Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Balaskó Mária

263 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Részletes infó hamarosan!  ..
 Január 13. szombaton tartotta Egyesületünk ez évi első programját. Rendhagyó módon az Újévköszöntő programunkat ezúttal a Kaposújlaki Művelődési Házba szerveztük, melyre vendégelőadó is érkezett hozzánk a Rippl Rónai Múzeum munkatársa, Őszi Zoltán múzeumpedagógus személyében, aki, "Miről mesélnek…..
  A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület 2024. évre TERVEZETT programjai     FIGYELEM! A programok és az időpont változtatás jogát fenntartjuk!Aktuális programjainkról további infó a linkekre kattintva található!  Január 13. szombat 14 óra - Művelődési Ház kistermeÚJÉVKÖSZÖNTŐ  Február 24.…..
KREATÍV SZAKKÖR BUÉK! 2024.01.01 12:19:00
Az új év mindig reményteljes és tele van lehetőségekkel. Csak rajtunk áll, hogy felfedezzük őket és éljünk velük! Az új esztendőben is tartsuk szem előtt azokat a dolgokat, amelyek igazán fontosak: a szeretet, az egészség, a boldogság és az alkotás öröme. Ne felejtsük el azokat a pillanatokat,…..
A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület 2014. évi megalakulása óta igyekszünk olyan programokat, eseményeket megvalósítani, ahol minden korosztály megtalálja a tartalmas kikapcsolódás lehetőségét. Ebben az évben is erre törekedtünk. Január elején Újévköszöntő összejövetelünket az Európa Parkban…..
   Karácsony közeleg… Hangolódjunk együtt az ünnepre! A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület „ADVENTI ÜNNEPI ABLAKOK” címmel ablakdíszítő versenyt hirdet. Az eseményen részt venni bármely kaposújlaki ház utcafronti ablakának ünnepi díszbe öltöztetésével, feldíszítésével, kivilágításával lehet. A…..
2023 decemberében is két programmal készülünk Karácsony ünnepére. Az egyik esemény a KÖZÖS KARÁCSONYFA DÍSZÍTÉS december 2. szombat 14 órától! Tartsatok velünk! Díszítsük fel együtt Kaposújlak karácsonyfáit! A másik esemény a december 1-én induló ADVENTI ÜNNEPI ABLAKOK - Ablakdíszítő…..
Kreatív Szakkörünk tagjainak és az oldal látogatóinak a Kaposújlaki Világító Adventi Kalendáriumhoz készített ablakunkkal kívánok békés, szeretettel teli, boldog ünnepet! Balazsiné Balaskó Mária Kreatív Szakkör vezetője Így készült: A képet zsírpapírra rajzoltam fel fekete alkoholos…..
Valljuk be őszintén, az igazi hernyókat nem nagyon kedveljük...Inkább viszolygunk tőlük. Ha lehet elkerüljük, s hozzájuk sem érünk.Ezektől a vidám levélhernyóktól azonban nem kell tartanunk!Sőt, születésüknél a gyerekeink is bábáskodhatnak! Ő Geszti a kis levélhernyó! Pontosan 10 évvel ezelőtt…..
Ősszel egy esős, szeptemberi napon keltünk útra, melynek első állomása a Siklósi Vár volt. Ezredéves múltja során Siklós és a siklósi vár nagy jelentőségű hely volt.… mindig egy darabja a magyar történelemnek.(dr. Fejes János könyvéből) Talán kevésbé kell bemutatni, de mindig felfedezhetünk…..
Folytatjuk vártúránkat! Ezúttal Baranyába látogatunk. Tartsatok velünk! :) Részletes infó a plakátokon!..
Nyár eleji túránk helyszínei már önmagukban hordozták annak ígéretét, hogy tartalmas, izgalmas és szemet gyönyörködtető látványban lesz része mindenkinek, aki velünk tart. Elsőként a Dégi Festetics-kastélyt látogattuk meg, amelynek alapító családja a 18.században a Dunántúl legnagyobb birtokosai…..
Folytatjuk vártúránkat! Tartsatok velünk! ..
Húsvétra hangoló családi délutánunkon tündérkerteket, ünnepi dekorációkat készítettünk...Igazán különleges alkotások születtek.  >>> Még több kép az albumban!..
Lassacskán megérkezik az igazi tavasz, így programjaink is elindulnak... Tartsatok velünk! A programokról részletes infó külön plakátokon és weboldalunkon olvasható. >>> 2023 évi Programnaptár  ..
Január 8. ÚJÉVKÖSZÖNTŐ DÉLUTÁN Jól sikerült 2022. évi első rendezvényünk! A 2020-ban –hagyomány teremtő szándékkal elkezdett- Újévköszöntő összejövetelünket egy év kihagyás után, újra meg tudtuk tartani az Európa Parkban. A karácsonyfa bontással egybekötött eseményre érkezőket a hideg idő sem…..
Szeretettel hívjuk és várjuk 2023. január 7-én, szombaton karácsonyfa bontással egybekötött ÚJÉVKÖSZÖNTŐ összejövetelünkre egyesületünk tagjait és a kaposújlakiakat! Tartsatok velünk!KÖSZÖNTSÜK EGYÜTT, KÖZÖSEN AZ ÚJ ÉVET!..
  A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület 2023. évre TERVEZETT programjai     FIGYELEM! A programok és az időpont változtatás jogát fenntartjuk!Aktuális programjainkról további infó a linkekre kattintva található!  Január 7. szombatÚJÉVKÖSZÖNTŐ Február 25. szombatÉVES KÖZGYŰLÉS  Március 18.…..
Világító kalendáriumunk csodaszép ablakaival kívánunk áldott Karácsonyt! Ezúton is köszönjük az ablakdíszítőknek, karácsonyi fényvadászoknak, segítőinknek, hogy részt vettek a Kaposújlaki Világító Adventi Kalendárium megvalósításában és így közös erővel, összefogással kis ünnepre hangoló fényt…..
Országszerte borulnak fénybe és "nyílnak" az adventi ablakok. Már közel hatszáz település csatlakozott a solymári "Világító adventi kalendárium" kezdeményezéshez. Kaposújlakon 2. alkalommal szervezzük meg ezt a különleges adventváró eseményt. December 1-től minden este egy-egy újabb feldíszített…..
Egyesületünk az idén is megszervezi a tavaly nagy sikert aratott ünnepre hangoló eseményét!  Ne maradj le a különleges élményről, hisz egy kis felfedező játék/séta is kapcsolódik hozzá.Csatlakozz a PROGRAMJAINK CSALÁDOKNAK csoportunkhoz és időben értesülsz minden fontos hírről!KARÁCSONYI…..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..