Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WelbachLola

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem a tisztelt Kormányt, hozza létre a Lecsóügyi Minisztériumot, mely tárca élére szerény személyemet javaslom. Mivel ez nyilvánvalóan a következő ciklus feladata lesz, kérem addig is koncentráljunk a jelenre, nézzük meg, hogy áll most a lecsótudományi analízis…..
Üres a pénztárcád. Bankszámlád kifacsarva. Kamrád kong. Oké, most gondolj a Beugró című műsorra: az is a résztvevők tehetsége és az improvizáció könnyedsége miatt olyan fergeteges. Minden egyes előadásuk - csakúgy mint a te jövőbeni, kreatív vacsorád - egyszeri és…..
Megkaptam a sorstól, hogy hét - vagy inkább tizennégy - bő esztendő után hét szűk esztendőt mér rám. Nem berzenkedem, sőt, új képességeket és tulajdonságokat fejlesztek ki, és lehetőségnek élem meg életszínvonalam drasztikus zuhanását. Na jó, azért az túlzás, hogy…..
Azt hiszem Picasso mondta – hiába gugliztam, nem leltem rá –, hogy egy nő három dolgot tud a semmiből bármikor előkapni: egy kalapot, egy veszekedést és egy salátát. Az első kettőt hagyjuk meg a divat- és pszichomagazinoknak, gasztrooldal lévén foglalkozzunk a salátával, meg…..
Az élet kontextusába csakis Bächer Iván tudta volna beilleszteni az alaplét, mint alapvetést, mint műfajt, mint életfilozófiát. Ebben egyetérthetünk, ugye? Mert Bächer gasztronómiai témájú könyveiben nem recepteket írt - azt is, de csak zárójelben, csak úgy odavetve -, hanem a…..
Rántotta. Egészen pontosan mit értesz ez alatt a szó alatt? És 2018 szeptemberében a Balatonnál, egy parti büfében? Ha igazi tojásból van a rántotta, az már a Kistücsök? Minden évben megyünk a Balatonhoz egy hétvégére Editékkel, nagy társasággal. Na, idén is megesett - pazar…..