Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Speedway

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet Guninak! Forrás: hasznaltauto.hu Opel Kadett E GL     Ár:    120.000 Ft Évjárat:    1990 / 12 Műszaki vizsga érv.:    2008 / 12 Állapot:    Normál Üzemanyag:    Benzin…..
Fenti címmel szokott futni az egyik ismeretterjesztő csatornán egy tévéműsor. Bemutatja, hogyan keletkeznek a balesetek, amelyeket amatőrök videora vesznek. Ehhez hasonlatosan láthatunk itt is, csak ez itt a mienk, ez kérem magyar. Vimeo Video alant: ..
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..
Speedway 2009.01.04 09:31:28
Speedway 2009.01.04 09:41:39
Először úgy 1994 táján vezettem Xantiát, addig csupán a hidropneumatikus rugózás legendája jutott el hozzám. Meg is döbbentem rendesen. Az történt, hogy a Citroën akkori importőre csapott egy népszerűsítő bulit a Népligetben, ahol bárki kipróbálhatta az összes típust. Ez…..
Speedway 2008.11.22 21:25:01
Autós szemnek végtelenül hervasztó látvány ez az első generációs Toyota Avensis. Régóta áll már sorsára várva, de még így is látszik rajta, hogy a tüzet megelőzően egy korrekt állapotú családi verda volt. A lángok pusztítása nyomán viszont motorterében és annak…..
  Autót hölgytulajdonostól - közkedvelt mondat a használtautó-hirdetésekben. Azt igyekeznek sugallni vele, hogy a kérdéses jármű évente négyezer kilométert futott, azt is egyetlen útvonalon, a garázs meg a hipermarket között, nap nem égette, szél nem fútta, eső nem…..
Már legalább három éve a garázsban pihen a napellenzőbe épített monitor és a tolatókamera. Azt hiszem, születésnapomra kaptam, majd másnap darabokra szedtem, mert a gagyi, műanyag monitoregység szóba se jöhetett napellenzőként, csak a belét használtam volna. Egy évig lehetett…..
A következő levél esett be a Totalcar postafiókjába néhány napja: Nemrég nászúton jártunk Olaszországban, ahol meg akartuk nézni a Lamborghini Múzeumot, ami nagy bánatomra nem volt látogatható aznap. Éppen káromkodva szálltunk vissza az autónkba, amikor észrevettem, hogy egy…..