Regisztráció Blogot indítok
Adatok
startupp3r

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje csak kézműves termékeket fogyasztok és így van ez a csokoládékkal is. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem kedvenc kézműves csokoládéimat. To'ak El Nino 100% A Toak El Nino 100% étcsokija az abszolút kedvencem. Igaz nem olcsó, de selymes, krémes lágyságával, 100%-os étcsokoládét…..
Ha valami igazán érdekel, utat talál hozzád az arról szóló információ. Így kerültem tegnap Budapestre, a Millenáris Fogadóba, ahol a Cote D'Or szervezésében a Csokoládé lelke című kiállítást néztük meg Viktorral. A sor riasztóan hosszú volt, mégis azt hiszem, hogy a…..
Már megint egy Zotter, tessék. És nem is egy, hanem két forró csokinak való rudacska. „Ivócsokik”. Nem lenne Zotter a Zotter, ha nem lenne ebből is különlegesebb. Csizinek hála ma Csoszával betermeltünk kétfajtát is: egy kardamomosat és egy masalásat. Az elkészítési…..
A csokipasztilla népszerű termék, sokan keresik és vásárolják rendszeresen. De nem csak a szakácsok, séfek és konyhatündérek számára hasznos a csokipasztilla, hanem a magam fajta egyszerű halandóknak is. Mitől különleges az étcsokiporból készült csokipasztilla? Állagra olyan mint a kakaópor,…..
A kézműves csokoládék népszerűsége egyre nő, azonban felmerül a kérdés: hol lehet jó minőségű kézműves csokit venni? Először is, tisztázzuk mi számít kézműves csokinak: kézműves csokoládé az, amit egy csokoládé készítő kis szériában, kézzel készít el. (Sajnos sok gyártó tünteti fel termékein, hogy…..
A Darkest Desire csokoládé webshop neves külföldi és hazai kézműves csokoládé manufaktúrák termékeit árulja online.  A csoki webáruházban csak magas minőségű, prémium étcsokoládék kaphatóak, mert a Darkest Desire szeretné elősegíteni a kakaó pozitív tulajdonságainak maradéktalan és kompromisszumok…..
A Darkest Desire csoki webshopban megtalálhatóak a legjobb minőségű kakaóból készült étcsokoládék. A csoki webáruház neves kézműves manufaktúráktól szerzi be a különleges étcsokoládékat. Miért étcsokoládékat árulnak a webshopban? Mert az étcsokoládé lehetővé teszi a kakaó ízének zavartalan és…..
A csokoládé és a kakaó mindig is nagy szerelmem volt és ahogy korosodtam, úgy lett az étcsokoládé a kedvenc eledelem. Az étcsokoládé nem csak finom, de nagyon egészséges is. Kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik és hangulat javító hatású. A forró csokoládé kiváló választás a hideg…..
Végre kapható az organikus vegan étcsokoládé pasztilla a Darkest Desire étcsoki webáruházban! A Darkest Desire webáruházban három gyártó vegan étcsokoládé pasztilla termékei kaphatóak: Zotter étcsoki pasztilla Arriba kakaóból Chocolate Tree étcsokoládé pasztilla Chocolatemakers étcsoki…..
A saját webszerver üzemeltetés mostanában mintha kiment volna a divatból, pedig a nagy felhőszolgáltatók árainál lényegesen olcsóbban lehet hasonló teljesítményű VPS-t bérelni és üzemeltetni. Elgondolkodtató az is, hogy sok webfejlesztő szívatja magát mindenféle webtárhely szolgáltatóval, ahelyett,…..
Már a népszerű londoni Melt bean-to-bar étcsokoládéi is elérhetőek számotokra a www.etcsokibolt.hu webáruházában. A Melt ellenőrzött beszállítóktól vásárolja a legjobb minőségű kakaót és alapanyagokat. Az én kedvencem a Melt 100%-os étcsokoládéja, mely a ritka és legendás Crillo kakaóból…..