Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektro013

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
elektro013 2019.01.07 01:51:34
@elektro013:

Már teljesen más témakör, hogy a rendszer jó-e vagy a másik jobb-e.
elektro013 2019.01.07 17:25:24
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?:

Sajnos ez egy meddő vita lenne veled, mert egymás mellett beszélünk el, teljesen különböző dolgokról. Ahhoz, hogy megértsd az én mondandómat, regényt kéne írnom kifejtve mindent. Ezt idő és energia hiányába hanyagolom.

A helyesírásom szerintem nagyrészt rendben van, a nyelvtani rész, hogy az összetett mondataim kissé nyakatekertre sikerednek könnyen lehetséges. Illetve kiderült a kifejezéseim sem annyira általánosak, mint gondoltam.
Szerintem a játékos mozgást ebbe a kontextusba is gyakran használják, amikor tömeges klub váltás történik a játékosok részéről.
elektro013 2019.01.07 01:45:37
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?:

Kevered az üzletet a sporttal, amiről te beszélsz az színtiszta üzlet és gondoltam, hogy egyesek a futballt mindjárt felhozzák és csapatsportágak egy részét, ami ma már színtiszta üzlet már Magyarországon is. A mai világban a sport nagyon nagy gyűjtő fogalom, aminek csak egy része a SPORT.

Játékos mozgásokat hozol példának, ami pont az üzletet szimbolizálja, mert például a TAO, ami kifejezetten elvileg az utánpótlásnak menne. Ahogy megkapták az adott sportágak olyan játékos mozgásokat indított el, hogy a korábbi erő viszonyok teljesen felborultak.

Szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy a nem sportoló is maga választja meg az élet útját, nem kell robotolnia vagy azt csinálni amit nem szeret. Mindig vannak kivételek, mindkét csoport esetén akik maguk hibáján kívül nem sikerül. De a többség egyszerűen nem tett meg mindent és irigykedik, ami tényleg egyszerű, azért nem kell tenni semmit.

Olyan dolgokat hasonlítasz össze, ami teljesen más persze, hogy különböznek. Amerikában gyerekkortól az egyetemig megadják a lehetőséget és felnőttként engedik el a kezét. Akkor kell egyedül talpra állnia, de korábbi eredményei alapján rajta múlik jó döntést hoz-e. Míg Magyarországon a szülő aki finanszírozza, ha tudja, különben lőttek a sportkarriernek. Ismeretlen eredmény tudatában vagy bejön vagy nem alapon. Így itt alapból egy szerencsejáték az egész és tényleg a legjobbak, akik megtudnak élni az átlagon felül a későbbiekbe is (fentebb említettem jó páran vannak akik nem tartoznak sport címszó alá és ők is jól élnek, de ez ugyan az, mint akik a megélhetésre az illegális utat választják). Sajnos a többség nem tesz különbéget a sportoló és SPORTOLÓ közt.

Egy olyan dologba (példába) kötsz bele. Ami jól működött, mint mutatja elég világosan kifejezte a be mutatandóját, mert a példát megértetted.

Megérteni valószínű nem fogod, mert sajnos sejtem melyik csoport kis részhalmazába tartozol. De remélem tévedek és csak kikapcsolódást jelent neked, hogy mindenkivel kekeckedsz.
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? A Survivor elsősorban taktikai játék. A mentális része sokkal nehezebb volt, olyannyira, hogy az ételhiányon túl ez is rányomta a bélyegét a fizikai erőmre. Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél? A játékom tekintetében az egyik…..
elektro013 2018.11.08 22:58:44
@Kábel Barát: Szerintem Nóri sokkal rosszabb, ő az eleje óta épphogy kiszakadtak a komfortzónájukból már ilyen volt, így valószínű az alap természete is ilyen. Viszont Veránál a szeretet hiány ütközött ki; először Szandi, majd Kitti végül Nóri volt akikkel próbálta orvosolni a dolgot. Plusz a megjelenéséből is látszott, hogy teljesítmény centrikus, így az idő előre haladtával egyre frusztráltabb lett hibázások után. A kettő együtt és a hiányos szókincs hozta ezt a sokak számára irritáló viselkedést.
Bulika. Az egyesült törzsben mindenki kacag, telezabálta és itta magát, van zuhany, szappannal, édes vízzel, meg törcsivel, és ha ez nem lenne elég kedves feleim azok számára, akik azért kapcsoltak erre a műsorra, hogy valódi szenvedést, vért és verejtéket lássanak, akik kíváncsiak voltak az emberi…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
A Balázs-para elmúltával utóbbi látszólag jó kedvében van. Nórival tökéletes összhangban szemlélik a halászó Tamást és Jérémyt, de ez csak vihar előtti csend, mint amikor Hannibal Lecter kedélyesen együtt vacsorázik Will Grahammel. Végül megunják a műsort, így már…..
elektro013 2018.10.13 17:41:18
@Nem Penny hajója: Nagyon reméltem, hogy idén nem süllyednek ilyen mélyre, hogy egyértelműen bukott játékost visszahoznak. De ezek szerint megint kényük kedvük szerint pofátlanul befolyásolják a játékot :(
Ha bent akarnak tartani egy játékost van szebb útja például: törzsek keverése, idol megsúgása.
Hétfőig reménykedek, hogy ez mégsem történik meg :)
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
elektro013 2018.10.12 14:55:49
@Chuck Νorris: Ez számomra pont hihető. 1. A stábtagok egy ilyen műsornál csak felkészültek, föl tudják becsülni, hogy kell-e kamikaze akció vagy pár másodperccel később a megfelelő ember férjen hozzá a sérülthöz. 2. Se az agyát nem kellet használni, se az izomzatát nem kellet nagyon terhelnie. Nagyon jó technikával merült és a feljövetelnél is a felhajtóerővel együtt nem kellett nagy erőt kifejtenie.
elektro013 2018.10.12 15:02:11
@mentolos lecsó: Napernyőt azért raktak föléjük, ha nem is mindenki fért teljesen alá.
elektro013 2018.10.12 15:11:27
@mentolos lecsó: Ez bennem is felmerült, hogy akár az ivás hiánya is utasításra történt :(
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Mindkettő nagyon nehéz volt számomra. A fizikai része azért, mert nem vagyok élsportoló, így a komolyabb erőfeszítést igénylő feladatokban nem tudtam úgy szerepelni, mint azok, akiknek a sport az élete. Mentálisan…..
Azzal kezdünk, hogy szigetcsere. Excsórók lilák megérkezni Burzsujlendbe, majd rácsodálkozás a vjúra: „Ez az új HAZA, maga a paradicsom!” Tátott szájjal való ámulás a flórára és faunára, sose láttak még ilyet, csak a filmekben az is CGI volt. Azonnal rárontanak a matracra, visongás, majd a kosz és a…..