Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakegér

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
vakegér 2014.04.22 12:49:52
@Bende Tibor: Lehet, hogy nő, de ezt a cikket nem ő írta fullba, az tuti.

Ez az egész hímsoviniszta sztereótípiákra építkező csajos vonal meg occó és fárasztó.
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
vakegér 2012.12.15 13:28:15
@Rocko-: "nade miért? elvégre adnak hozzá vonóhorgot, az egységet képez az autóval. ahogy a felni is collos, hiába vagyunk európában. szerintem semmi értelme és haszna hogy ez is kötelezően amerikai szabványos legyen."

Ha jol tudom Karotta Priusa egy USA import peldany. Ott pedig nem metrikusan a csavarok.

ui: A felnit az egesz vilagon huvelykben jegyzik.
vakegér 2012.12.16 10:29:50
@nem kéne...:

>> "ui: A felnit az egesz vilagon huvelykben jegyzik."

> "kivéve, ahol nem."

Tudsz erre KONKRET peldat ?
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
vakegér 2011.10.12 11:37:35
Ezzel az autóval mindig csak a baj van… …mondják majd egyesek, akik egyrészt szokás szerint nem vették figyelembe a sárga cetlit a poszt elején, másrészt nem olvasták alaposan a napi használatú Suzuki Swiftemről szóló posztokat eddig – mely autó egy idén már 26…..
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
w Vár állott, most kőhalom 2011.04.03 07:15:00
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesznek nem lenne kétharmada. Ettől még technikailag, jogilag megvan az, használata legális, még Brüsszel se szólhat be emiatt. De mint Őszöd óta tudjuk (Orbán Viktor szíves közlése), legális és legitim nem ugyanazt jelenti. …..
A szakemberek általános véleménye a K-Jetronic befecskendezős, régi autókról – bontóban a helyük! Pedig nem olyan komplikáltak ám, a javításuk sem lehetetlen. Két jó példa – lássuk őket. Vélemények az azonos című írásunkról...
Koncz Janiban az a csodálatos, hogy spontán zseni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a két, 1962-es és 72-es Autó-Motor, amit egy laza mozdulattal dobott az asztalra, hogy a következő pillanatban már meg is feledkezzen róla.Kincset szórt elénk, mikor délután megtaláltuk, legalább…..
Varánusz A diadalmenet első napja 2011.01.01 16:55:26
Magyarország Érzelemrokonító Forrasztékának üdvöző szavaival belépett az Úr 2011. évébe. Pici szépséghiba, hogy a Nemzet Tolla folyni látszik mindjárt év elején, és kínos papírtörlőzést kellett végrehajtani a Nemzeti Köszöntőre hullott és pacát hagyott tintafolt…..
vakegér 2011.01.02 09:09:58
@tcom: picit mellenyultal.. Hollandiaban a GYES ideje 16 HÉT (!), es nem 16 honap. 4 a szules tervezett idopontja elott, es 12 utana. Ez egy picit a lo tulso fele, de utana van ra remeny, hogy az anyuci az abc kasszanal ertelmesebb munkat kap.
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
vakegér 2010.12.29 23:44:58
@Gerzsonka: nem...
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
vakegér 2010.12.22 19:12:01
@Opelfan: baromsagokat beszelsz. Jakutfoldet es Magadant megjarva mondhatom, hogy arrafele az erdoor elobb lo, aztan kerdez. A kolhozerdok meg a multe.
vakegér 2010.12.22 19:47:21
@kutya_zzr: ja, mert feletek az a szokas. Ahol en lakom, ott meg nincs kerites, mert minek.

mehetek a kertedbe a Nivaval egy kicsit gyakorolni ?
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gordana Karovic budapesti előadásán bemutatott egy roncstérképet, és láthattunk néhány érdekes képet ex-monarchiás roncsokról. Alább becsatoltam egy válogatást szerb barátaink videóiból. Azt hiszem nem kell ecsetelni, hogy ezek a hajók nekünk, magyaroknak is…..
A francia-svájci-német hármashatár közelében, a Fekete Erdőben fekszik Rothaus, ahol 1791-ben Benedek-rendi kolostort alapított St. Blasien apátja. A kolostorban kezdték főzni a helyi sört, majd 1806-ban az egész birtok a Badeni Nagyhercegre szállt, és a sörfőzde azóta is Baden…..
Clandestino Így értem földet 2010.07.21 04:30:26
Akinek van a gépén Google Earth, az tudja, hogy milyen jól lehet azzal szórakozni, hogy az ember lekicsinyíti a földgolyót, amennyire csak tudja, aztán megpörgeti izomból, hagyja pörögni, aztán egyszer csak megállítja, rázoomol, és nagyokat ámul, hogy nahát, egy mongol faluban…..
vakegér 2010.09.25 00:08:41
Clandestino Chile Top 20 (+1) 2010.09.17 21:49:00
Az előző posztban megidézett nagy klasszikusok után jöhet a kortárs könnyűzene. Chilében rendkívül sokszínű a zenei felhozatal, bár a minősége meglehetősen egyenetlen. A diktatúra bukása után, a 90-es évek első felében rengeteg zenekar alakult, ezek nagy része egy akkor…..
Belsőség Olajcserének indult 2010.09.02 06:56:00
Nyáron Földváron lenni jó, mert ott a család, lehet fürdeni, focizni, bringázni, a kisdedek gyöngyöző kacagása az égig hallik. Idill, Paradicsom. Paprika. Idén még a szúnyogok sem csíptek, mert bár voltak vagy negyvenmilliárdan, egyiknek sem volt fullánkja, lévén mind…..
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
Világutazó Highway from hell 2010.08.05 11:42:00
A szibériai Jakutszk városába mindössze egyetlen út vezet Moszkvából. Ennek a Léna folyó partjával párhuzamosan futó része Lena Highway, avagy a Highway from hell posztunk főszereplője.Elöljáróban érdemes megemlíteni, hogy Jakutszk térsége a világ egyik leghidegebb lakott…..
Legutóbb ott hagytam abba, hogy a fekvőrendőrökön leér a kipufogó, meg a termosztáttal valami nincs rendben, mert nem melegszik fel a víz – akarommondani hűtőközeg - rendesen. Ez a két probléma határozta meg az elmúlt időszakot. Ezek a termosztátcsere eszközei…..
Autóm ugyan idén krisztusi korba lépett, ám sztorija mégis nagyjából akkor kezdett el íródni, mikor egy esőverte kedden lényegében elúsztunk érte Lyukfalvára. Megnéztük, lefoglalóztam, de az átíratás már nem fért bele, mivel aznap éppen nem volt ügyfélfogadás a…..
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
A kis Polskitól a nagy Mercedesig ível autóim kronológiája. Fejlődéstörténet-e ez? Igen, de olyan furcsa, faramuci, kelet-európai módra: a legújabb autóm ugyanis idősebb, mint a legrégebbi lenne – ha nem bontották volna már rég alkatrészeire. Előre szólok, hogy sehol egy…..