Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kali Gyula

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mi a baj a mai klíma tüntetésekkel? Igazából semmi, de azon kívül, hogy hangos és jó buli, nem fogalmaznak meg konkrét lépéseket. A hallgassunk a tudósokra felhívás igazából semmit sem ér. Az érzelmes beszédeket csak megtapsolják és díjakat osztanak, majd csendben megvárja mindenki, hogy…..
A Népszava mai számában két vidéki tudósító kapcsolódott az ügyeletes botrányhoz. Országszerte visszhangot keltett, hogy a Demokratikus Koalíció uniós kampánynyitó összejövetelén beszédet mondott Nagy Blanka, akinek a szoknyája alá fényképezett egy Pesti Srácoknál dolgozó újságíró. A mobiltelefonos…..
Sziasztok! Ebben a bejegyzéssorozatban szeretném veletek megosztani három nap élményét amit hárman követünk el a Börzsönyben, kezdve a készülődéssel majd egy beszámoló az útról és természetesen a konzekvencia (ha lesz). A terv az, hogy megyünk egy nagy kört és a három nap alatt végig…..
Kali Gyula 2018.10.24 20:30:28
@fairy.hu: Egy exkollégám most azt mondaná, hogy nincs olyan hogy overkill hanem csak kill... nem lehet "túlölni" valamit csak minél könnyebben megölni ;)

Nagyon impresszív a cikk... belekötni nehéz de talán lehet adni hozzá egy pár "overkill"-t:

a) én egy régi 0.9Kg-os NATO-sztenderd 40L-es "3 days assault pack"-et használok 8 éve és azóta csak könnyebb lett... a szögletes forma ellenállóbb és könnyebb pakolni (ellenpélda hiányában és szerintem)
b) ha előfőzitek a húst szárítás előtt az tüzelőanyagot spórol de főleg időt akkor amikor az ember tényleg éhes
c) én egy IKEA-s gyertyatartó-t használok kempingfőzőnek ami nem csak könnyebb mint egy gáztartály, de az ott talált száraz fát is fel tudom használni. természetesen folyékony tüzelőanyagokkal is működik de a zselés alkohol egy biztonságosabb választás ha kevés a fa...
Kali Gyula 2018.10.24 20:35:19
@paleszp: bunkóság lenne azt kérni hogy ne reklámozz? SZERINTEM ez végre egy ultra-lightweight hikers cikk te meg egy cég olyan cuccait reklámozod ami ennek szembe megy... NEKEM ez végre egy olyan terület ahol az ész az úr és nem a pénz...