Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vegan_Kriszti

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb könnyen és gyorsan elkészíthetõ receptet hoztam el Nektek.  Akik régebb óta követik az oldalamat, azok tudják, hogy imádok fõzni, de nem szeretek sokat pepecselni a konyhában. Ha találok egy receptet, azt nem sûrûn követem, hanem általában átalakítom az ízlésem szerint. Így történt…..
Tökéletes napindító vagy akár ebéd lehet, ez a nagyon gyorsan és egyszerûen elkészíthetô csicseriborsó omlett és ráadásul finom is.  Pár nappal elõtte készítettem egy vegán bolognait, amit szintén felhasználtam a recepthez, mert nem akartam kidobni az ételt.  Hozzávalók: 100 gramm csicseriborsó…..
Amióta vegán vagyok, rengeteg palacsinta receptet kipróbáltam már. Készítettem hagyományos tekerhetôt meg amerikai típusút is. Finomnak finomak voltak, mégsem ízlettek annyira, hogy meg is örökítsem a receptet.  Ám tegnap megalkottam életem legfinomabb amerikai - csokicseppes palacsintáját,…..
Ezzel az új finomsággal szeretnék Nektek kedveskedni karácsony közeledtével. Egyszerūen elkészíthetô és nagyon finom. Jöjjön hát a recept, papírt tollat elô!    Hozzávalók  A csokis tésztához: 0,5 kg darált háztartási keksz 25 dkg porcukor 4-5 teáskanál kakaópor 8-10 dkg margarin Rum vagy…..
Életem vegánként Vegán Szalámi 2018.10.18 11:58:52
Ismét egy isteni finomságot hoztam el Nektek. Könnyen és gyorsan elkészíthetô.     ..
Vegan_Kriszti 2018.11.07 22:52:37
@takacsveca93: akkor próbáld ki ezt, mert ez puha lesz és nem esik szét :)
Életem vegánként Mindful eating 2018.11.07 21:42:47
Már nagyon régóta meg akartam írni ezt a cikket, de ez egy olyan nagy volumenû dolog számomra, amit igazából tudok alkalmazni, viszont leírni és elmagyarázni valamiért nehezebb.  A mindful eating nem köthetô össze semmilyen diétával vagy fogyókúrával mert ez az egész nem errôl szól. Bár…..
  Ha valami igazán magyaros reggelire vágytok és unjátok a zabkását akkor ez a recept Nektek való.  Najó mehet uzsira vagy vacsira is :) Gyerekkorom egyik közkedvelt receptje következik, a körözött, természetesen túró nélkül. Sok helyen olvastam, hogy van aki hajdínából készíti. Nekem egyszer…..
  " Meditálj feltétel nélkül,S a Legfelsőbb Urat megszerzedÖrökre. " - Sri Chinmoy Mindig is spirituális "lénynek" tartottam magam. Foglalkoztattak ez a spiri izék. Ezért is gondoltam, hogy elindítok egy ilyen részt a blogomban, mert így legalább tudok errôl is beszélni és véleményt alkotni.  Az…..
A mai világban már nem sok olyan ember van, aki ne hallott volna a vegánságról, de ha mégis lenne ilyen, akkor elôször is nézzük meg, hogy mit is jelent vegánnak lenni. Mi az, hogy vegánság?  " A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami…..
Hogyan és mikor is kezdôdött?     Najó, bevallom azért nem olyan régen. Körülbelül 2,5 évvel ezelôtt, amikor elkezdtem jobban odafigyelni arra, hogy mit is eszem és egyre többet jártam le edzeni. Anyukám a párjával és hùgom akkortájt már régebb óta vegetáriánusok voltak. Tehát valahogy mindig…..
Hányszor hallottuk a fenti kérdést már?..sokszor ugye?  Vegánként nem kell lemondani semmirôl, még a rántottáról sem!  Jöjjön hát a recept:  ..
Igen, a blogomoooooon! Olyan jó ezt kimondani. Akarom mondani leírni.  Sokan valòszínüleg már ismertek instagrammról vagy a Youtube-ról. Vegan_Kriszti vagyok. De ha még új vagy, akkor is üdvözöllek itt. Már nagyon régóta terveztem egy olyan oldalt, ahol megoszthatok minden számomra fontos dolgot.…..