Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ortiva

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
ortiva 2018.10.30 22:57:25
@mentolos lecsó: azokhoz az ulos riportokhoz se 4k nem kell, se ip68.
ortiva 2018.10.31 00:41:13
@mentolos lecsó: es @sixx : a hunyorgas nem kamera vagy softbox stb fuggo. Hunyoroghat valaki softbox-szal is meg anelkul is. Robi lehet csak Clint Eastwoodnak kepzeli magat. A "lemezre" rogzitesnek az idojarashoz ugyancsak keves koze van. Az a bitrate es subsampling miatt van. Fogalmam sincs kigyartja a magyar verziot, de szakmailag botranyosan szar, bar ismerve nehany RTL-nel dolgozo operatort ez nem meglepo. Ez a musor 3-4 hozzaerto ember munkajaval teljesen kivitelezheto. Elbaszott expoziciok, meg digitalisan sem stabilizalhato kepek, a stab munkaja es foleg kreativitasa semmivel nem jobb a casting csapatenal, vagy a forgatokonyvirokenal. Az unalomig futattot dron felvetelek, szarul pozicionalt goprok, klisek szarasig. Kreativitas nulla, nincsenek slide-ok, crane-k, de meg egy nyomorult operator sem kepes mondjuk a mai ugralos-vizesjatekot gimballal a versenyzok mellett azonos sebesseggel kovetni. Szoval fos-szar az egesz kivitelezes, bar ahogy irtam tokeletesen passzol a hasonlo szinvonalu tartalomhoz.
ortiva 2018.10.31 12:24:42
@sixx: SSD minden korulmeny kozott a legbiztonsagosabb, kisebb az adatvesztes eselye, ez teny. Bar azert azokat ahogy irtam azert hasznaljak, mivel tobb informaciot kepes rogziteni a sok kamera eseteben. Az meg jol jon az utomunkalatokatnal, bar color gradeinggel nem sokat szaroztak. Persze ez mas mufaj, itt nem 24fps-es cinematic look-ot csinalni, de a szemnek bantoak a technikai hibak.Mult heten peldaul borzasztoan bantotta a szemet, amikor a bokrokbol hatulrol vettek ket cickanyt, amit a tengert nezve beszelgettek. A kamera kozben felmetereket mozgott fel-le, a cickanykak meg ki-be ugraltak a framebol. Mivel a hang kulon van rogzitve, barmi mast is vaghattak volna B-rollrol, szoval a vagot se nagyon erdekelte az egesz. Persze nem szupermuveszi produkciot var az ember, mert nem is az illene a termekhez. Ez kb a szobafesto-festomuvesz kulonbseg, de azokkal a szobafestokkel akik ezt csinaltak, maximum a pottyantos budit meszeltetnem ki.
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
ortiva 2018.10.25 16:07:45
@Neo07:@Dzsudibí: a legjobb iro. megcsinalnam latatlanba, egy gramm izom nelkul is.