Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnoMália

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3Sat riport, 2008. január 22.   A magyar feliratért köszönet Neduggkinek, r.-ek és Tunguskának!  ..
AnoMália 2008.08.13 13:45:43
Warlimont:
Koszi. ;)

PKD:
A vitamintemat, hogy kinek segit, kinek nem, hanyagoljuk. egyreszt mar ezerszer ki lett vesezve, masreszt meg van akinek az ima segit, van akinek meg a joga, mas meg a tokomtudjamire eskuszik. Ha nem igy lenne, akkor mindenki ugyanabban hinne, nem? ;)

De a level stilusat nezzuk meg kozelebbrol. Altalanossagban beszel (bocsi mindenkitol a szcienti dolgokert, de ezt a szcik hatha megertik:) - se ido, se hely, se esemeny, se forma, az meg Ron szerint butasag, meg SP stilus, nem?
Meg hogy jon egy ilyen 'tenyfeltaro' cikkbe a 'masnak lehet, nekem meg miert nem' okossag?
Vagy ott van ez a tekintelyekre valo hivatkozas. Nem azt mondom, hogy Szentgyorgyi nem volt ertelmes ember, tavol alljon tolem. De
b@szki, ha valaki bizonyitani akar valamit, mint lenkeipapa, akkor bizonyitson. Ne csusztasson, meg mellebeszeljen, meg hivatkozzon olyan emberekre, akiket mar megkerdezni sem lehet, hogy ugy van-e, vagy sem.

Huhh. Bocsi mindenkitol, de felcseszi az agyam az olyan idiota rogzult szci gondolkodas, hogy OT irta, tehat csak jo lehet, es tokjol megmondta a sok hulye SP-nek... Az meg hogy az a sok SP megsem SP, az meg le van sz@rva. A zegyhaz megmondta, hogy de, es akkor ugyvan, azt kesz. :(
4. Magyar Anonymous tüntetés2008. augusztus 16-án szombaton 13 órától 15 óráig az Erzsébet krt. 2-6 szám előtt (a Szcientológia Egyház Budapest Org-gal szemben) lesz a tüntetés. A legutóbbin több mint 100 városban kb. 2000 Anonymous tüntetett!További információk:…..
Pár dolog, amit még szeretnék hozzáfűzni:   Személyes tapasztalatok Én a szcientológiával való találkozásom előtt jó tanuló voltam, jól vettem az akadályokat az összes iskolában, ahová jártam. Már általános iskola előtt el tudtam egyszerű szövegeket olvasni, és…..
AnoMália 2008.07.11 13:46:43
Kiraly. Egy napig nem vagyok, erre felporog az elet, gyozom behozni a lemaradast. ;)

Azt csak ugy mellesleg megjegyzem, hogy rolko koma elso bejegyzesei miatt elszallt az agyam, de mire elolvastam a valaszokat, sikerult lehiggadnom... De azert egy halk megjegyzest tennek:
Arrol a 'szenne' dicsert IQ tesztrol/novekedesrol lenne szo. Nem mindenki tud rola, de ez elegge kamu teszt: az egyhaznal van egy A es egy B verzio, ha egyiket kitoltotted, akkor nagy valoszinuseggel a masikat kapod. ebbol kovetkezik, hogy harmadik kitolteskor mar a csillagokban jarhat az 'iku'. MAsreszt a ket teszt logikai felepitese/a feladatok milyensege ugyanaz, tehat aki masodszorra
sz@rabbat ir, annak ugy kell, az meg szciomokusnak is gyoker.
Tovabba, a tesztben minden helyes valaszra egy pontot kap a jonep, fuggetlenul a kerdes nehezsegetol, tipusatol, ezen felul a noknel -4 pont jar, mert ok nok. Vivat egyenjogusag.
Meg valami: a teszt joreszt matematikai/logikai alapu, tehat lehet valakinek magas pontja, megsem tud kerni egy kilo kenyeret a sarki boltban.
Ez tokjo egyebkent a zagyhaznak, mert az iq (a fentiek fenyeben) meg az agymosas ellenere is novekszik.

Es aki ezek utan megegszer az egyhaz sajat tesztjen torteno iq novekedest hozza fel a mukodokepessege bizonyitekakent, azt pofanrohogom... Vagy leugatom, a 'tonusomtol' fuggoen.
A szcientológia egyház és a szcientológusok kifogása/indoka a szcientológia agresszív terjesztésére és a kritikusok eltaposására leginkább az, hogy Hubbard módszerei működnek és hasznosak és CSAK EZEK működnek - tehát mindenki jól jár majd azzal, ha ezek elterjednek a…..
A hivatalos szcientológia honlapokon semmi információt nem találunk az egyház magyarországi vezető tisztségviselőiről, szervezeti felépítéséről. Úgy gondolom, hogy ez közérdekű adat, ezért most pótolom ezt a hiányosságot. Nézzük sorba: Magyarországi Szcientológia…..
Egy ismeretlen jóakaró fordító jóvoltából íme az eredeti angol magyar verziója. L. Ron Hubbard, vágatlanul. Mindenki csak saját felelősségére olvashatja el! :) Az egyház szerint tüdőgyulladást is lehet kapni az elolvasásától! A dokumentum szerzői joga is náluk van, én pedig…..