Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rattan

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő mail esett be a levelesládánkba. Aki be szeretné kommentelni, hogy kissé reklámízű, annak igaza van, mégse fáradjon. Elvégre, ők legalább dolgoztak vele, leforgatták, vágták, satöbbi, tisztán tájékoztatási célzattal. Hoyg megtudjuk, mi történik az ominózus…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Azt hinné az ember meg a Homár, hogy egy olyan válság idején, ami leginkább az autóipart verte földhöz, a megmaradt kevés vásárlóval úgy bánnak, mint a hímes tojással. Vagy a kihalóban lévő vombattal. De legalábbis nem verik át őket csúnyán és átlátszóan. A magyar…..
 Először is határozzuk meg, hogy mi a zombi az én olvasatomban. Zombi például az, aki hangoskodva ordít hungarista jelszavakat, karján ott virít a Trianon előtti Magyarország (nem Nagymagyarország – ezt a fogalmat rosszul használjuk), de ha megkérdezed, hány magyar él…..
Belsőség Nem mi voltunk 2008.08.27 13:19:00
A Zélet a legnagyobb rendező: sikerült egy nappal azután megjelentetnünk a tesztet az új EVÓ-ról, hogy valaki új rekordot futott egy másik EVÓ-val egy somogyi sztrádaszakaszon.Tehát, szól a Totalcar magazin hivatalos közleménye, nem csak hogy nem a szerkesztőség valamely dolgozója…..