Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mightyman002

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis amikor mi először hallottuk. Ezt még mindenképp el akarom mesélni. Tudod milyen volt? Mint amikor az anyukájával először találkoztam. Erre pont most jöttem rá. Egyszerre volt villámcsapás, de az a fajta, ami marha jólesik. És önkéntelenül húzódik a szád mosolyra, de ugyanakkor ott…..
Elvesztett baba utáni élet Edzés 2018.10.31 09:18:56
Tegnap edzeni mentünk. Jó idő volt, megbeszéltük, hogy ne menjünk terembe, inkább ki a szabadba, fussunk kint az atlétikai pályán. Van kondipark is, tudok edzeni, előtte futok 2km-t, bemelegítésnek. Hamarabb kezdtem a körömet, hamarabb is végeztem. Látom, hogy a feleségem nem fut, csak sétál.…..
Emlékszem, nem volt még 2 hete, hogy itthagyott minket a kisfiunk. De talán már az 1. hetet átvészeltük. Ott jártunk, amikor már a legközelebbi családtagok meg merték kérdezni, hogy hogy vagyunk. Egy rohadt nehéz éjszakán voltunk túl, amikor megkérdezték a feleségem, hogy én hogy vagyok. Ekkor…..
Szép kerek már a poci. Most már tudom is, hogy hallja amit mondok neki, ideje elkezdeni az általános művelődést. Olvasok neki az Alfa Romeo történetéről. Fontos modellekről, versenyzőkről, korszakokról és legendákról tudnia kell. Jó, ha már most hozzászokik, hogy nem lesz unalmas és átlagos élete.…..
Lassan jönnek a rendszeres vizsgálatok. Várom, hogy a reggeli rosszullétek, émelygések jelentkezzenek. Elmarad mind. Problémamentes ez a kisfiú, mint az anyukája. Harmonikus, nyugodt és szép az életünk. Úgy érzem ennél tökéletesebb helyre nem is születhetne. Pici apró összezörrenések 1-2 akadt a 9…..
12 hét. Elvileg ennyi ideig nem lehetne szólni senkinek. Egyvalakinek úgyis elmondjuk, mert lehetetlenség előtte titkot tartani: anyámnak. Hogy miért? Nőgyógyászaton dolgozik. :) Azt hiszem ezzel el is mondtam mindent. Arra már nem emlékszem pontosan, hogy mikor is jelentettük be neki, de arra…..
Anyáméknál vagyunk, éjszaka van. Kurva lakásfelújítás húzódik. 1 hónapra terveztük maximum, most járunk 3-nál. Jó lenne már a saját ágyunkban aludni. Alszok, de érzem, hogy néz. Fura érzés, mert tudom, hogy alszok, de azt is érzem, hogy valami szokatlan, és szinte éget a tekintete. Nagy nehezen…..
Már-már kezdünk kétségbeesni. Lassan 8 hónapja nyomjuk a kufircot, mint a sex-robotok. Nem esik nehezemre, nyilván nem. Kinek esne.. ?! Imádok vele lenni, minden értelemben. Tökéletes az összhang. Mindig is az volt. De tudjuk, hogy ez most többről szól. Kezdünk néha kicsit gépiesek lenni, mindig úgy…..