Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prez (törölt)

0 bejegyzést írt és 5931 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Girl power! Ha megszívatták az egyiket, adja vissza a másik! Biztos van erre valami frappáns közmondás O. Nagy Gábor Magyar szólások és közmondások című gyűjteményében például ez szerintem ideillik: Kopját kopjával, pallost pallossal szokták visszaverni.Sziasztok!Lekoptatós…..
Napi betevő: A szüleim annyira utáltak, hogy a házi videón egy másik gyerekkel játszattak el engem. (Woody Allen) ..
Napi betevő: Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam. (ismeretlen) ..
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..
Szaffy Szakíts ha bírsz hét 2008.06.25 07:50:00
Na szóval, ma, szerdán "pókerezünk" a Parázsban.Csütörtökön szülinapi blog buli a Corvintetőn. Megjelenni mindenkinek kötelező. Ha posztoltál azért, ha kommentelsz azért, ha meg csak koca olvasó vagy, akkor azért. Tömegtől nem megijedni! Kedves, mosolygós embereket…..
Prez (törölt) 2008.06.26 17:17:26
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
Napi betevő: Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel. (Ed Gardner) ..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
Napi betevő: A hasadon alszol? Nem? Alhatnék rajta én? (ismeretlen) ..
Napi betevő: Annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán!! ..
Prez (törölt) 2008.06.24 23:29:45
na jó, erre én már csak Rammsteint és ilyet tudok küldeni ( www.youtube.com/watch?v=8W2cAtYlNhc ), szóval inkább vissza is vonulok! :D
megyek dolgozni még picit, jó éjt mindenkinek! ha végzek még benézek!
Az igazság a napozóban van! (Cirmi) Napi betevő: Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz. (Jay Leno) ..
Bennünk pedig az ehhez hasonló levelek tartják a lelket: " a Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik." Beszélnünk kell, gondolkoztam - ezek után mindig valami súlyos tartalom következik: valaki térdre…..
Az igazság a napozóban van! (Cirmi) Napi betevő: A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk. ..
Én április 2-án voltam utoljára fodrásznál, nézzünk a naptárra: június 23, most akkor ez ciki? Vagy csak minden fodrász olyan mint az enyém (miénk), hogy a hosszú haj esküdt ellensége? Bár azt mondtam, sosincs tanulság, most úgy tűnik mégis van: hosszúhajúak ne kezdjenek…..
Napi betevő:Nem, nem akarok Windowsos lélegeztetőgépet! ..
Olyan aranyosak vagytok, hogy ezt mindig odaírjátok a levél végére: tanulság nincs. Hát persze hogy nincs, a szakításban éppen ez a legyszörnyűbb, nézed a Csibefutamot, aztán meg jól kirúgnak. Hát ki érti ezt? Sziasztok!Régóta olvasgatom a blogot, ám kommentelni nem szoktam…..
Prez (törölt) 2008.06.20 18:23:32
Prez (törölt) 2008.06.20 18:29:48
Prez (törölt) 2008.06.20 18:44:23
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
Napi betevő: A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. (ismeretlen) Elkészült a Szakítshabírsz GYIK posztja. Itt kéne összeszedni mindazt az infót, amit az újoncok kérdezni szoktak. Offolni pedig itt kéne. ..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..