Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vectorworkshun

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
vectorworkshun 2010.02.15 21:51:13
@Csibefogó: Szerinted az a TV2-ős ember aki szerződtette, egy fillért sem kap ebből a 70 millából ? :))
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
vectorworkshun 2009.12.24 12:02:00
@Selkath: igen sajna nem láthatjuk.

Szerintem egy 10 milliós országra vetítve a tehetségkutatókból már elég. Főleg azért is mert a fellelt tehetségek valahogy nincsenek sehol.

Emlékeztek még anno a Ki Mit Tud-ra? Kern, Gálvölgyi, Antal, Déry........
comment:com Hírek rumos tea mellé 2009.03.06 13:10:00
Turkáljunk megint a zsebekben. A Blikk információi szerint a TV2 450 ezer forintot fizet a celebpároknak a Mr. és MRS.-ben való részvételért. Persze vannak kivételek is, Bochkor és Várkonyi Andrea állítólag ennek töbszörösét kapja, dupláját, vagy a háromszorosát. "Azt…..
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..
Vágó István a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy ellopták az ötletét és abból lett a honfoglaló című internetes játék. A honfoglalo.hu üzemeltetői szerint Vágónak elnézést kéne kérnie, bár ugyan elismerik, hogy a műsorvezető prezentálta a Honfoglaló tévés verzióját…..
Körülbelül tizenhatmillió forintott kell fizetnie Gundel Takács Gábornak, amiért megszegte a Tv2-vel kötött szerződését. A kötbér mellett, évek óta folyosított fizetése egy részét is vissza kell fizetnie. Az MTV hivatalososan elzárkózott attól, hogy átvállalja a…..
Isten látja lelkemet, nem úgy ültem le a képernyő elé múlt péntek este kilenckor, hogy most egy kurva szar műsot fogok látni, amit majd rommá cinkelek, és jól megmondom, hogy milyen ótvarosan izzadságszagú az egész, de amikor megláttam a megasztárosokat, tudtam, hogy a Tv2-től…..