Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hsanyi83

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egy nagy vasziszdasz, de legalább van benne zombi, meg seriff, meg pisztoly, meg golyó. Mikor lesz már ősz? ..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Nah ki mondja meg, hogy ez minek a zenéje? Lehet tippelni.  Segítség 1. : egy trailerben van, máshol nem. Segítség 2. : valamire nagyon hasonlít, nah nem annak a trailerében van. Segítség 3. : az nem elég nagy segítség, hogy ennyire szép, és egymás után öt-hatszor is hatásos?…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.10.29 12:44:57
Az a helyzet, hogy még jó pár "Ami nem került be" bejegyzést írhatnék, mert a Stalin utáni vad tesztelgetés eddig nem sokra vezetett.Próbáltam ugyebár a Dracula kettőt, aztán a "Hooligans" játéknak is akartam adni egy esélyt, de az a vacak már el sem indul...…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
hsanyi83 2010.04.02 19:11:12
- Maga szerint Lantern, igazán veszélyben lenne emiatt egész Európa? - kérdezte Anton. - Egy nagy fenét. Egyedül ez az idióta Murat jelenthetne veszélyt az emberiségre, ha akarna. Ettől függetlenül jobban tennénk, ha megnéznénk azokat a "helyi szerveket", ha már…..
buldi53 küldte következő videót, ahol a készítő a GTA 4-ben részeg disznókat küldött át az autópályán. Mindez elég mulatságosan néz ki és a videó végén (3:44) egy ismerős serleg is beköszön ;) Új videó folyamatban, jövő hét első felében szerintem kinn lesz …..
hsanyi83 2009.10.18 10:28:39
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
hsanyi83 2009.10.09 14:17:48
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Képviselő Funky A strand lovagja 2009.08.12 15:44:00
Létezhet egy olyan 57 éves magyar asszony, aki nyári vakációján a fürdőnadrágos Deutsch Tamással fotózkodik? A Blikk című szórakoztató napilap régészeti szakosztálya szerint simán. És még képeik is vannak a vizuális orgiáról. Bónusz: Deutsch Tamás hanyatt. Még bónusz:…..
hsanyi83 2009.08.25 21:34:54
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
hsanyi83 2009.08.25 21:09:31
@ColT: Kurultaj, magyarok szövetsége. Apámmal voltunk lent, anyám itthonamradt, sehol nem volt semmi, működik a cenzúra emberek...

www.magyarokszovetsege.hu/

monyuk sztem ezt is be fogják tiltani, mint a magyar gárdát... szoptanak itt mindenkit
hsanyi83 2009.08.25 21:11:41
@villam8: figy. sztem túlzik a vukics kicsit 3 nap alatt lehet, de pl azzal is kell számolni, hogyha valami lesz októberben, akkor aki a kurultajon volt, annak a fele kb. csak nézelődő volt, de igen, megvan az esély hogy VALAMI TÖRTÉNNI FOG!
hsanyi83 2009.08.25 21:14:38
@ColT: igen, de amit itt látok ebben a faluban ahol lakom, itt elég sokan ellenzik, mondjuk az is igaz hogy itt midnek itv2-őt rtl-t emg a többi agymosó csatornát nézik...nemudom mi lesz..remélem valami jó
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
A mai naptól fogva alkalmanként érdekes rejtvényekkel is kedveskedünk Nektek, melyek megoldásához elszántság, de leginkább csavaros agy szükségeltetik!A megfejtéseiteket hozzászólásként várjuk a feladványok alá, és mindig az a kalandor lesz a nyerő, aki legelőször küldi be a…..
„Minden történetet nehéz elkezdeni. Ugyan ez a megállapítás igaz a blogokra is. Sosem tudhatja az ember, hogy mikor melyik arat sikert, melyik lesz az, amelyet több százan olvasnak majd, és melyik lesz az, mely az örök feledés homályába merül, és íróján kívül egyetlen…..
hsanyi83 2009.05.18 12:59:02
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
hsanyi83 2009.05.18 12:41:43
@phobosmoon: Xararával. Fizetős prog,de lehet 30 napos próbaverziót letölteni.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.12 23:12:00
Végre tudok most már jobban foglalkozni új videóval. Már hiányzott... :(És szépen kérek mindenkit, olvassa el a "Gyakran Ismételt Kérdések" rovatot, mert nap mint nap kapok olyan kérdést e-mailen, amelyre már ott a válasz. Időt spórolhat mindkét félMajdnem végigvittem…..
hsanyi83 2009.05.13 10:50:29
@Tóth "LN" László: faqban leírja...
"Milyen programokat használsz?

- Az új játékokhoz a Fraps-et (igen tudom, hogy nagyon sok helyet foglal, de ezen nem lehet változtatni), a régiekhez a SnagIt8-at. A felvett jeleneteket Windows Movie Makerrel vagy VideoSpin-el szerkesztem össze"
hsanyi83 2009.05.14 13:00:34
@csokasg: engem itt a falumban csak úgy hívna "szórakozott professzor 2" a szórakozott prof. az az infotanárom :)
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..