Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lion The Plebs

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hírek a Népi Kínából: 1.) Génmódosított gyerekek:  https://444.hu/2018/11/27/kinaban-vizsgalat-indul-a-genmodositott-ikerpar-miatt-orultseget-es-pandora-szelencejet-emlegetik-a-kutatok 2.) Az Alibaba alapítója, Kína leggazdagabb embere a Kommunista Párt tagja (avagy a zseniknek is elkél egy kis…..
Ezt úgy hívják: Modern kori falurombolás avagy az ingatlanspekulánsoknak semmi sem drága: A videó ma készült. Ezt az épületet nemrég újították fel. Bp. Paulay E.utca. tavaly levették a műemléki védettséget... R.I.P. állt 133 évet. Béke poraira. (sponsored by naviganet.eu)..
…vagy nevezzük, aminek akarjuk. Bemegyek a boltba… bármilyen boltba…bevásárlok, és mire kijövök azon veszem magam észre, hogy egy rakás zacskó van a kezemben. Péksütemény, zöldség, bármi. Gyűlölöm! Gyűlölöm, mióta láttam mit művel a környezetünkkel ez a rakás sz…emét. Mégis használom, mert nincs…..
… a forgalomban. És a buszok és fuvarozók a tajaltól 50 cm-re gyárilag szeret hátcsövei okádják Euro mínusz 100-as motorjukból a szűretlen fekete mocskukat bele az arcunkba, a gyerekkocsiban fekvő gyerekek arcába, hadd szokja az a felnövekvő! … a korommal kevert cetán éltető erejét. Mellettem…..
Lion the Plebs -7 x -8 = 56? 2018.10.23 21:40:56
Ötvenhat margójára...   Beszédek... koncepciók mentén..., pestisrácozás annak a szájából akinek hiába ha az arcába is mondják, hogy nemazvanaplakáton, csak mondja ... , mondja tovább rikácsolva vélt igazát nemzetünk ünnepi pulpitusán, rihegve röhögve saját sánta viccein. Sorosozás... a sortüzek…..
Lion the Plebs Ki-Mi..? 2018.10.22 21:15:02
 VettelvagyHamiltooon??... Harsogja a média…aztán jön a Finn nép csendes fia (…most valószínű egyeseknek ismét rokonnép…) és szerteszét veri egy félmosollyal az összes esélyest úgy, hogy még arra is van ideje, hogy egy ideig a futam közepéna majdnemvilágbajnokot csapattársa érdekében egy kicsit…..