Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddiboy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Még néhány 200-as 2022.12.01 07:00:00
Maradt még néhány fel nem használt régi kép a múltkori Ikarus 260-as és 280-as búcsúztató bejegyzésekhez, sajnálnám nem feltenni őket! Most is a 12-es busszal kezdeném, csak az Üllői útnál. Az Üllői út és a Nagykörút kereszteződéséről leginkább az maradt meg bennem kiskoromban, hogy állandóan…..
A MÁV a saját hatalmas tehetetlenségi erejében fuldokló, monopolhelyzetben lévő állami mammutvállalatként eleven szobra mindannak a szerencsétlenségnek, amit nem kedveltünk a szocializmusban, és ami miatt végül az életképtelensége a sírba is lökte azt. A személyszállítási szegmens összes nyavalyája…..
HamPLÓ Bengália a Tisza partján 2013.07.25 17:00:00
Rég írtam már Szegedről, és még régebben szerepeltek régi szegedi képek a blogban, hát most pontosan ez fog következni. Természetesen nem Indiáról lesz szó, hanem a gömbölyű orrú csuklós villamosokról, melyek valószínűsíthetően benga méreteik (ne a mai csuklósokra…..
Egy hét múlva mutatják be a világ első forgó felhőkarcolóját. A toronyház Dubajban épül. A Rotating Tower 59 emeletes lesz, kilencven perc alatt teljesen megfordul tengelye körül, mindegyik emelet külön mozog majd. Tavaly júniusban kezdték meg az építkezést, a tervek szerint…..