Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proximaparagem

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük az eheti élménybeszámolót Ostorházi Rékának, aki oroszországi tapasztalatait osztja meg velünk:  A világ legnagyobb országa, amelyen keresztül 11 különböző időzóna húzódik és csupán fővárosának lakossága nagyobb, mint Magyarország teljes lakossága. Valljuk be őszintén, ami először…..
Matus Boglárka, vendégírónk marokkói beszámolójának folytatása:  Az előző bejegyzésben elmeséltem, hogy milyen volt Chefchaouen, Fez és a Szahara, most pedig folytatom a marokkói élmény-beszámolómat. Ebben a részben az Atlasz hegységről, Marrákesről, Casablancáról és Rabatról olvashattok bővebben.…..
Szeretnél elutazni egy teljesen más világba? Szeretnél megismerni egy a miénktől merőben eltérő kultúrát, és más embereket? Szeretnél egy olyan országba utazni, ami bővelkedik természeti látnivalókban, és lenyűgöző építészeti alkotásokban? Szeretnél kikerülni a komfortzónádból? És mindezt úgy, hogy…..
Ezen a héten első vendégírónk a két hónapos indonéz utazása során szerzett élményei közül választott számunkra kedvcsinálóként egyet. Egyenesen Liliána tollából: Giliről…. Ezeken a szigeteken nincsen motorizált közlekedés! Csak lóval, biciklivel, vagy ha nagyon menő…..
Decemberben utazni kiváltság. Bármelyik városba is látogatunk el, mindegyikben van valami báj. Ilyenkor az egyébként is csodaszép épületek és terek fényárban úsznak. A kirakodók közti séták, egy pohár forralt bor és a sült gesztenye illata teszi igazán különlegessé a karácsonyi várakozás…..
proximaparagem 2018.11.24 23:12:07
@dansun: Köszönjük az észrevételt!
proximaparagem 2018.11.25 23:41:20
@Leooo: köszönjük, valóban többféle Bratwurst létezik. Bízunk benne, hogy olvasóinkat ez nem zavarta meg és senki sem asszociált pl. a hazai debreceni kolbászra. ;)
Próxima Paragem Bemutatkozás 2018.10.02 17:38:27
Portugáliában az egyik legtöbbet használt kifejezés a "Próxima Paragem", vagyis következő megálló. Egy nap rengetegszer hangzik el ez a kifejezés a metrón, villamoson, buszon vagy a vonatokon... Ez ihlette blogunkat, amelyben utazásaink következő megállóit mutatjuk be.  Egy utazás során sokszor…..