Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newnt55

0 bejegyzést írt és 857 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1984. november 10-11., a hónap második hétvégéje Kádár János meghívására baráti munkalátogatást tett Budapesten Wojciech Jaruzelski hadseregtábornok, a Lengyel Egyesült Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára, a Lengyel Népköztársaság miniszterelnöke..
Hofi Gézáról nehéz eldönteni, hogy a korábbi rendszer kegyeltje avagy bátor kritikusa volt-e. Íme néhány dolog, amit kevesen tudnak róla...
Az oroszok már a spájzban vannak; Csak egy maradhat; Bunkó vagy, Bugsy; Fussatok, bolondok; Why so serious; This is Sparta – néhány filmes szöveg, ami mára szállóigévé vált. A felsorolt idézetek gyakran tűnnek fel a neten mémek és kommentek formájában, valamint baráti beszélgetések során is rendre…..
newnt55 2019.05.19 07:53:06
  A 45-60 év körüli olvasóinknak talán megdobban a szíve a mai téma hallatán, hiszen a "legendás" magnókazettáról szól a mai mese. Ezen korosztály tagjainak szinte kivétel nélkül van valamilyen sztorija ami összefügg a kazettával azaz hivatalos nevén a compact-cassette-tel. Ki ne tekerte volna…..
Fogadjunk, hogy amikor elolvastátok a cikk címét, nagy valószínűséggel elsőként a "Mennyi?!" vagy pedig az “Olyan régi?!”, esetleg az ezekből következő költői kérdés, az “Ilyen öreg vagyok?” hangzottak el. A forrásokat keresgélve az évfordulós cikkeinkhez bennem is ugyanezek szoktak felmerülni, az…..
A budai oldal legforgalmasabb csomópontjának felújítását 2016 februárjára ígérték, de végül 3 hónapot csúszott az átadás. A késve megvalósult budapesti projektek közül viszont még így sem régi-új Moszkva tér a csúcstartó. Elég csak mondjuk a Várkert Bazárra gondolni. Az átalakítás mégis próbára…..
newnt55 2018.12.02 11:55:50
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
A hát ezek meg mit szívtak-díj mai győztese Vince Gilligan és az AMC, a válasz meg kék meth-et, ugye, de ezt csak az érti, aki nézte a Breaking Bad című sorozatot. A Collider hozta le az infót, amit azóta átvett mindenki, így mi is megkockáztatjuk, bár fenntartásokkal. Mert oké, hogy van ilyen,…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
newnt55 2018.11.04 11:14:09
Kár, hogy a Masterchef Junior került végül a TV2 őszi struktúrájában az X-faktorral szembe, mert így biztosan lesznek sokan, akiknek tetszene a műsor  de nem jutnak el odáig, hogy erről a saját szemükkel meggyőződjenek. Ez első rész után azt gondolom, hogy a koncepció, ami a világ 29 országában…..
„Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy - úgyszólván - élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb.” – mondta Bill Shankly. Egy-egy nagy kedvenc eligazolása pedig tökéletesen bizonyítja is ezt a…..
newnt55 2018.10.11 16:34:07
Bejelentették, kik fogják rendezni a Disney The Mandalorian című Star Wars-sorozatát, amiről eddig csak azt tudtuk, hogy Jon Favreau, a 2008-as Vasember rendezője írja majd. Most azonban arra is fény derült, kik lesznek a sorozat rendezői...
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
Valamikor 2017 első felében készítettem egy autós üldözések best-of listát, amelyben igyekeztem a kedvenc jelenteimet, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az első listánál lefektettem egy fontos szabályt,…..
newnt55 2018.08.31 08:57:17
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
newnt55 2018.08.02 11:17:41
Visszatér Tatár Csilla a TV2-re. A műsorvezető 4 éve távozott a csatornától, most viszont bejelentették, hogy ő lesz a Csak show és más semmi egyik játékosa. (Hivatalosan "showkirálynő"-nek hívják, de ezt a kifejezést inkább nem írnák le többször, ha nem muszáj.) Ez a műsor ősszel indul majd és 12…..
newnt55 2018.07.30 14:24:53
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
A vígjátékoknak – akárcsak sok minden másnak – vannak alfajaik. Van az, amin tényleg jókat nevetünk, és nem is derogál senkinek megnézni, mint például az Igazából szerelem (sokunknál plusz pont, ha az a vígjáték romantikus is, mint az említett film esetében). Van a bugyuta, ami tényleg csak kevesek…..
Fotó: HBO / Valkai Réka Elég kemény jelenet játszódik le az HBO saját sorozata, az Aranyélet utolsó, októberben érkező harmadik évadának első kedvcsináló előzetesében: Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) elégeti a teljes, sötét utakon szerzett vagyonát, meg egy szobrot, aminek, mondjuk úgy, elég…..
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
Nem mondta, hogy soha nem fog, szóval annyira nem kell meglepődni azon, hogy a legutoljára (öt éve) a köztévén foglalkoztatott tévés-újságíró ismét képernyőre kerül - kb. ez volt a lényege annak a sajtótájékoztatónak, amin kiderült, hogy a wmn.hu portál alapító-főszerkesztője, a YouTube-on szép…..
A Fox harmadik évadra is berendelte a Halálos fegyver című sorozatát, amit egy ideig az elmúlás fenyegetett, hiszen egyik főszereplőjét, a Riggset alakító Clayne Crawfordot kirúgták a sorozatból. A gyártó Warner és a Fox pillanatok alatt megtalálta az utódot Seann William Scott személyében, aki az…..
newnt55 2018.05.14 15:27:12
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
newnt55 2018.05.08 16:40:52
newnt55 2018.05.08 21:51:06
@octy: Lehet hogy Linda Gray amikor idelátogatott nézett is nagyot hogy miért hívja mindenki Samanthának.
newnt55 2018.05.08 21:51:57
@nick papagiorgo: SZU Ellen..... :-)