Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adammio

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamburpest Black Cab 2018.12.09 12:41:22
Black Cab étteremből kettőt is lehet találni Budapesten, az egyiket a Mester utcában a másikat pedig az Astoriától nem messze, a Rákóczi út 19 alatt. Az utóbbi volt mai látogatásunk célpontja, nézzük elégedetten távoztunk-e... Belépve egy hosszú, elnyújtott térben találjuk magunkat mely szépen…..
Hamburpest Zing Burger - Allee 2018.11.13 13:04:26
A mai alkalommal a Zing Burger Alleeban található éttermébe tértünk be. Fontos megjegyezni, hogy nem magában az Allee bevásárló központban fogjátok megtalálni az hambizót, hanem a Móricz Zsigmond körtér felé elhagyva, a Starbucks mellett. Az eddig tesztelt hamburgerezők közül a Zing nőtte ki…..
Hamburpest Attaboy 2018.10.12 10:54:21
Az Attaboy étterem Budapest belvárosában az Astoriától mintegy pár perc gyaloglásra található a Síp utca 4. alatt. Habár a bisztró épülete nem túlságosan feltűnő betérve egy sokkal érdekesebb látványban lesz részünk. A képeken is látható, hogy egy ízlésesen kialakított és tiszta hely az…..
Hogyan értékelünk? Az evés egy erősen szubjektív téma de megpróbáljuk objektív keretek közé szorítani. A mi célunk a HamburPestnél az, hogy mindenki találjon számára megfelelő burgerezőt és természetesen, hogy elégedetten távozzon a választott helyről. Ebből adódóan kialakítottunk egy komplex…..