Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DugóBoss

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz támogatói között egyre jelentősebb azoknak a tábora, akik egyelőre csak magukban morognak pártjuk túlkapásai vagy szerencsétlen megnyilatkozásai miatt. Ha azonban lesznek olyanok köztük, akik nagy nyilvánosság előtt ki merik mondani azt, ami a szívüket nyomja, a megrendülhet kormányzópárt…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
DugóBoss 2018.12.31 23:04:40
@flammenwerfer:
Ja. A libsi még mindig ott tart, hogy nincs is gyuribácsi. jajholabőröndöm. barnaeső. mészároslőrinc. hüp-hüp.
DugóBoss 2018.12.31 23:58:39
@Halálbüntetést a korrupt politikusokra!:
Akasztanál, mi, vén kommancs? Hiába no: szamuely, kun béla, jászi oszi óta volt kitől tanulni, retek bolsik...
DugóBoss 2019.01.01 10:16:12
@a nagy hohoohooo:
Vén micisapkás dékás házmester, szerinted kit érdekel a beteg dumád? Zene füleinknek a vernyákolásod. Gondolom, közben rázod a tésztaszűrőt is a kis virgács kezeiddel.
Amúgy a gonzó indexnél is nagy a pánik, amióta tudjuk a libsi (!) Mediántól , hogy a fiatalok elsöprő többsége fideszes. Muhaha!
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
DugóBoss 2018.12.06 09:23:38
@Takács Bálint:
Hát ja. Szerencsére a libsik egymást is akasztják, ebben évszázados gyakorlatuk van. Lásd a Kálmán Olga vs Schiffer András meccset, ami egy másik médiatörténeti eseménynek számít.
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...