Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiraly Zoltan1133

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Kiraly Zoltan1133 2018.11.10 19:08:32
@Sanda.Ipse:
Stohl Buci nem kedvencem, de részéről inkább a kiegyensúlyozott pártatlanság, talán kicsit szigor volt a jellemző és kézben tartotta a Törzsi tanácsokat és a játékokat. Stohl Buci a VV-ket is jól vezette, bár tényleg agyzsibbasztó műsor.
Istenes Bence stílusa sokkal kevésbé tetszik.
Kiraly Zoltan1133 2018.11.12 18:38:38
Megnéztem egy két részt az első évad Survivor sorozatból.

Ahogy látom az akkor 14 részes volt, valószínűleg hetente ment le egy rész. A kevesebb néha több elve ragyogóan érvényesült. Egy részbe több dolgot kellett belesűríteni: 1 zsákmányszerzés + 1 védettségi játék + 1 sziget tanács. Így kevesebb idő jutott a szigeten való heverészést mutatni, amit láttunk az bőven elég volt. Azért sejteni lehetett a kavarásokat.

A játékba nem nyúltak annyira bele (legalábbis nyíltan, annyira nyilvánvalóan nem mint most). A játékok alatt zene ment és Stohl Buci nem "közvetített". Istenes Bence közvetítése néha idegesítő volt. Stohl Buci talán távolságtartóbb volt a jétékosokkal, kevésbé "haverkodós", de nem is cinikus. Jobban kézben tartotta az akkor Sziget tanácsnak hívott kiszavazást.

Ami a mostaniban jobb: a Törzsi tanács "díszlete". A régi sorozatokban az egy összetákolt gányolt valami volt.

Na meg akkoriban az RTL Klub mint a TV-k többsége gondolom, 4:3-ban sugárzott.......

Szerintem a szerkesztőknek meg kéne nézni a régi sorozatokat és azokból a átvenni elemeket.

1. Nem kell feltétlenül a napi formátum. Lehet, hogy elég hetente 1 (esetleg 2 rész - ha megoldható).

2. Nem baj, ha az egyesülésbe egyik törzs dominánsan megy be. Az 1. évadban a Déliek 6-4 arányban mentek be, és a második egyéni védettségin meglepetésre Süti repült.

3. Ha valaki a zsákmány szerzésen nyer valamit, nem kell olyan jutalom ami eltérítheti a dolgokat. (gondolok itt a leveles sztorira). Lehet a zsákmány lényege: 1 ember elvihet valakit egy vacsorára, vagy akár egy éjszakára welneszelni. Jóllakva jókedvűen megy vissza ez magábna előny, nem kell még több.

4. És a szabályokat előre tisztázni kell és attól nem eltérni, változtatgatni.....
Kiraly Zoltan1133 2018.11.12 21:24:04
@csillagporszem:

A 2003-as szériában ott volt Orsi azaz a VV1-ből vagy VV2-ből a Kismocsok. A VV-ben egy hülye leszbi csaj szerepét játszotta el.
A Survivorben pedig szóba sem került a nemi irányultsága és egy abszolút szerethető, szimpatikus szereplő volt. Még drukkoltam is Neki.......
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Nekem ez a játék inkább mentálisan volt megterhelő, mintsem fizikálisan. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy vadidegen emberekkel vagyok összezárva, akiktől nem tudhatom, mire számíthatok. Folyton odafigyelni…..
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? A Survivor elsősorban taktikai játék. A mentális része sokkal nehezebb volt, olyannyira, hogy az ételhiányon túl ez is rányomta a bélyegét a fizikai erőmre. Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél? A játékom tekintetében az egyik…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
Elég nehéz eldönteni, hogy Beni a kibeszélőben is csak szopatta-e az embereket, vagy valóban ennyire nem foglalkozott a játékkal - illetve fogalalkozott ő, csak nem úgy, mint mások. Rubin Kristóf a döntőbe várta Benit, én meg másik vendégemet, Emesét, de hát az élet nem habostorta. Az utolsó…..
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Kiraly Zoltan1133 2018.11.01 01:29:33
Milyen két út állt Tomi előtt?

1. Nem állok át -----
A levelet elolvashattam, örülök Neki. Gábor, Dávid haragudhat érte, de tök mindegy.
Megmarad három szövetséges: Robi, Alexandra, Fanni. Jó esély van, hogy még egy kör átvészelhető az amulett nélkül. És azután az amulettel háromban vagyok.

2. Átállok és sunnyogok
Eddigi szövetségesek megharagszanak.
--- két eshetőség van
a) Alexandra kiesik --- Robi, és Fannitól számíthatok, hogy rám szavaznak a következő körben. Dávid és Gáborban megbízhatok? Nem feltétlenül. Érzékelem a hangulatot. Már a következő törzsi tanácson fel kell használni az amulettet. Lehet, hogy az én szavazatom dönt ki megy el, de az amulett ugrott. Következő körben kiesek.

b) Dávid esik ki. Ez még szarabb, mert aki haragudhat rám, az mindenki ott van. Fannitól megtudják, hogy nálam az amulett. De már csak azért is ellenem hergelnek. Lehet, hogy az én szavazatom dönt ki megy el, de az amulett ugrott. Következő körben kiesek.

Vagyis az átállással lesz 2 vagy 3 tuti ellenségem, de a maradék egy vagy két emberben sem bízhatok, tehát a következő törzsi tanácson ki kell játszanom az amulettet.

3. Átállok, de az addigi szövetségeseimmel (Alexandra, Fanni, Robi) közlöm az okokkal együtt
Így bármi lesz a vége az addigi szövetségesek megértik és talán nem lesznek ellenségek. Talán úgy alakulhatnak a viszonyok, hogy nem kell felhasználni az amulettet. És akkor bent vagyok a 3-ban.

Szerintem legjobb kimenetele számára a Dávidra leadott szavazat lett volna, ha gondolkodik. De nem gondolkodott......
Kiraly Zoltan1133 2018.11.01 06:56:42
@Post Modern Prometheus: Nem hiszem, hogy spoiler lenne, mert szerintem a felvételek már rég véget értek. De a játékosoknak tuti baromi kemény titoktartási szerződésük van, hogy kinek mit mondhatnak. Na meg ha az egyesült törzsből feltűnik egy játékos, nem következtethetünk belőle semmire, az nem jelent semmit, mert az utolsó törzsi tanácson mindegyik ott volt.

A vicc az, hogy az adásba nem került eseményekről jövő időben beszélünk. Pedig azok már megtörténtek. :)
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..