáli tigris bőrével. Ez a győzelem zsinórban a második volt és igen lehet más csapatnak ez nem nagy cucc, de egy Browns rajongónak ez mindent…..
A 12. játék hét során a Cleveland csapata egy látogatást tesz Cincinati városába és remélhetőleg a fiúk egy bengáli trófeával a hátukon masíroznak be Cleveland kapuján, mint Leonidasz a "300" c. filmben.   A mérkőzés igazán izgalmasnak ígérkezik. A nemrégiben a Browns-tól kirúgott Hue Jackson most…..
A sport média sajnos nem mindig szentel figyelmet és perceket az igazi melósokra. Ez sajnos minden sportágban megvan, az olyan személyiségeket emelik ki akik érdekesek, kontroverzális véleményeket váltanak ki.   Persze ez nem azt jelenti, hogy azok akikről beszélnek nem jók, de lehet vannak nálunk…..
Nick Chubb egy olyan elit kaliberű futó játékos amiből nem sok van a ligában és ez a játékos jelenleg a mi csapatunk tagja. A Cleveland-i rajongók nagyon de nagyon kritizálták a vezetőséget amikor ők elcserélték pár draft pick-ért Carlos Hyde-ot. Mindenki nagyon mérges volt, mert úgy érezték, hogy…..
A 2018-as NFL Draft 1/1-es választottja mindenkit azzal nyűgözött le, hogy milyen hihetetlenül nyugodt tud maradni nyomás alatt is. Ez nem sokat változott a profi ligában sem.   John Dorsey a Cleveland Browns általános menedzsere is pontosan ezért döntött Baker mellet. Mivel nagyon jól…..
Ismét egy nagyon erős csapat látogat a FirsEnergy stadionba. Ez egy újabb nagy teszt a fiatal Baker Mayfield-nek és a kiváló védelmünknek.   Az Atlanta Falcons jelenleg az egyik legjobb Red Zone csapat a ligában, a lehetőségek 69% képesek értékesíteni és ezzel a 7. csapat a ligában. Ez megint egy…..