Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nohab-king

1 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tájékoztatunk titeket, hogy a blog bizonytalan ideig szünetel, ugyanis a tulajdonosa, NLTiger augusztus vége óta nem tudjuk, hogy hol van, azóta nem írt egy mondatot sem sehova.Amennyiben visszatér, arról rögtön adni fog egy tájékoztatást nektek!Addig is, ne nagyon számítsatok új…..
Ezen a héten a Megint Állunk Vazze blog szerkesztőjével, a 29 éves Zsibrita György-gyel készített interjút olvashatjátok.      <<IWIW adatlap>> Az interjú:   bloginterjú: Mikor és miért indítottad a blogodat? Miért ezt a nevet adtad neki?…..
nohab-king 2009.10.11 10:32:52
@georgejr: Misi mindenkit kitiltott a blogjairól, akiknek volt véleményük.
A bulvár ilyen, cenzúráz, ahol csak tud, a lényeg az olvasottságon van.

Szerintem felesleges a vitát folytatni, Misi már a trónon ül, tökmindegy mennyire tisztességtelen úton jutott oda, számára a MÁV Blog már nem jelent semmit...
Az elmúlt fél év kőkemény volt a MÁV blog életében. Az a blog, ami egykor meghatározó szerepet játszott a hazai blogéletben, és aminek az elindulásán felbuzdulva konzum blogok tucatjai indultak jelenleg haldoklik. A forgalom a tavaly júliusihoz képest 70 ! százalékkal esett: De…..
nohab-king 2009.08.07 09:08:28
@Biztonsági Őr: Szerintem kap pénzt az Indextől a blogjaiért. Bár ez nem biztos, de lehetséges.

Viszont nagyon szomorú, hogy a média az igazi értékeket semmibe veszi, és csak a bulvárt nyomják mindenütt...
nohab-king 2009.10.10 22:37:59
@magocska: Egyetértek. BKV-Figyelőt én már régóta nem olvasom... Ismerőseim közül is akik olvasták, felhagytak vele.

MÁV-Figyelő meg egyértelműen ugyanazt a feladatot szolgálja, mint a BKV-Figyelő: a kiskirály (Misi) trónjának építését az utasok észrevételeiből, és a bulváros stílusból...
Angliából indult egy kezdeményezés, melyhez, bármelyik ország, város szabadon csatlakozhatott. A lényeg, hogy egy napon – ezúttal szeptember 12-én – ne lehessen eladni semmilyen terméket műanyag bevásárlózacskóban.Mondják, hogy a teknősök a műanyag…..
 Szentes – Stratégiailag sokat, átkelőhelyként keveset, hulladékvasként pedig közel 90 millió forintot ér a Szentes és Csongrád közötti vasúti Tisza-híd. Ha megszüntetnék a személyszállítást a Kiskunfélegyháza–Orosháza vasútvonalon, hasznavehetetlenné…..
Határozatlan ideig sikerült egy partnert szereznem erre a blogra, nevezetesen a Skinzone.hu-t. Jobboldalt jelenik meg a bannere minden második oldallátogatásnál.Laptopodat tudod kinézetre feltuningolni, úgyhogy akit érdekel, vagy szeretett volna ilyet eleve, ajánlom a linket.A…..
ROFL-net Youtube fail 2009.07.31 08:32:04
Tököm, ne jelezd nekem már állandóan, hogy olvasatlan üzenetem van, miközeb nincs!  ..
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
nohab-king 2009.06.21 21:16:53
@konor94: Ez szerintem a programozásban is egy örök legenda... :D
Átmegy a lámpa a falon xD Nem tudom hány órát dolgoztak ezen a játékon, de biztos nem erőltették meg magukat.
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
nohab-king 2009.03.21 10:09:51
@retekblog: Pedig a magyar szinkron régebben nagyon jó, és igényes volt. Kár, hogy így lezüllött az egész. :(

De a South Park szinkronja, az szerintem egész fasza még mindig. :D
nohab-king 2009.03.21 14:48:34
Nocsak, nocsak, mit találtam!!! :)

rosszpcjatekok.blog.hu/2007/09/16/exkluziv_betekintes_afrika_sotet_titkaib
Ebben a bejegyzésben, a végén, freddyD írta:
"Végezetül egy kérdés:

Van egy játékom, melyben nem vagyok egészen biztos, hogy alkalmas-e videóra.
Elég szar játék, egy botrányosan idegesítő magyar szinkronnal, de kevés saját poént lehet becsempészni a játékba, és nem tudom videón keresztül átjön-e milyen gagyi, mert inkább játszani rossz.
Meg összehasonlítanám egy régi játékkal, mely szinte teljesen ugyanaz, de mégis simán lepipálja.

Szóval döntsétek el, kell-e egy picit szakmaibb videó, vagy nem. Mert akkor letörlöm, és többet látni nem akarom."

Szerintem egyértelmű, melyik játékra gondoltál, freddyD :) (ha szabad tegeződnünk)
A kommentekben olvasgatni érdemes, sokan szerették volna a vidit arról a bizonyos játékról! De már elkészült. :)
Anna először szembesült azzal a jelenséggel, hogy a kalauz nem kezeli a jegyet, majd elkéri és visszaváltja. Az egyik kollégám gyűjti című sztori nekem is új, én eddig az oktatásra lesz című dumát hallottam. Úgy látszik fejlődik a világ.... Mellesleg ide kellene egy…..
Az számomra rendkívül hihetetlen, hogy másodpercre pontosan megmondják mikor ért be a vonat. Ha a kijelzőn 15 perc van minek kell cigánykodni 10 másodpercen? Ilyenkor bezzeg mp-re pontosan tudnak mindent, amikor tájékoztatni kell az utast, akkor meg 10 perc +/- belefér.... Ismét egy…..
Új MÁV blog Korrekt kalauz 2009.03.18 13:49:00
Egyszerűen imádok ilyen post-ot kitenni. Ez a normális hozzáállás, és jól példázza, hogy a vasutasok nem gonosz kis manók, hanem sokan tényleg hivatásuknak tekintik a mukájukat, és legjobb tudásuk szerint végzik azt.2008 augusztus 21-én délután szerettünk volna a Keletiből…..
Egyre több vonalon járnak Flirt vonatok, és sajnos a megrongált motorvonatból is egyre több van. Szerencsére a vonatok oldaláról könnyen eltávolíthatók a firkálások, így nagyon összefestett vonatot utas még nem igazán látott. Belülről kidekorált szerelvényt viszont annál…..
Új MÁV blog Nem szűnt meg a blog 2009.03.12 22:13:00
Hamarosan jelentkezem és újra dübörög a blog. Ezt garantálom!Sokan kérdeztétek mi történt, mi a helyzet. Októberben átadtam a szerkesztést BkvFigyelőnek, mivel a fiam születése és egyéb dolgok miatt nem tudtam annyi időt szánni a blogra, amennyit megérdemelt, megérdemeltetek…..
nohab-king 2009.03.13 20:47:34
Nem szidom egyiket sem, két műfaj mind a kettő. Az egyik értéket közvetít, a másik pedig bulváros. Mindenki saját szájíze szerint válogat.

Az volt a baj, hogy a kettő, különböző stílusú blogot összevontátok.

Bár én ezt nem értem:
m.blog.hu/bk/bkvfigyelo/image/mavfigyelo_kibanner090313.jpg
Figyelő, a március 12. helyett inkább azt a dátumot írhattad volna, amikor először postoltál a M.Á.V. blogra. Ha posztok a helyükre költöznek, nálad a legelső poszt pont ez a dátum lesz, nem pedig a március...

Nekem tökmindegy az előélete, de ne próbáld meg eladni újnak a blogot, mert nem az.
nohab-king 2009.03.13 21:24:18
@BKV figyelő: Nem nagyon értek hozzá, de akkor ez nem domainnév váltás volt?