Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocka Blog

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reneszánszukat élik a poszter tapéták és úgy általában a dekorációs célú plakátok. Ez nem is csoda, hiszen a digitális technikának köszönhetően gyorsan és relatíve olcsón újíthatjuk meg így a lakásunk, irodánk hangulatát. A tetszőleges, egyedi designnal rendelkező poszterek gyorsan elkészíthetőek,…..
Közeledik a nap, amitől sokan előre tartanak, de ennél is többen várják már. Van aki már ma elkerüli a plázákat és van aki sátrat ver eléjük. De mitől fekete a péntek? Az utóbbi pár évben terjedt el annyira, hogy már az egész világon ismert lett, ahogy nálunk is. Idén számos kereskedő vesz részt…..
A MAP mozaikszó jelentése Measure, Analyze, Predict azaz Mérés, Elemzés, Előrejelzés - ami egybefoglalja a fejlesztések mögött meghúzódó törekvéseket. Egy olyan modern eszközről van szó, amely öt orvosi minőségű érzékelőt tartalmaz. 2017. Október 3-án induló Indiegogo crowdfunding(közösségi…..
Múlt héten beszámoltunk egy nagyrészt magyar csapat által fejlesztett okosóráról, amely nemcsak a sportteljesítményeket méri, hanem az általános egészségügyi állapot felmérésében is segít. Ráadás, hogy akár előrejelzésre is képes, így hamarabb tudhatsz a betegségedről, minthogy bekövetkezne a…..
Forrás: https://unsplash.com/photos/LtNvQHdKkmw Ennek is eljött az ideje: elfelejthetjük a bankfiókot, a dokumentumhalmokat és az idegőrlő várakozást. Néhány banknál már egyszerűen tudunk szabad felhasználású személyi kölcsöntigényelni a neten keresztül. Elég egy laptop vagy egy okostelefon, ha…..
2018-ra Budapest az egyik legnépszerűbb legénybúcsú célponttá vált a belváros nyújtotta program- és szórakozási lehetőségeknek köszönhetően. Rengeteg fiatal külföldi társaságot látni a bulinegyed utcáin, akik csak egy legénybúcsú miatt érkeznek az országba. A csapatok izgalmasabbnál izgalmasabb…..