Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hodosy

26 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, a szabályzatban le van írva, bár kicsit bújtatva de ott van. Valószínűleg a DKV vezetése fél a nem megfelelően nevelt kutyáktól, egyszerűbb kitiltani őket, ha sokaknak is ez bosszúságot okoz. A kutya egyébként sem panelba való. …..
Mint ahogy a levélben is olvasható a 6:35-ös 33E nem fordult be Kismacsra, később a már valószínűleg jelentősen több utast próbált meg felvenni egy szóló. Sajnos ez több helyen is előfordul, csak inkább az utasok hallgatnak, örülnek ha oda érnek az úticéljukhoz.Tisztelt…..
DKV figyelő Apró szöszenetek 2012.02.21 22:00:00
Ide azok az észrevételek kerülnek amelyek nem kerültek külön posztba, de mégis fontosnak tartjuk őket: 2012.06.04:Jó napot kívánok! Panaszt szeretnék tenni a mai napon a LMG-058as rendszámú 42y jelzésű autóbusz vezetőjére aki a Nagyállomás irányából ment a Cora felé,…..
moMostanában nagyon pang a piac, kevés észrevételt kapunk, pedig az üzemanyagárak növekedése miatt egyre többen utaznak busszal. Sajnos matricával nem hirdethetünk a buszmegállókban (ezen szeretnénk változtatni). Ennek ellenéra havonta 1-2észrevétel mégis érkezik, ezért nem…..
Az alábbi két levél alátámasztja, hogy a DKV-nál szarnak bele mindenbe, a sofőrök bármit megtehetnek. A fentebb üldögélő, tömegközlekedési eszközt még sohasem használt emberkék törlik és vonogatják össze a járatokat, reménykedve a veszteségek csökkenésében (az év…..
Az alábbi észrevétel bebizonyítja, hogy mégsem változott semmi, az ellenőrök bunkók. Az ügyfélszolgálatosok lekezelőek, válaszra sem méltatnak. Elég szomorú, hogy a becsületesen utazni akaró utasokat, semmibe veszik és csak a saját érdekeiket figyelik. (Minden megbüntetett…..
Eddig állandóan csak a negatívumokról volt szó. Azonban már az előző észrevétel és ez is pozitív. Reméljük ezentúl csak ilyen, és ehhez hasonló leveleket kapunk:Üdv! Nagyon sok problémám akadt már/akad nekem is a DKV-val, de most egy kicsit másabb hangulatú történetet…..
Üdv mindenkinek!   Szeretném megosztani a Dkv ellenőreivel megélt esetemet. Mielőtt azt hinné bárki is, hogy na ismételten egy ellenőr utálattal élő ember írogat akinek nem szimpatikusak az ellenőrök, na az mától nem én vagyok. Bocsánat ne értse senki félre, nem…..
Sziasztok!Szeretnék gratulálni a DKV munkatársainak, a menetrenváltoztatásért (ismét!). Tegnap vártam a 22-est, megnéztem indul: 05-kor,25-kor,45-kor. Lementem a megállóba 12:05-re negyedkor még sehol sem volt a busz,pedig a túloldalon láttam elsuhanni. Jó mondom biztos kimaradt. A…..
Ismét "levizsgázott" egy DKV dolgozó, a gyerekeket oktatta, hogyan és miként kell megköszönni, vagy akár nem tetszését kinyilvánítani egy közlekedési helyzetben az embernek. És ha már a templomnál volt oda is lerótta tiszteletét. Tisztelt…..
Most az a legjobb ha nem kommentálom a kis élménybeszámoló magáért beszél:  Egy utas élményei az új menetrendről és járatmódosításokról Május 16, hétfő reggel 8:30 Kapkodás, rohanás, 40-kor megy a busz, egészre be kell érni az egyetemre. 8:35 egy 10-es busz suhan…..
a megállóban maradt, felszállási szándékát már csak az induló busz ablakának kopogtatásával tudta jelezni.    Amikor közöltem a sofőrrel a történteket azt mondta, hogy én voltam aki szabálytalanul közlekedett, és flegma stílusban kioktatott, hogy elmúlt 4 óra és…..
T.Ferenc egy bosszantó eseményre hívta fel a figyelmünket amellyel mi is tisztában vagyunk és valószínűleg a DKV is. A levél első felével egyet lehet érteni, mert bosszantó, hogy nincs 50Ft váltópénz a sofőrnél.2000Ft-ból már többet kéne visszaadni igaz, hogy ez sem…..
Debrecen tömegközlekedésének alighanem eddigi legabszurdabb története röviden: március 22-én reggel 8 óra után a 486-os számú villamos ismeretlen vezetője rázárta az ajtót egy éppen leszálló vak utasra, aki emiatt leesett a járműről és 8 napon belül gyógyuló sérüléseket…..
Egy olvasónk küldte az alábbi pár sort miszerint a sofőr az egyik megállóban megállt az ajtókat nem nyitotta ki pedig leszállók biztosan lettek volna, a felszállókról nem tudunk. Ezt akár lehet személyi szabadság korlátozása is. Bár itt még csak nem tartunk. Sajnos a levél…..
Levélben kaptunk egy kérést, újabb szavazás indítására. Sajnos egy elég gyakori problémáról van szó, a járatok többségén csak hering módjára lehet utazni. Volt itt egy utasszámlálás, ennek ellenére járatmódosításokat csak ez év első felében várhatunk amiről semmi…..
Gyuri újabb történet írt meg nekünk. És itt már nem csak az ellenőrök hibáztak, mármint csaltak vagy loptak hanem a civil rendőr is. Bár nem tudhatjuk, hogy a műszak végén hogyan számolnak el, de mivel semmilyen papírt nem állítottak ki, így nagy valószínűséggel ez tényleg…..
Éreztétek már magatokat megalázottnak a pékségben vagy a postán, amikor egy marék apróval fizettetek? Gáborral ez történt. Azok kedvéért, akik lusták végigolvasni, a történet röviden: Gábor aprópénzzel fizet, pontosan kiszámolva a jegy árát, mire a sofőr az utasok füle…..
T. Anna egy olyan dologra lett figyelmes ami már nekem is szemet szúrt. Ez pedig az ellenőrök egyszínűsége, bár a kék póló nem állandó és a nadrággal sem értek egyet. Mert mi másban lehetnének? Nekem nincs félnivalóm mert minden hónapban van bérletem, de attól még az…..
DKV figyelő No 24, sok para 2010.08.05 20:11:00
Az alábbi panaszhoz hasonló esetek valószínűleg nap mint nap meg történnek a DKV-járatain. Zsolttal a 24-es járaton történt, de volt már a 36os-on akkor sem foglalkoztak vele és valószínűleg most sem fognak. Sziasztok!Egyik barátom ajánlotta a blogotokat, miután elmeséltem…..
Nem tehetünk arról, hogy dicséretek helyett panaszok érkeznek hozzánk. Nyilván, ha valami jól működik, azt általában nem kommentálják az emberek - ha viszont rosszul, akkor keresnek egy helyet, ahol leírhatják a sirámaikat. Évekkel ezelőtt indult el a BKV-figyelő blog, mára a…..
hodosy 2010.07.26 19:41:01
@panjabi: dkvfigyelo.blog.hu/2010/05/20/valasz_a_dkv_tol ezóta semmi válasz nem volt..
A pénz nem fán terem! Vagy mégis? Egyszer biztosan megtörtént, mert az ausztrál RaboDirect online bank egy akció keretében éppen ezt valósította meg. Hogy miért? Mert be akarták bizonyítani, hogy képesek vagyunk úgy elmenni egy fantasztikus lehetőség mellett, hogy észre sem…..
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..
Olvasónkat a villamoson megbüntették az utazási feltételek be nem tartásáért. Ezt el is ismerte de az intézkedés menete már egyáltalán nem tetszett neki mivel bunkó is volt és tegeződött is az ellenőr. Itt elszakadt a cérna és levelet írt az ügyfélszolgálatnak. A következő…..
hodosy 2010.06.28 10:05:34
@Tepsifan: ezzel egy baj van nekünk egy árva látogatóval sem lesz több.
Saját észrevétel alapján ma a buszokon nagyon meleg volt. Amikor tavaly, a DKV átvette a helyi buszközlekedésben a szerepet a Hajdú Volántól, azt az ígretet kapták a debreceniek, hogy nagyon szép, környezetkímélő és nemutolsó sorban klimatizált buszokat kapnak. Az előbbiek…..