Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreistein001

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk már túl van pár randin, és készített egy összegzést. Szerinte a túlzásba vitt igények és teljesíthetetlen elvárások miatt van egyedül sok nő, akik ugyanakkor folyamatos hódítási kényszerben szenvednek, és nem is akarnak igazából kapcsolatot, elvannak az ábrándjaikkal.   Ha esetleg…..
Meddig lehet elviselni a telefonos ügyfélszolgálatok liftzenéit és a megnyugtatónak szánt bársonyos gépi hangjának biztatását? Levélírónk 30 percig bírta, de biztos nagyon fontos ügyben próbálkozott és/vagy különösen türelmes ember. Vodafone ügyfélszolgálattal lett…..
Mi lett a rendőrök által csak "szomszédvitának" nevezett történet vége? - sokan kérdezték hozzászólásban, üzenetben. Erre azt tudom felelni, hogy jelenleg úgy néz ki, a kispesti pokoljárásunk négy év után véget ért. A "terrorcsalád" ugyanis tökéletes példája lett annak, hogy erőszakra,…..
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Dreistein001 2019.01.27 01:20:21
@Feaky D: Magadat szereted?
Dreistein001 2019.01.27 01:38:58
@KMelinda:
"Az én 3 évesemnek azért meghagyom azt a lehetőséget h ne egész nap a fegyelmezést hallgassa, hanem legyen önfeledten boldog."

Persze. Természetesen. Legyen önfeledten boldog - a megfelelő helyen, a megfelelő időben (rét, játszótér, legelő).
A gyerekek kicsi korban rendkívül értelmesek, és megértik, ha megmagyarázzák nekik a szüleik, hogy vannak dolgok, amiket az adott helyen nem szabad csinálni.
Ha egy szülő erre nem képes (vagy akkora neveletlen, kultúrálatlan, tapló paraszt, hogy nem is akarja), az a szülő hibája.

Róluk szólt ez a cikk.
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..