Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenévfoglalt

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az…..
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
mindenévfoglalt 2019.02.10 22:38:10
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
mindenévfoglalt 2019.02.04 21:18:14
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
mindenévfoglalt 2019.02.04 10:56:42
@Sanda.Ipse: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Dauda András: jó-jó, értem én, de azért reménykedem, hogy nem Zsu nyeri meg a VV-t, mert nagyobb a füstje, mint a lángja az ő érte rajongóknak, és ha Reni mellett ennyi szavazatot össze tudott gyűjteni (csalni) az RTL, akkor más mellett még sokkal többet, sokkal könnyebben. Kérdés, hogy akarnak-e...
mindenévfoglalt 2019.02.04 11:02:37
@Magentax: Én szívesen ingyen és bérmentve is vállalok egy hét szerkesztést, játékötletelést, önkéntes alapon a VV10-ben.
Biztos vagyok benne, hogy ezerszer élvezhetőbb anyagot tudnék kreálni még ezekből a lakókből is, mint a mostani nulla kreativitással bíró szerkesztői csapat. Azért ne fogjunk mindent a lakók szellemi képességeire, meg a szar válogatásra.
Kellő kreativitássalés ésszel lehetett volna belőlük is kihozni egy nézhető anyagot.
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
mindenévfoglalt 2019.01.22 22:27:49
@Vérnyusszancska: de még a Lacika is azt mondta Rolinak az utolsó napon, hogy neki kellett volna mennie párbajozni, még Lacikával is elhitették a többiek, hogy Roli a hibás.
Kiértiezt???

Már lassan Roli is elhiszi magáról, hogy ő a minden rossz forrása, az ősgonosz.
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
mindenévfoglalt 2019.01.20 22:32:32
mindenévfoglalt 2019.01.20 22:45:43
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
mindenévfoglalt 2019.01.19 22:50:42
mindenévfoglalt 2019.01.19 22:52:01
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
mindenévfoglalt 2019.01.18 23:15:04
@Csakazértis én vagyok a királynő: az asztalra is cipőben állt fel, hogy közölje, hogy nem színésznő.
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
mindenévfoglalt 2019.01.18 10:18:16
@hereverő heverő: pont ezen gondolkodom már napok óta, hogy ezek a műsorok nem a reklámbevételből élnek?
Akkor nem a fizetős képes, potenciális vevőként funkcionáló nézőknek megfelelő színvonalú műsort kellene készíteni?
Én, ha hirdető lennék, és azt látnám, hogy kvázi az anyucitól lenyúlt 200 Ft-on tengődő, facebook-on vergődő taknyosok a fő célpontja a műsornak, akkor biztos nem hirdetnék tovább.
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
mindenévfoglalt 2019.01.16 23:02:58
@csillagporszem: ironikus volt Roli, mint kb. általában, amikor olyan ostobákkal kell kommunikálnia, mint Reni
mindenévfoglalt 2019.01.16 23:30:14
@Csakazértis én vagyok a királynő: én agylobot kapok attól, hogy próbálja osztani a villalakókat, pedig nem jobb náluk.
És ő is a VV kölyke, csak sikerült az egyik RTL-es csókát megfognia magának...nem a tehetsége miatt vezeti a VV-t.
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
mindenévfoglalt 2019.01.15 21:51:57
@csincsilla72: Hunor csak lilát vehet le bárkiről, kéket-zöldet nem.
mindenévfoglalt 2019.01.15 22:43:51
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
mindenévfoglalt 2019.01.14 23:11:32
@Ármándójózsi: Adri ennyire hülye lett volna, hogy tudja, hogy esélyes, hogy ő rá tesznek Roliék (ebben kvázi biztos lehetett), és ő ennek ellenére nemcsak hogy nem tesz Rolira, miközben a többiek igen, hanem még el is árulja Rolinak, hogy nem tesz rá, ezzel esélyt adva, hogy megtartsák a dupla jelet egy másik kiválasztásra? Ennél Adri okosabb. Szerintem.
mindenévfoglalt 2019.01.14 23:13:22
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
mindenévfoglalt 2019.01.10 22:23:59
@pomac: igen, valahogy így.
Még a pulzusom is felgyorsult... mindketten egészségre ártalmasak.
Ezért nem lehetne őket kizárni? :D
mindenévfoglalt 2019.01.10 22:27:59
@OriginalBlackMamba: Én a reggeli ébresztőmnél láttam Greg fotóját a telefonomon félálomban. Nem is nyomtam szundit, mint ahogy szoktam, hanem rögtön felkeltem, hogy mi a fene ez!?
De szerencsére csak hallucináltam, Gregmentes a telefonom.
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
mindenévfoglalt 2019.01.06 22:44:05
@MosóMaca: Nekem a bejátszók alapján az az érzésem támadt, hogy az RTL nem akarja, hogy Vivi visszamenjen.
mindenévfoglalt 2019.01.07 22:54:25
@Vakmerő Makkverő: ne haragudj, de ezen hangosan felröhögtem. Én is emlékszem erre a kommentre, nem tudom ki írta, de a nevében is elnézést kérek. :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
mindenévfoglalt 2019.01.04 22:24:15
@nicu71: Legalább mi, akik rá szavazunk, ne fessük az ördögöt a falra.
Én speciel hiszem, hogy Vivi megy vissza. De, ha nem hinném, akkor sem mondanám ki, mert aki bizonytalan, hogy szavazzon-e Vivire, az legyint és azt mondja, hogy tök mindegy, hogy szavazok-e vagy sem, hiszen úgy sincsen esélye Vivinek, és nem szavaznak.

Szóval, mindenki szavazzon Vivire!!!
mindenévfoglalt 2019.01.04 22:41:46
@oh..my...: dettó, még cégesre is letöltöttem az appot csak ezért :)
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..