Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MárkM

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A február 19-ei stratégiafejlesztési workshoppal hivatalosan is lezárult a Tőzsdetanonc program. Az esemény a balatonfüredi Aura Hotelben került megrendezésre.  Reggel 8-kor találkoztunk a többiekkel a lobby-ban. Átvettük a szobát, ahol a workshop zajlott, majd ezt követően a hotel igazgatója…..
A hétvégén lezajlott a Masterclass szeminárium, vagyis az utolsó képzés.  Viktor hangsúlyt fektetett a kereskedési rendszerre, elmondta, hogy fontos, hogy rendszerben gondolkodjunk. 3 fontos részben magyarázta a kereskedési rendszer ''fogalmát''. Az első a stratégiák, fontos, hogy eszköztárral…..
Eltelt egy hónap az első képzés óta, így volt időnk megemészteni az első képzésen tanultakat, és alkalmazni gyakorlatban a fix stratégiákat.  A második képzés szintén két napos volt, viszont úgy érzem, hogy sokkal több dolgot kell megtanulnunk mint az első képzéskor. Viktor megmutatta az összes…..
Sziasztok!  A blogomon tőzsdei kereskedővé válásomról olvashattok.  Idén nyáron a közösségi oldalt lapozva egy posztra lettem figyelmes, melyben ez állt: ''Pályázati lehetőség tőzsdézni vágyó fiataloknak.'' Egyből magaménak éreztem ezt a felhívást, mivel mindig is nyitott voltam több féle üzleti…..