Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkas Tibi

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viki vagyok. Szombat este van, és készülünk, készülődünk egy új élményre. Hamarosan egy eddig nem ismert világ mutatja meg arcát. Nem vagyunk prűdek, ezért egy olyan kávézót, illetve éjszakai szórakozóhelyet néztünk ki magunknak, ahol szexelnek. Ilyen helyszínen együtt még nem voltunk. Videókat…..
Farkas Tibi 2020.08.14 20:51:15
@Imre Bozsik: Nem szeretnék a helynek reklámot csinálni, de e-mailben szívesen válaszolok! Ha a kapcsolatra kattintasz, megtalálod elérhetőségemet! Szép estét! ;)
Farkas Tibor blog Szexvírus 2020.07.24 19:04:52
Közel öt éve kezdtem el első blogomat, és azt gondoltam, arcomat és polgári nevemet nem vállalhatom fel. Miért? Mert a szexualitás, és akkori életformám tabunak számított, ebből csak hátrányom származott volna. Akkor tiltakoztam ez ellen, de ma visszasírom azokat az időket, mert most még a…..
Farkas Tibor blog Lyukas lepedő 2019.11.29 10:10:48
Fotó: Pixabay Az elmúlt évtizedekben sok szexpartnerkereső oldal jött létre, és mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Régi blogomban többször írtam a szeretőkről, ezzel is alátámasztva tényszerű állításomat, miszerint az emberek többsége nem monogám. Persze tudom, te a kivétel vagy, a férjed vagy…..
    Június végén költöztem Budapestre. Tavasz óta a filmesekkel folyamatos kapcsolatban voltam, többször időt és türelmet kértem, mert nem éreztem magamat forgatásra alkalmasnak. Költözésemet követően jeleztem, végre itt vagyok és bármikor forgathatunk. Elkezdődtek az egyeztetések, és ahogy az…..
2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom…..
Fotó: Unsplash   2005. tavasza van. Finom virágillat terjed a levegőben és a napsütés élettel tölti meg a teret. A kisföldalattival utazom, mert a Benczúr utcában találkozni fogok valakivel. Ne randira gondolj, hiszen csak egy masszázsra megyek. Az egyik napilapban találtam a hirdetést, már tegnap…..
Farkas Tibor blog Gumi nélkül? 2019.02.15 16:59:33
Fotó: Pixabay Az előzményt itt találod! Taxiban ülünk és először Dalmát viszem haza. Muszáj lesz kialudnom magamat, hiszen egész éjszaka álltam és zenéltem. Messze lakunk egymástól, ráadásul január elseje van, minden zárva, ezért abban maradunk, ma pihenünk, alszunk és relaxálunk, de holnap délután…..
Farkas Tibor blog Dalma 2019.02.08 18:10:32
Fotó: Pixabay Veszprémben járunk, a nyolcvanas évek legvégén. Péntek és szombat éjszakákat a Kuplungban töltöm, szedem a belépőket és én felelek a rendért, biztonságért. Ritkán van verekedés, mert időben észreveszem az esetlegesen kialakuló konfliktusokat, és az esetek nagy százalékában elég egy…..
Fotó: PixabayA bárpultnál ülünk, még kevesen vagyunk, viszont folyamatosan érkeznek az új vendégek. A társalgóban halk zene szól, a fali lapos tévében egy nőt két pasi kényeztet. A levegőben finom illat terjed, talán egy nagyon egyedi illatosító illatát érzem, ahogy keveredik a parfümök illatával.…..
Fotó: Unsplash Szeptember vége óta vagyok - újra - itt a közösségi médiában és sokatokkal folytatok privát beszélgetéseket. Többnyire hölgyek tisztelnek meg bizalmukkal, amit itt is nagyon köszönök. Érett korú férfi vagyok és hosszú párkapcsolatok vannak mögöttem, talán ennek is köszönhetem az…..
—Fotó: Pixabay Beléptem néhány társkereső csoportba, írtam egy-két posztocskát, mert felakartam hívni magamra a figyelmet, ami úgy gondolom sikerült. Sok hozzászólást kaptam és elismerő szavakat, de pár hétig lényegében nem történt semmi - egyet kivéve, de arról talán majd máskor beszélek. Nem…..
Fotó: Pixabay  Szerda van és végre személyesen is megismerhetlek. Egy kávézóban ülünk, egymást szemléljük, néha mosolygunk, fura egy helyzet. Hetek óta csetelünk a fészen, már - már bizalmi kapcsolat alakult ki köztünk, de most mégis máshogy nézünk egymásra: egy kicsit megszeppenve, szemérmesen,…..
Farkas Tibi 2019.01.06 22:54:59