Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Estudio

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Koczka munkássága fantasztikus. Számos verseny nyertese, többek között a Fashion Awards Év Fodrásza díj kétszeres győztese. A Megasztár első szériáinak fodrásza. Stílusára jellemzőek a merész formák, izgalmas textúrák.  Amikor felkerestük az ötletünkkel, hogy mit szólna hozzá, ha csinálnánk…..
Néhány évvel ezelőtt azt hallottuk mindenhonnan, hogy az online oktatásé a jövő. A jövő mára jelenné vált, az online tanulás a világ nagy részén a hétköznapok szerves részét képezi valamilyen formában. Mai posztunkban megnézzük, melyek azok a trendek, amikre érdemes lesz figyelni a 2019-es…..
A mai posztban az oktatási platformok két fő típusáról lesz szó, elsősorban külföldi példákon keresztül. A jövő heti posztban pedig megmutatjuk, hogy mi a helyzet a hazai piacon. Mi az az online vállalati oktatási platform? Amikor céges képzéseinkre keresünk online megoldásokat, kétféle…..
Mai írásunkban visszatekintünk a vállalati képzések hőskorszakára, honnan indult el ez a folyamat (Észak-Amerikából természetesen, mint annyi minden).A poszt végén megtudhatjuk, hogy hogyan látják a képzésmenedzsment jövőjét a szakemberek. Az 1970-es és 80-as években még osztálytermekben és…..
Az online képzés mindenkinek itt zümmög a fülében. Naponta jelennek meg új cégek, most már itthon is, a hazaiak általában a külföldön már sikeres minták lemásolásával jelentkeznek, fiatalokat, főleg diplomás végzettségűeket megcélozva. Ezt a blogot azzal a céllal indítottuk, hogy a nemzetközi…..
Estudio 2018.10.30 15:31:45
Kedves Judit!
Köszönjük szépen hozzászólásodat. Valóban az a célunk, hogy az élet számos területén lehetőséget teremtsünk az online tanulásra, önképzésre. Ennek megvalósítása érdekében a mai napon elindítottuk a
www.estudio.hu oldalt, ahová folyamatosan fogjuk feltölteni online képzési anyagainkat. Jelenleg fotózást és fodrászatot lehet nálunk tanulni országosan elismert oktatóktól. Üdv, Estudio