Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Vendetta

1 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettenetesen idegesítenek a politikai élőhalottak. Mégis nehézemre esne kifejezni azt a megvetést, amit az SZDSZ nevű 2010-ben választók által végleg elzavart párt a mai napig kelt bennem. Túl hosszú a bűnlajstromuk, hogy kiemeljek bármit is. A négyes metró, a korrupció csak hab volt a tortán. A…..
V. Vendetta 2019.04.10 07:02:24
@V. Vendetta: Vagyis akármennyiszer is akarják hogy eltűnjenek, az soha nem fog megtörténni, mivel az elzavarás sem történik meg. Vagyis mind az elzavarás, mind az eltűnés is csak látszattevékenység, és arra irányul hogy az elzavaró mennyit lophasson. Az elzavaró birkái meg beveszik az elzavaró lompos faszát a hiszékenységükkel.
V. Vendetta 2019.04.10 07:02:25
@V. Vendetta: Vagyis akármennyiszer is akarják hogy eltűnjenek, az soha nem fog megtörténni, mivel az elzavarás sem történik meg. Vagyis mind az elzavarás, mind az eltűnés is csak látszattevékenység, és arra irányul hogy az elzavaró mennyit lophasson. Az elzavaró birkái meg beveszik az elzavaró lompos faszát a hiszékenységükkel.
V. Vendetta 2019.04.10 08:08:36
tulaj@zord íjász: Orbán és tolvajbandája tulajdonképpen Bajnai örökségét vitte tovább, annyi különbséggel, hogy a megtermelt pluszt nem befektették újra, hanem ellopták a haveroknak, így a korábban soha nem látott mértékben nőtt az ország kettészakadása és a szegények és gazdagok közötti különbség. Jó példája ennek a lopásnak a mérhetetlen mennyiségű és fenntarthatatlan fenntartású, fideszoligarcha kezében lévő ingatlan, építmény. Ezek a fideszoligarchák továbbra is a markukat tartják az államnál ezen intézmények fenntartásának költségeinek fedezésére. A rezsicsökkentés megbukott, az energiaszolgáltatók fenntartása veszteséges. Hosszabb távon ezen gazdasági intézmények fenntartása gazdaságtalan. Kísért a Kádár korszak. A magyar nemzet növelésére bevezetett intézkedések megbuktak, csökken a magyar. A migráció megfékezésére bevezetett intézkedések megbuktak, többtízezer arab terrorista és orosz maffiatag érkezik az országba mint 2015 előtt, mivel orrbanisztán lett a menedékük. A magyar bérek növelésére bevezetett intézkedések megbuktak, a környező eu tagországok fizetései magasabbak. Nincs semmilyen munkára szakember, nincs orvos, nincs nővér a gazdaság haldoklik. Eus pénzek nélkül kártyavárként fog összeomlani minden.
A napokban két részeg férfi vert meg nőket, férfiakat vegyesen egy fővárosi szórakozóhely előtt. Mondhatnánk, hogy ok nélkül – de erre amúgy sem létezik indok. Azért bunyóztak, mert ahhoz volt kedvük és megtehették. Épp, mint a Fidesz – de az állampárt még azt sem mondhatja: bocs, részeg voltam...
V. Vendetta 2019.03.05 00:41:30
A
V. Vendetta 2019.03.05 00:42:12
SZ
V. Vendetta 2019.03.05 00:42:53
    Mindenekelőtt érdemes tisztázni, a jó befektetés fogalmát. Nagyon sok ingatlanhirdetést olvasok napi szinten és bizton állíthatom, hogy a tulajdonosok által jó befektetésnek hirdetett ingatlanok, csak a legritkább esetben számítanak annak Hogy miképpen lehet jól belőni az árat,arról itt írtam…..
V. Vendetta 2019.02.18 15:15:53
@prim: Az a hülye aki kiveszi. Senkinek se adnék egy fillért se bérletre. Inkább vennék magamnak hitelre, vagy megoldanám máshogy. Utálom, ha rajtam élősködnek. Aztán ha nem lenne szükségem rá, mert mondjuk elköltöznék, szépen kiadnám, vagy eladnám. De én egy fillért sem fizetnék senkinek semmilyen bérleti díjat. Rajtam biztos minden ingyenélő bérbeadó csődbe menne. Eddig mindent így csináltam, bérletet semmire se fizettem. Kopasszák csak a hülyéket.
         Mimóza lelkű ítéletvégrehajtókban szakadt benn a szó, akadt fenn a hang. Háziállatlövő dicsőséges nagyurak kaptak idegrángást és kellett őket villanyozni, amikor a néma tartományból egy cérnavékony hang elég érthetően közölte, hogy méltóztassanak arcon baszni magukat. Mindenek előtt egy…..
V. Vendetta 2019.01.24 11:26:23
@V. Vendetta: De lehet még a börtönből is szervezkedni fog, mint a maffiavezérek általában. Vagy putyin dácsájában is a visszatérésének forgatókönyveit fogja tervezgetni mint Napoleon. Az autokrata, kleptokrata, fasiszta diktátorok már csak ilyenek. Ezt ha nem viszi el az érelmeszesedés vagy a bélrák idejekorán, mint Chavezt, akkor matuzsálem koráig a nemzet nyakán fog élősködni, mint Castro.
V. Vendetta 2019.01.24 11:32:20
@felucca02: Nálunk nincsenek Thomas Svendersenek, viszont van egy gránitpöcsű orbán álnevű Andersenünk.
Vérbosszú Állat orvosok 2018.12.21 16:56:12
Nohát, ebben az országban már nem csak a fideszes jogászok hanem a fideszes állatorvosok sem tudnak magyarul, egy egyszerű tőmondatot nem tudnak értelmezni az elvakultságukban. Aszondják hogy "Hadházy Ákos december 16-17-én az MTVA székházában önmagából teljesen kifordulva, minősíthetetlen, már…..
         A Nature közölt egy írást a magyar tudomány elleni kormányzati támadásokról. Kondorosi Éva, az ERC alelnöke, Balzan-díjas biológus és Somogyi Péter agykutató beszél arról, hogy milyen helyzetbe került a magyar tudományos élet. A cikk utolsó bekezdésében beszámolnak arról, hogy egy…..
V. Vendetta 2018.12.21 10:22:25
index.hu/belfold/2018/12/20/peterfalvi_mtva_facebook_naih/
Aszongya seggnyalókám:
"Az "ellenségnek" tartott személyek cselekményeire nem lehet válasz jogsértés megvalósítása, nevezetesen a személyes adatok gyűjtése, továbbítása és jogellenes nyilvánosságra hozatala. Egy jogállamban az egyes cselekmények felett érzett felháborodás nem vezethet önbíráskodáshoz. A jogsérelem orvoslására ugyanis mindenkor kizárólag a hatályos jogszabályok által nyújtott jogi lehetőségek keretein belül kerülhet sor."
Az kétségtelen hogy egy jogállaban így van. De Magyarországon 2013 óta nincs jogállam. Tulajdonképpen az állam cselekedeteit írta le, ezért az állampolgárnak joga van megvédenie magát egy diktatúrában. Azt csinál, amit akar, a jogállami normák itt már nem érvényesek. Tulajdonképpen erre a majomra sincs szükség.
V. Vendetta 2018.12.21 11:39:32
@keeper1: Ja, nem sereget kell fejleszteni, hanem mindenkivel jóba lenni. Mondjuk el is hiszem, hogy orbánnak meg kell védenie magát, mert van kitől. Amennyi ellenséget ez összeszedett az elmúlt években. A sok lúd pedig előbb utóbb dagadt csuti disznót győz. Rómát is a barbárok taposták el, pedig azoknak csak kőbunkójuk volt.
V. Vendetta 2018.12.21 16:35:31
index.hu/belfold/2018/12/21/allatorvos_kamara_etikai_bepanaszoltak_hadhazyt/
Nohát, ebben az országban már nem csak a jogászok hanem az orbánseggnyaló állatorvosok sem tudnak magyarul, egy egyszerű tőmondatot nem tudnak értelmezni. Aszondják hogy
"Hadházy Ákos december 16-17-én az MTVA székházában önmagából teljesen kifordulva, minősíthetetlen, már deviánsba hajló módon viselkedett".
Utána ezt megmagyarázzák:
A panasz hivatkozik egyebek között a szabályzat azon pontjára, mely szerint az állatorvosnak "az ÁLLATORVOSI TEVÉKENYSÉG SORÁN józan, szakszerű és társadalmilag elvárható magatartást (alkalomhoz illő, kulturált megjelenéssel) kell tanúsítania".
No akkor én meg erre a debil magyarázatra kérdezem: Hadházy úr melyik állatot kezelte ott a székházban nem az alkalomhoz méltóan? Az őröket, a rendőröket vagy Papp Dániel elítélt hazugsággyárost?
Na, ilyen az amikor a pénzért, szereplésért való seggnyalás már nem ismer határikat. A két állat orvos bemutatkozott.
Sziasztok! Húzzunk egy vonalat, amin a pártok, nemzetközi gazdasági személyek, és az elmúlt napok média eseményei kívül maradnak, és kezdjük el használni azt amit a nyakunkon cipelünk! Foglalkozzunk most magával a törvénnyel. Nem politizálok, és nem jogász vagyok, hanem laikus. Szándékosan nem…..
V. Vendetta 2018.12.21 14:52:44
@droid_: Konkrét példa. A munkáltató nem azt mondja a mukásának hogy ma 16 és 18 között bent kell maradni, hanem azt, hogy még 100 audi motort kell összeszerelnie. Ha ezt megcsinálja 2 óra alatt, akkor kifizetik neki, ha erre 48 órát vesz igénybe a betervezett 2 órán felül, akkor a pluszt nem kötelesek kifizetni, csak 3 év múlva. Ezért ha nem akarnak fizetni, elég ha olyan sok munkát adnak, amit a betervezett munkaideje alatt nem tud elvégezni. Lehet nem jól értelmezem, ha valaki máshogy látja, javítson ki.
V. Vendetta 2018.12.21 15:04:10
@Látens Inszinuáció: Egy kórházban sokat nem tudnak kavarni, max műtétet végző dokival, akinek nem azt mondják, hogy 16-18 között bennt kell maradni, hanem azt, hogy van még 3 balesetes akiket azonnal meg kell műteni. Annak a dokinak nem lehet előre meghatározni, meddig műtsön, 18 órakor nem ejti ki a kezéből a szikét és megy haza, hanem elvégzi a műtéteket, és lesz neki előre nem tervezett 5 óra túlmunkája. No ezt nem kell kifizetni, mivel előre nem volt betervezve. Ugyanúgy a rendőrnél sem lehet tudni meddig fognak tüntetni, ha a betervezett túlóráját vagy munkaidejét nem várt események miatt túllépi, nem lesznek kötelesek kifizetni.
V. Vendetta 2018.12.21 16:00:28
@droid_: Lehet hogy én roszzul értelmezem, te viszont sehogy nem értelmezted. Várom az értelmezésed a fent belinkelt mondatra. Az nem a kollektív szerződésre vonatkozik, mivel előre nem látható dolgokat elég nehéz szerződésbe foglalni. De nem ez a lényeg hanem az, hogy a törvényeket ny szerint lehet úgy dolgoztatni, hogy 3 évig nem fizetik ki. És nem a maguk szórakozására tiltakoznak jogászok, hanek azért, mert ez igaz. Azért is tudom így értelmezni, mert ilyen nekem is volt, hogy dolgoztattak, de nem idő alapján, hanem feladatra, és nem fizették ki, csak az adott évben. Gondolom most a fideszpatkányok ezt kitolták 3 évre. Már a gondolatra is nyílik a bicska zsebemben, hogy az elvegzett munkát nem fizetik ki az adott hónapban. Többek között ezért sem dolgozok már otthon, hanem nyugaton, ahol ez elképzelhetetlen. Orbán és tolvaj jogászhaverjai megint hazudnak, a bajszos marionett bábfigurájukkal együtt. De már ezt megszokhattuk, semmi meglepő nincs benne.
A Fidesz-propagandisták megszakértették az ellenzéki tiltakozásokat, és durva dolgokat mondtak. ..
V. Vendetta 2018.12.19 19:36:13
@6.Lenin: Hát persze, hogy nyer, minden fideszes, mivel választóit megzsarolja, megfenyegeti, hogyha nem rá szavaznak nem kapnak támogatást, elküldik a munkahelyéről. Így a rettegő lakosok kényszerből és egzisztenciális okokból rá szavaznak. Egy maffiállam már csak így működik. Ez már minden csak nem jogállam és nem is demokrácia. Inkább bűnözők patkányfészke.
V. Vendetta 2018.12.19 19:41:13
@V. Vendetta: Az a jó ebben az egészben, hogy ha majd jön az összeomlás, mindenért ők lesznek a felelősek, mert minden pozícióban ők lesznek. A zuhanásuk is nagyobb lesz ezáltal. Mint kádáré. Nem tudják senkire a felelősségüket sem rákenni, max. a führerükére. Mert sokáig az jogállami, demokratikus euban egy diktatúra nem maradhat fenn, ez nyílvánvaló.
 A mérőműszer felállításában, beüzemelésében a Közép-kelet-európai Bankfigyelő Hálózat szakértője segített.   Mi az oka, hogy a fűtési szezonban rendszeresen egészségtelen a levegő Miskolcon; Putnokon és Sajószentpéteren pedig kifogásolt? Sajnos jelentős részben a szennyező, rossz minőségű…..
A téli időjárás, a nagy hideg nemcsak a bőrünket vagy a felsőlégutakat teszi próbára, hanem az ízületeinket is. Az ízületek biztosítják szabad mozgásunkat. Idővel sajnos, eltérő mértékben ugyan, de mindenkinél kopásnak indulnak. Ezzel együtt érzékenyebbek lesznek az időjárásra is. Az ízületi…..
Orbán törheti a fejét, miként mászik ki a saját maga által előidézett slamasztikából, de lehet, hogy úgy tesz, mint egykor II. Jóska, szóval, egy tollvonással, legalábbis a rabszolgatörvényt. Egyelőre nem látszik, hogy meg lehetne buktatni a Viktátort, de nem kizárt, hogy a magyarok rájöttek,…..
A jogi helyzetet lehet csűrni csavarni, ám valójában a Fidesznek és a hírhamisító pártpropagandistáknak kellene eltakarodnia a köztévéből. Azonnal. Az igazság mellett valójában a jog is a tüntető ellenzékiek mellett van, még akkor is, ha a hatalom ezt nem hajlandó elfogadni. A polgári jog…..
Nem is tudom, hogy mi vagyunk jobban meglepődve vagy Habony Árpád. Már a múlt héten is csak meredten pisloghattunk, amikor a lassan tíz éve kakatón delíriumban vegetáló ellenzék az ébredés jeleit mutatta a túlóratörvény parlamenti szavazásásán, az MTV székháznál zajló események pedig már-már az…..
V. Vendetta 2018.12.18 12:21:49
@Nincs közöttünk csicska: Nyugaton dolgozik a fél családom, így képben vagyok. Orbánnak hála a forint elértéktelenedése miatt egyre többet ér a jövedelmünk forintban. Már a harmadik lakást veszem Győrben, Pesten 2010 óta. Csak a magyar embereket sajnálom, hogy ezt a orbanisztáni csóringer fizetésükkel nem tehetik meg. Az egyik ismerős bérlőmmel most nyittattam két 20 ezres ltp számlát a megszüntetés előtt a bérleti díja csökkentése mellett, hogy legalább valami esélye legyen neki is lakást venni. Katasztrofális a helyzet. A kétszázezres fizetésének a felét elkölti jelenlegi és jövőbeni lakhatási céljaira. És akkor sem biztos hogy lesz valaha saját lakása. Nyaralás, autó ilyenekről nem is álmodhat. Győzködöm jöjjön ki, 27 éves, pár év alatt lehet lakása. Eddig még nem sikerült meggyőznöm, nem tudom mit élvez ezen a tolvajfészken. Minden sokkal jobb minőségű kint. A huszonéves német fiatalok mind új autót vesznek a jövedelmükből, az albérletet pedig zsebből fizetik. Ez csak álom lehet egy mai fiatal átlagembernek. Szép kilátások, mi?
V. Vendetta 2018.12.18 12:56:52
@Nincs közöttünk csicska: Pontosan arról beszélek. Attól hogy kint dolgozom még látom, hogy a magyar emberek szegények, és sajnálom őket, hogy orbán és tolvaj bandája ide juttatta őket. Otthon vidéken járva szembetűnő a különbség. 15 éves átlag autóéletkor, a kádár rendszerben épült kockaházakból pedig dől a szemtfüst, amit égetnek, hogy ne fagyjanak meg. Eközben persze pislákol a nagyvárosban telepített elios led dióda, mindenki botorkál a sötétben, de ez másodlagos. Pesten és egyes nagyvárosokban viszont dőzsöl az arisztokrácia, orbán arisztokráciája. Márvánnyal burkolt önkormányzati épületek, letérkövezett kukoricaföldek mentén húzódó kongó, újonnan létesített ipari parkok, a kamionoktól bedugult autópályák és városok. A minap pestre kellett mennem autóval, kénytelen voltam órákat dugóban araszolni, mert parkolni sehol nem lehet, ahol lehet, ott meg feltörik az autót. Maradt az araszolás, kettőstömegű lendkerék pusztítással az autómban. Mikor ébred már fel az ország csipkerózsika álmából? Nem volt el~g egy kádár rendszer, most egy ahhoz hasonló orbán rendszert is meg kell éljek? Nem lesz eu támogatás, ennek az országnak lőttek. És hamarosan eljön az is, már csak pár év.
A kemény fagyok beálltában, és az ünnepek közeledtében bízhat a kormány. Ha nem az év végén fogadták el azt a több szempontból is felháborító törvénycsomagot a kormánypárti képviselők, akkor most komolyan kéne számolniuk azzal, hogy minimum a rabszolgatörvényt vissza kell vonniuk a magyar polgárok…..
V. Vendetta 2018.12.15 22:02:16
@math0: Tulajdonképpen most is kádár rendszer van(csak orbán rendszernek hívják) , mert orbán azt csinál amit akar 66%-al is. Senkit meg nem kérdez, mindenkinek kuss a neve, még ha azok többen is vannak, mint a hívei. Beszánthat, megszüntethet, elzavarhat, bebörtönözhet bárkit, akihez kedve van, bármit hazudhat a médiájában, elcsalhat minden választást, ellophat minden eus pénzt, és nyomtathat annyi forintot, amennyit nem szégyell a seggnyalói lefizetéséhez. Már rég nincs demokrácia. Előbb utóbb ez az ellentmondás robbani fog, mint 56-ban.
V. Vendetta 2018.12.15 22:16:30
@morph on dear: Mondjak neveket, ahogy demokráciákban szokás? Nem sorolom, de az összes párt vezetőjét alkalmasnak tartom a feladatra orbán kivételével. Orbán túl arrogáns és beképzelt, egy vezető pedig semmiképp nem lehet ilyen. Az hogy a hívei elfogadják ennek ellenére is, egyet bizonyít: hogy a hívei értelmi színvonala alacsonyabb még orbánénál is. Nincs köztük egy értelmes ember sem, aki vitatkozhatna vele. Csak meg kell nézni a minisztereit. Egy saját gondolata sincs egyiknek sem, tulajdonképpen tihanyi visszhangként ismételgetik orbán szavait. Ez minden egyes esemény után határozottan kijön. Ha orbán a kútba ugrana, az összes birkája ugrana utána, vagy ha szarral kenné be a hazug pofáját, a majmai utánoznák.
V. Vendetta 2018.12.15 22:30:25
@morph on dear: Csak meg kell nézni orbán helyettesét, a kretén semjént. Amikor orbán vihogva böffent egyet, semjén kuncogva, a száját a füléig húzva tapsikol, bólogat, helyesel, mint egy cerkófmajom. Gondolom az egész fideszpereputty orbán böffentésétől függ, ha ő nem lesz, mert valamiért feldobja a talpát, az egész szellemi fogyatékos banda megy a levesbe. A parlamenti képviselők is orbán tetszése szerint lettek jelölésre kiválasztva, nem azért mert alkalmasak lennének a körzetük képviseletére.
A legújabb Eurostat összesítés szerint az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, mint nálunk. Ott 54 százalékos az a mutató (a 100 százalék az EU vásárlóerő paritáson mért egy főre jutó tényleges fogyasztásának átlaga), míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemreméltó,…..
V. Vendetta 2018.12.15 17:49:56
@Janossz: Orbánc és rühes hordája folyamatosan kaktuszba bassza a faszát. Pengeélen táncoltatják a makkjukat. És ugye tudjuk: addig húzogatja az alvó oroszlán pöcsét a kis sunyi csuti tetű, ameddig az a seggnyaló bumburnyák birkacsordájával együtt fel nem falja.
V. Vendetta 2018.12.15 18:10:12
@ember100: Ezekkel az egyéni indítványokkal egyszer belefutnak egy kurva nagy pofonba. Csak idő kérdése. Lehet már most megtörtént az a pofon a munkásokat kizsigerelő törvénnyel. Itt a középkorú középosztály faszára tapostak. És az is nyílvánvaló, hogy a magyar ember nem egy kínai robot, aki szeret egy héten hét napot dolgozni.
V. Vendetta 2018.12.15 20:11:33
@Laikus Mérgelődő: Pontosan. A fidesz=fasiszták=kommunisták. Ki is találtak rá egy új fogalmat: illiberalisták. Ezen rendszerek sokmindenben megegyeznek. A legfőbb a hasonlóság az eszmerendszerüket elutasítók üldözése.
A Fidesz-média valószínűleg az előző napi tüntetés néhány gyújtogatását fogja agyonismételni, de a pénteki tüntetésen nem nagyon láttunk ilyesmit. Ezért a kizárólag a kormánymédiát fogyasztókat sokkolhatja, hogy milyen békés volt az utolsó szakasza a tüntetésnek. Fotóriporterünk, Pásti Anett péntek…..
V. Vendetta 2018.12.15 15:02:55
@maxval balcán bircaman: Nincs itt semmilyen jugend, pár randalírozó van, akiket egyszerűen lehetne semlegesíteni. Ez azonban a fasisztáknak nem érdeke. Inkább kikiáltanak minden tüntetőt anrachistának. A jó édes kurva anyátokat, fasiszta férgek!
V. Vendetta 2018.12.15 15:29:53
@European citizen: Ha jól emlékszem egyedül a fideszfasisztáknak nem volt választási programja. Ja de, volt: folytatják a lopást és soros.
V. Vendetta 2018.12.15 15:37:30
@V. Vendetta: És Soros 2015-ös nemlétező tervének megakadályozása, a nemlétező menekültek megállítása és a gyűlöletkeltés azok ellen, akik nem értenek velük egyet. Azon települések, ahol nem a fideszre szavaznak, az eus támogatások megvonásának lehetőségével fenyegetés. Ezek a fidesznek nevezett fasiszta maffiabanda programpontjai.
A miniszterelnök szavai felülírhatnak minden jogszabályt, ha Orbán Viktor szükségét érzi ennek. Lényegében ez derül ki abból az eseménysorból, melynek tanúi voltunk az elmúlt napokban. Ma már nem csupán nyomokban bírálja felül a törvényeket pártunk és kormányunk vezetője, hanem szisztematikusan…..
V. Vendetta 2018.12.09 08:16:47
@exterminador: Azért ez nem teljesen igaz, ugyanis az ország többsége rühelli orbánt, ezt minden választáson be is bizonyítja. Én inkább gyávának nevezném a magyart és csóringer megalkuvónak, hogy eltűr egy élősködő patkányhordát a nyakán. Ha az ellenzék összefogna és egy jelöltet indítana mindig orbáncpatkány ellenében, a dúlásának hamar vége szakadna. De valahogy csak nem akarnak összefogni, valószínűleg félnek attól, hogy ha megdöntik demokratikusan orbánt, akkor utána, a kislétszámú, bayer és kövér által vezetett fasiszta hordája feldúlná az országot, ami senkinek nem lenne jó. Inkább türelmesen kivárják míg az események láncolata elsöpri őket, mint hitlert.
V. Vendetta 2018.12.09 10:12:28
@tireless treehugger: Tényleg nem értem miért gondolnám azt, hogy orbánctetű lenne az egyetlen vezető. Pont arról beszélek, hogyha meg lenne döntve a hatalma demokratikusan összefogással, akkor a csuti féreg feldúlatná a fasiszta kapzsi pénzéhes hordájával az országot. Így nem mer senki összefogni ellene, mert fél hogy mi lesz utána. Egyébként véleményem szerint még egy epilepsziás orángután is jobban elvezetné az országot, mint ez a hatalommániás, tökkelütött kretén orbán és seggnyaló csapata.
V. Vendetta 2018.12.09 10:25:04
@felső határ nincs: Sőt orbán szerint ő maga egyszemélyben a magyar állam. Egy pszichopata kreténtől nem is várhatnánk mást, hamarosan eljön az idő, amikor Napóleonnak fogja magát képzelni. Súlyos pszichológiai deformitás áll fenn nála, ezt naponta bizonyítja nyelvének kidugdosásával, szaros pofája sűrű nyalogatásával, zakógombjának birizgálásával, nyakkendőjének pár milliméterrel arébb igazgatásával, felcsukló makogó nyüszítésével, bal szemének rángatózásával.
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
V. Vendetta 2018.12.09 07:26:48
@GIeccsertetű: Ott van például az a szarvashullát helikopteren reptető, magát vadásznak hazudó álkeresztény és szellemileg visszamaradott zsótika, aki a parlamentben ura és parancsolója mellett ülve, annak felszólása után úgy vihog és tapsikol mint egy ovis, aki visszakapta az ovónénitől az elvett játékát. Szánalom, mennyire el vannak agyilag maradva ezek a parlamentben gombokat nyomogató orbánbirkák. Jó hogy készül róla video, így bármikor visszanézhető, elemezhető egy pszichológusnak a seggnyalók pszichés viselkedése.
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
V. Vendetta 2018.12.06 15:33:25
@strangers in the night: Hozzám is jöhetsz, igaz ajtót nem nyitok, de azért várlak.
V. Vendetta 2018.12.06 19:54:30
@strangers in the night: Pedig azt hittem mindenkit meglátogatsz, aki csak rossz pillantást vet rád írás közben, és te a röntgen szemeiddel észreveszed a hálózaton keresztül.
V. Vendetta 2018.12.06 20:04:03
@sterimar: Tetszik amikor a fideszhazugsággyárat szembesítik a hazudozásaikkal, és ők erre azt válaszolják, hogy más is azt csinálja amit ők. Vagyis beismerik, hogy folyamatosan hazudnak. Mint amikor a lopásaikra az a válasz, hogy elődeik is loptak. Gyerekes, szánalmas fideszvergődés ez, amikor az oviban két taknyos összeveszik a matchboxon. Visszaküldeném mindet az oviba veszekedni(igaz lopni ott se volt szabad), az ország irányítását meg szakemberre bíznám, nem ilyen tökkelütött jogészkombájn ovisokra.
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
V. Vendetta 2018.12.06 12:50:17
@Hamihami: Igen, a törvényeknek megfelelően, ami nem jelent mást, mint az éppen aktuális diktátor ballábbal felkelve kreált ötletelése. Általában ezen szellemileg elmaradott országokban a törvény egyet jelent a führer akaratával. Ameddig fut a szekér, és van mit lopni, ezen autokratikus rendszerek működnek, de mihelyst megszakad a tolvajlási lánc, kártyavárként omlanak össze. Az elborult agyú führer halálával, vagy szellemi leépülésével pedig a folyamatok hatványozottan felgyorsulnak, mert nincs ki átvegye a helyét. Ideig óráig működnek, de hosszabb távon életképtelenek, ahogy a történelem már számtalanszor bizonyította.
V. Vendetta 2018.12.06 14:09:20
@csakférfi: Napjainkban orbán az ország, ő emlegeti mindig magát és kormányát Magyarországnak. A pszichopaták nevezik magukat országnak. Lehet holnap már Napoleonnak fogja magát képzelni.
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
V. Vendetta 2018.12.06 14:00:58
@LebensraumamOsten: A tüntetők most párizsban nem illibbantak voltak, hanem bűnöző fasiszták, olyanok, mint 2006-ban az orbánmellényesek, akik törtek, zúztak fosztogattak. A mostani párizsi csőcselék tulajdonképpen az orbánci 2006-os, és a putyini 1999-es receptet másolják, fosztogatással, robbantásokkal akarnak hatalomra kerülni. És miután hatalomra kerülnek lopnak csalnak hazudnak, mint putyin és hű seggnyalója, orbánc. Ezek egy akolból valók, egymást támogatva bűnöznek.
Magyarország miniszterelnöke mára annyira magabiztos lett, hogy hajlandó már akár maga ellen is fogadni. November 9-én ugyanis nem kis cinizmussal azt mondta szokásos péntek reggeli rádiós monológjában a Közép-európai Egyetem körüli bizonytalanságról, hogy: "Merek nagy tétekben fogadni, hogy fogjuk…..