Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lóvere

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Puzsér Róbert titka 2018.10.16 07:44:00
Tarlós István bejelentette, hogy újraindul a főpolgármesteri tisztségért. Bejelentésére egyből támadt három ellenzéki jelölt is. Horváth Csaba és Karácsony Gergely a szocialisták részéről (ha a KDNP-t se nevesítjük külön, akkor a Párbeszédet sem illik) illetve Puzsér…..
lóvere 2018.10.16 11:27:15
Puzsér Róbert "független" jelölt, csak épp a Fidesz (ha a KDNP-t se nevesítjük külön, akkor az LMP-t sem illik) propaganda blogja úgy tolja, mintha az életük múlna rajta. Nevükre azért nem veszik, mert mennyivel jobban hangzik, hogy "független", mint az, hogy Mészáros Lőrinc cégtársának jelöltje.

Puzsér saját bevallása szerint se esélyes a győzelemre ("Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog") de ettől persze még elindul, így jó előre ellehetetleníti, hogy nála esélyesebb ellenzéki jelölt nyerhessen, mert ennyi szavazatot biztos el tud vinni. Zseniális, meg kell hagyni. Láttuk ezt már áprilisban is a Fidesz-LMP-től, végülis a Puzsérhoz hasonló, vissza nem léptetett esélytelen jelöltekből lett meg a Fidesznek a kétharmad. Tipikus Fideszes taktika, a Fidesz fiókpártját eleve ezért hozta létre schiffer andrás, hogy mindig minden téren megossza az ellenzéket. Erre a célra Puzsér tökéletes jelölt lesz, Orbán hálás lesz érte.

"Nem vagyok szakpolitikus, nem a hogyan-ért, hanem a mi-ért felelek, a vízióért."

Ez talán a "legszebb" mondat egy főpolgármester jelölttől. Végülis egy 2 milliós város irányítója miért is felelne a "hogyan-ért", ő csak egy vizónárius, neki csak álmodnia kell, a valóságot majd megéljük mi. Puzsérnak ahhoz sincs se tapasztalta, se képzettsége, hogy egy kisboltot elvezessen, de persze, nyilván elbírna irányítani egy párszáz fős apparátust. Mert neki van víziója, meg tud "konfliktust felvázolni". Ennyi, több nem is kell.

A valóság az, hogy a Fidesz fiókpártja ismét átver majd párezer hülyét, miközben magát ellenzékinek hazudva segíti hatalomra újra a Fidesz jelöltjét.

Hogy ennek a blognak a szerzői hogy tudnak tükörbe nézni, azt nem tudom, de nyilván van az a pénz...