Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sofia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betonpanda After Oscar 2010.03.09 01:40:00
Az Oscar gála képeit számtalan helyen végignézhette, aki akarta, ezzel most nem is foglalkoznék hosszasan. Onnan Cameron Diaz, Zoe Saldana, Rachel McAdams és Maggie Gyllenhaal ruhája tetszett, illetve Meryl Streepet említeném még, mint követendő példa. Idétlen volt Sarah Jessica…..
Sofia 2010.03.13 15:53:37
@betonpanda: pont olyan hatása volt a ruhának, mintha a sushival tálalt gyömbérszirmokat rakta volna magára nagy műgonddal :D ezért tetszett ennyire!!!!!
Betonpanda A tavaszi ruhatáram 2010.02.08 08:22:00
Megpróbálom egy poszt erejéig elképzelni, hogy nemsokára tavasz lesz (annak ellenére, hogy nagyon bírom ezt a sok havazást). És ha már kikelet, rügyezés meg őrjöngő madarak, akkor nyilván évszaknak megfelelő ruhák is kellenek. A High Snobette blogon bukkantam a Berangere Claire…..
1. Sosem gondoltam volna, de úgy látszik a Pa-Dö-Dő mégis tudott valamit a 90-es évek hajnalán a neonszínű majdnemkopasz hajakkal. Legalábbis Amber Rose - Kanye West übertrendi oldalkocsija - most ugyanolyan séróval nyomul. A csaj nem vált ki belőlem különösebb érzelmeket, de…..
Új Regina Spektor!!! lemez június 23-án, a címe Far. Rögtön itt is két szám róla, Dance Anthem of the 80s és Blue Lips, nekem az első egy hangyalépésnyit jobban tetszik.Dance Anthem of the 80s  ..
Ismeretterjesztő sorozatunk legújabb részében a következő rejtélyre keressük a választ: van-e valami olyan pozitívuma az itt látható parafából készült táskáknak, ami ellensúlyozni tudja istentelen rusnyaságukat? Szerintem nincs. Kara Ross táskái egyébként átlagosan 2500…..