Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közbeszéd

2 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Közbeszéd 2019.02.18 15:08:56
@paraszthajszal: Győzelmével új kifejezés jött létre: a mélybuta, amivel még a butaságot is fokozni lehet, akárcsak a szegénységet.
Közbeszéd 2019.02.18 15:14:23
@Kolompár Magneto: Tudod, mit mondanak: a buta embert hamar elválasztják a pénzétől. Itt is ez lesz. Majd jön a sok főokos vidéki rokon, meg hirtelen előkerült/újdonsült barát, "befektetési ötletek", szegény, az lesz neki az igazi tanulóidőszak. Műmellet is akar, hjaj. Egy éven belül nem lesz egy fillérje sem. Ahogy a korábbi nyerteseknek sincs.
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Közbeszéd 2019.02.18 13:53:16
@MosóMaca: Nem kizárt, hogy előre el volt döntve. Az világos volt, hogy most már nagyon "illene" egy lánynak megnyernie, az egész évadot erre építették fel. Aztán volt itt egy hozzászólás pár hónapja, Zsuzsu valami ismerőse, aki állította, hogy Zsu tudatosan készült a színésznőségre, begyakorolta mind a grimaszokat, mind a sírást tükör előtt. Furcsa, hogy a rejtélyes eltűnések megfejtését még a nézővel sem közölték egészen tegnapig, pedig, lám, megvolt felvételen, hogy Zsuzsu maga "keverte" (dugta?) el a cuccait. És végezetül, az Adri-Roli párbaj óta Zsuzsu tematikusan építette fel a "ha Adri jön vissza, két lány és két fiú marad, ha Roli, akkor három fiú és egy lány", valamint a "most már meg kell mutatnom, hogy egy nő is győzhet", "igenis lehet női nyertes" témakört. Ennyi esze magától nincs. Ha ezt nem súgás alapján tette, akkor csak telepáCia lehet. Magyarul, már kb egy hónapja eldőlt, hogy Zsuzsué lesz a főnyeremény.
Közbeszéd 2019.02.18 13:54:41
@MacákékIcukája: Social media manager kezeli az oldalaikat.
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Közbeszéd 2019.02.13 12:50:26
@Fridolin a pimasz borz: Greget nem tartom egy buta fiúnak. Amikor volt a (második) hazugságvizsgálós kérdés, milyen jól átlátta, hogy egy foskilences kérdést ötöltek ki a lányok (Hunor támogatásával). Ennek fényében viszont nem értem, hogy hogyan hagyhatta, hogy a saját csapata önmagát falja fel, Reni és Zsuzsu kimenjen párbajozni. Meg sem próbálta összebékíteni őket, sőt még tüzelte mindkettőt egymás háta mögött. Egy okos embernek át kellett volna látnia, hogy a játék ott még nem volt abban a fázisban, hogy a számbeli fölény ne számítson. Ugyanígy nem értem azt sem, hogy hogyan lehet egy taktikai játékot egyeztetett jelrakás nélkül végigtolni, na, ez a vakmerőség! Koordinált jelrakással sokkal többre vihették volna. Csak véletlen, hogy Greg megúszta ezt a meggondolatlanságot. Szóval nem tartom butának, nehéz lehetett ezekkel az agytrösztökkel, de igazán meg sem próbálta, hogy orientálja őket. Amúgy Rolinak szurkolok. Végig észnél volt (most a végén hibáztak ezzel a Zsuval meg a kendőlevétellel a múltkor, mert az tök értelmetlen volt, illetve Adrit be lehetett volna korábban vonni egy jó kis taktikába), de a lényeg, hogy ő gondolkozott, cselekedett végig, agyaltak, összehangolták, amit csinálnak, nagy manipulátornak tartom (a játék szempontjából jó értelemben!). Mondom ezt úgy, hogy amikor bement, én azt mondtam, hogy ez a májbeteg kinézetű fiú (Roli) bárki ellen megy ki, én az ellenfelére fogok szavazni. Meggyőzött, le a kalappal.
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Közbeszéd 2019.02.10 16:16:27
@moletty: Vagy a tojás olcsóbb, mint a ping-pong labda....
Közbeszéd 2019.02.11 13:24:19
@VV Erőlegény: Vissza is üthet, ha valaki folyton csak nyerési szériában van a finis előtt. Egyrészt a nézők azt gondolják, hogy úgyis van elég támogatottsága nélkülük is, és átszavaznak a szimpatikus másodikra-harmadikra, azzal, hogy az ő voksuk nélkül is Roli nyer. Másrészt pedig elveszik a megsajnálom-faktor, hogy jaj, szegény Roli, mennyit küzdött, hiszen nincs mit sajnálni rajta, folyton csak nyer. Én nem kockáztatnám ezt Roli helyében.
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
Közbeszéd 2019.02.11 13:19:13
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Közbeszéd 2019.02.04 16:32:21
@Brigante: Teljesen egyetértek! Rolinak és Hunornak most Greget kellene kiküldeniük, nem is értem, hogy Adri hogy jött a képbe. Persze lehet, hogy ha Adrit jelölik, a végeredmény ugyanaz lesz, Adri-Greg párbaj. Greg nagyon gyenge játékos, ő is érzi, azért kap mindig hisztériás rohamot, ha éppen mennie kellene párbajozni, pl. most is tök indokolatlan volt, hogy feltette a lila kendőt, csak beparáztatták, ő meg elhasználta a szupert a semmire. :)
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Közbeszéd 2019.01.19 20:43:50
@oh..my...: Nem vagyok benne biztos, hogy jól látszik, hogy van ott egy készülék, vagy a füle ilyen formájú. De ha van készülék, akkor szerintem minden játékosnak van, és akkor azon kapják az "extra küldetéseket". Az valószínű, hogy Zsuzsuval meg akarják nyeretni, jól nézne ki már egy női nyertes, de őszintén szólva egyik lány sem érdemli meg / tudná ésszel beosztani a 36 milliót.
Közbeszéd 2019.01.19 20:46:07
@oh..my...: Úgy hogy ez egy játék, ahol egy maradhat. Most Roli dobta oda őt, Lacika meg, ahogy mondod is, kényszerpályán volt. De a játékába fog kerülni. Ilyen ez, csak egy nyer. A végéig klikkben kell játszani, aztán muszáj egymás ellen fordulni is, mert a fennmaradó pólusok a másikból választanak. Már Vivi is áldozat volt Roliéktól, most Lacika is az. A saját előremenetelükért áldozták be. Csak Lacika nem gondolkodott a jelrakás előtt, hanem csak ment a vezérbika után. Késő bánat, szerintem kiesik. (És nem Adrinak szurkolok.)
Közbeszéd 2019.01.19 20:48:57
@csillagporszem: Egyetértek.
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Közbeszéd 2019.01.08 19:53:59
@Sanda.Ipse: De éppen áldozatnak kellene bevenni! Renit jelölni, és Renit kit válasszon? Greget nem, Zsuzsut nem, Roli, Hunor, Lacika mind erősnek tűnnek bent, egyértelmű, hogy Adri most a leggyengébb, és van ellentétük is (mert Reni, nagy ésszel, természetesen nem taktikából választ, hanem hogy kivel nem tud együttélni...). Ha Reni esik ki, jó, ha Adri esik ki, ők a dupla jellel még mindig öten vannak.
Közbeszéd 2019.01.08 19:55:11
@Közbeszéd: Négyen.* A három ellen.
A CEU december 1-ig ad haladékot David Cornsteinnek, hogy megegyezésre juttassa őket és a kormányt, utána kénytelenek lesznek Bécsbe költözni. Ezzel a CEU gyakorlatilag bejelentette, hogy elhagyja az országot. Cornstein (magyarországi amerikai nagykövet) ugyanis eddig is mindent megtett, hogy tető…..
A mai kormányinfón jelentették be, hogy megszüntetik a művészeti TAO rendszerét annak jelenlegi formájában. Ezentúl az állam (az EMMI) fogja osztani a nagyjából 30 milliárd (30 ezer millió, azaz 30.000.000.000, ez 1250 évi átlagbér) forintot. A művészeti TAO, bár egyébként természetesen adott…..